The Big Lies - By: Madonna

X Offender

New member
The Big Lies - By: Madonna

קטע שממש אהבתי מתוך -SEX- "The Big Lies" by: Madonna I love you". Everybody loves you when they are about to come. Then there's I won't come in you - That's the biggest lie. Believe that one and you'll buy the Brooklyn Bridge. Then there are the guys who say "I have never fantasized about being with a man." They are lying. And the least offensive men I've been with in terms of their sexual politics and how they view me as a woman have been men who have either slept with men or at least kissed or held a man once. It opens up your thinking. You don't think that women are less than you are. And of course there's "This won't hurt a bit" מי שזקוק לתרגום שיבקש

LightBoy8

New member
../images/Emo45.gif ואני שמח שהתקופה הזו לא חזרה יותר...

ואשמח שלא תחזור גם אף פעם. אני בטוח שגם מדונה במבט לאחור בוחנת את התקופה באור שונה - כמשהו שלא הייתה עושה עם התובנות שיש לה היום. אני מעדיף טימבלנד, ג'סטין...פופ ממסוחר...הכל הכל!! חוץ מאלבום נוסף כמו Erotica וטור כמו Girlie show. אמן אמן אמן.

X Offender

New member
טוב זה הדבר הכי הזוי שיכלתי לשמוע בזמן האחרון

להגיד על אירוטיקה והגירלי שואו מיותרים?! OMG טוב שזו לא פסגת האומות והיצירה של מדונה ואני מעדיף אלפיים אלבומים כמו אירוטיקה על אלבום כמו הארד קנדי והלווואי והיא תחזור לעשות טורים כמו הגירלי שואו ולהוציא שירים עם מסרים ותוכן מעבר ל "יש לי 4 דקות להציל את העולם" הסקס בוק הוא ה=הספר ו=האומנות היצירתית ששילבה בין מדונה לבין הויזואל והדבר הזה הקדים את זמנו ב 20 שנה כמעט ובלי הספר הזה ובלי התקופה הזאת היא לא הייתה מה שהיא היום פורצת גבולות ! אירוטיקה זה האלבום הכי טוב שיצא למדונה בכל שנות הקריירה שלה אלבום אינסטרומנטלי (מבחינת ההפקה) נטול אלקטרוניקה לירקה מדהימה טקסטים מעל ומעבר, יכולת ווקאלית נדירה להפליא, שלא נדבר על הקליפים המטורפים ! 6 סינגלים ! 6 סינלגים !!!!!! Erotica, Bad Girl, Fever, Rain, Bey Bey Baby, Deeper & Deeper כל אחד מהם הוא פשוט יצירה עצומה ובלתי נתפסת למימדים שיש היום אחת התקופות הכי מיוחדות שהיו למדונה אי פעם!

mano20

New member
אני כל כך מסכים עם אביחי

האלבום אירוטיקה באמת נחשב בעיניי פיסת אומנות בחייה ובכלל השיא שלה בכל שנות הקריירה שלה (אחרי ריי אוף לייט) והגירלי שואו, נראה לי הטור היכ תיאטרלי ומעולה שראיתי לאומן כלשהו שמנסה להגיע למעמד שלה. בחירת השירים,הפרפומריות שלה פשוט מראים עד כמה הטור הזה הוא מאוד מוערך בעיניי ובעוד הרבה אנשים.

Bentzzz

New member
../images/Emo45.gif הגירלי שואו מדהים, והאלבום, בכלל!!

איך בכלל אפשר להעדיף זבל מסחרי של היום(סלחו לי, כן) לעומת אירוטיקה הגאוני?

ההודעה שלך מעציבה אותי ....

כמה חבל לקרוא כזו הודעה , וכמה חבל לראות לאן הגיע מדונה . אין לי בכלל את היכולת להתחיל ולהסביר ולפרש מה הייתה שנת 1992 ו 1993 לכל מעריץ מדונה , תקופה אומנותית , מחתרתית , אישית , תקופה שאין שנייה לה . כמו שאמרתי פעם מעריצים פאנטים שלא עברו עם מדונה את העשור 1991 2001 לעולם לא יבינו את אשר אני מרגיש בכל מה שקרה למדונה בשנים האחרונות . אביחי סיכם את הכל בצורה מאוד יפה , ואם אתחיל לדבר על התקופה הזו לא אסיים
. מדונה היום מנסה לדבר בעיקר לנוער , בעבר היא נגעה בכולם מילד בן 7 לנערה מבוגרת בת 16 ועד לגבר בן 60 .

ray of light1

New member
לא מסכים איתך מושיקו

אני חושב שמעריצים כמוני בין היתר שלא העריצו את מדונה בין השנים 91-01 כן יכולים להבין את מדונה בעשור הזה.. אני מדבר בשם עצמי כמובן, אבל אי אפשר לתאר את מה שאני מרגיש כלפי שנות ה90 שלושת האלבומים שהיא הוצאיה ב90 נמאים ב5 האלבומים שאני הכי אוהב שלה שלא לדבר על אוסף הבלדות ושאר השירים. אני חושב שאפשר להעריך שנים תקופות ועמדות גם אם לא היית מעריץ באותם שנים.

LightBoy8

New member
מדונה היא זמרת של 3 עשורים כמעט, ולגיטימי

שלא כולנו נוכחנו להיות מעריצים שלה לפחות לקראת ה-2000. אני נגליתי למדונה ב97, מאז אני מעריץ שלה ויש לי מידע רב על העשייה שלה לאורך כל שנות הקריירה שלה - מההתחלה עד היום. ראיתי את כל ההופעות שלה ושמעתי את כל השירים שיצאו ולא יצאו. אני מרגיש את מדונה בדרך שלי בסיגנון שמתאים לי ואני מתחבר אליו אצלה, וזה מה שיפה בכל הסיפור: מדונה יכולה להתאים לכל גיל, סיגנון ואדם שמתעניין במוסיקה. מכיוון שזה פורום עם מגוון אנשים ודעות, ולשמחתי גם כולל בו מס' אנשים אינטליגנטיים, אני מאמין שחשוב להתחשב בכל אחד ומה שהוא אוהב. לא כולם ורמים עפ"י זרם אחד לאותו כיוון, וזה ישעמם אם יקרה דבר כזה. לכן אין מה לקחת תגובה לגבי משהו בעצבות/עצבים/לחץ וכו'... אלא לכבד את זה שיש מישהו שחושב אחרת. אני מאוד לא אוהב את העניין הזה שלוקחים כל דבר באופן אישי, ומחשיבים כל חוסר הסכמה כ"קללה". אני מבין שהתקופה אז הייתה משמעותית עבורך, מושיקו, מכל מיני בחינות שציינת פעם, ושזה נתן לעוד מעריצים להיפתח בעניין המיניות שלהם ושהשירים היו מיוחסים לכך. אני אישית לא חלק מעולם ההומוסקסואליים, ולכן אין לי שמץ במה שכל אחד בו מרגיש ואני מכבד את זה ואני מקבל את זה. אצלי לדוגמא השיר הכי משמעותי ואומנותי ומרגש אצל מדונה זה Like A Prayer

raz the 1

New member
חחח כן אין ספק

שהיא יצאה שרמוטה חחח אבל התקופה הזאת מאחורניו...

דעתי האישית .....

אני מאוד אהבתי את האלבום אירוטיקה , אני חושבת שהוא אלבום משובח ביותר , לעומת זאת בניגוד להרבה כאן , את ההופעה גירלי שאו כלל לא אהבתי , לא נגעה לי , חוץ מהשיר why it's so hard , הבלונד אימבשיין לעומת זאת , טור מדהים לדעתי , אחד מהטובים . מה גם שאני מאוד אוהבת את האלבומים האחרונים שלה , קונפשיין והארד קנדי , אלבומים מצויינים , אולי הקליפים פחות מושקעים , ועם זה אני מסכימה לחלוטין , אבל לגבי השירים עצמם , אין לי כל טענה , צר לי , אני לא מבינה אותכם . הארד קנדי - devil , give it 2 me , beat goes on , miles away she's not me , אחלה להיטים , אחד אחד , נכון סגנון של מה שהולך היום , מדונה כל פעם משנה סיגנון , וזה מה שאני אוהבת אצלה , כל מה שהיא עושה, עושה טוב . קונפשיין , להיטי דאנס סופניים , אין לי מושג על מה אתם מדברים , צאו מזה , אנחנו לא בשנות ה 90 , אם היא היום היתה נותנת מה שנתנה בשנות ה 90 , הייתם אומרים , מה זאת תקועה ? תקועה בשנות ה 90 ? שתתחדש קצת , למה היא מיושנת ? אין מה לעשות אתה מתחדש ומתאים את עצמך , למה שהולך בשוק , אתם לא תלבשו היום מה שלבשתם בשנות ה 80-90 , כמו כן לגבי המוסיקה . אני מסכימה לגבי הקליפים שלה , שהם לא מושקעים כמו בשנות ה90 , והיום הם קצת קיטשיים , ורדודים לפעמים , אבל לגבי המוסיקה והמלל בשירים , היא עושה עבודה מצויינת לחלוטין , ללא שום עוררין . ההופעות שלה גם היום יותר מושקעות , היא הרבה יותר קלאסית ומעודנת ממה שהיא היתה בגירלי שאו , שלדעתי שם היא היתה יותר זנותית , אומנם "זונה " מהממת , אבל היום , ללא ספק היא יותר מינית מאשר " זנותית " , ווקלית , היא הרבה יותר טובה היום , הפרמריות שלה על הבמה , זה משהו מדהים . אני דווקא כן אשמח עם באלבום הבא יהיו יצירות גם של קלאסיקה טובות , וגם מוסיקה אלקטרונית , ודאנס , כגון it's so cool . זו דעתי שלי , שיהיה שבוע מקסים לכולם חברים יקרים .

raz the 1

New member
מסכים איתך לחלוטין גבי!!

אבל בשנות ה90 היא הייתה מחטיבה את הזרם במוסיקה.. היום כבר לא.. היום היא חלק מהזרם.. וזה מה שחבל...

לא בדיוק נכון רז ....

היא לא בדיוק הכתיבה את המוסיקה בשנות ה 90 , גם אז היא זרמה עם מה שהלך באותו זמן , זה לא מדוייק , גם אז היא עבדה עם מסאיב אטק , ביורק , ועוד כמה מובחרים , ומזה יצא מוסיקה מהממת כמו bed time stories , שזו המוסיקה של ביורק , ועוד הרבה יצירות אחרות למופת שקיבלה , עזרה מאומנים אחרים , שהמוסיקה שלה והסגנון שלה הפך להיות כמו שלהם , וגם יש לה את הבלעדיות שלה , לדברים שהן שלה נטו . אבל זה לא מדוייק לחלוטין שהיא הכתיבה את המוסיקה , על זה התיקון מאמי .

למעלה