The Big Event

g b o y

New member
../images/Emo124.gifמופע ענק אם אסנת ומייקל../images/Emo41.gif

הראל סקעת....

SHANNNNY

New member
אסנת ומייקלללל!!!

היי אסנת זאת שני חברה של אורטל ..=)) הייתם מעולים ..כול הכבוד על הבנ'גי .. הראתם לכולם ..מי אתם בהצלחה והצביעו אסנת ומייקל

הם היו גדולים....אבל זה לא היה רק

בשביל להראות מי הם....זה היה הרבה יותר בשביל הילדים האלו, וכל התרומות שנאספו כדי שגם להם יוכלו להיות חיים כמו לכל ילד אחר...

כואב לנו שככה זה מצטייר

בעקבות כמה הודעות לא לעניין לאחר האירוע התרמה שהפקנו בשיתוף עם עריית יהוד,רצינו להבהיר כמה נק' חשובות!!! א'-אני ומייקל מכל הזוגות שהודחו, הכי חזקים ! פיזית ומנטלית ויחד 10 שנים עם זוגיות מדהימה! ב' הודחנו יחסית מוקדם והיינו חסריי מזל(זאת עובדה) לעומת האחרים... ג'(שימו לב טוב) החל מהערב בו הודחנו, ל א הפסקנו לרוץ, תרתי משמע עם אותן אנרגיות חיוביות וכריזמה וחיוניות בזוגיות על כל הקשיים.(פוטרתי מהעבודה ויש לנו 3 ילדים
אבל עזבי לקחנו הכל בסבבה
) בערב הראשון שהודחנו(לקראת אמצע יולי לא זוכרת בדיוק) בעקבות כל המסרים לאתר שלנו, והיו מאות, פתאום קלטנו כמה אנחנו אהודים!! (אבל הזמן עושה את שלו ושוכחים מה לעשות)! למדיה יש את הכח הכי חזק! ואז מייקל, כן ,מייקל the one and only הבן זוג המדהים שלי, שלכאורה לא רצה במרוץ.. (אין לאף אחד מכם שמץ של מושג איך הכל התהפך מהרגע שהתקבלנו לתחרות מהפרק הראשון(הלא הובלנו כל הפרק)(בהפקה אהבו את הרעון והקצינו זאת ) ועל אחת כמה וכמה אחריי שהודחנו(הוא לא הרפה) עשינו מסע אופניים ממטולה לאילת( הידעתם??רעיון של מייקל) שאים באמת הינו רוצים את הפירסום או רוצים לעשות בלאגן היינו, אך נהננו מהחוויה החדשה ומהמשימה המטורפת שהטלנו על עצמיינו(לא אומר שלא נהננו מארוח,והתגובות, מאנשים שפגשנו בדרך, בגלל שאנו "מרצים לדירה") אבל למה לא ? כמעט כל שבת נפגשנו עם ח'ברה שרצו לפגוש אותנו ככה בקטנה,בלי הרבה בלאגן מסביב,המון התכתבויות במשך הקייץ וצחוקים (וכל זה היה חדש גם לנו) וכך שמרנו על הגחלת...בכייף שלנו באהבה אמיתית!!! אחד הדברים שנאמר לכולנו פה אחד(מההפקה) הוא ,שבשבוע ההחזרה נוכל לעשות את כל שעולה על רוחיינו וכך עמדנו לעשות ארגנו אמנים שדרך אגב היה קשה להשיג אותם(פירפורים של ימים, ריצות ושיחות טלפוניים )עד שהסכימו לבוא (לא רואה ת'עצמי שרה ורוקדת על הבמה(למרות שזה רעיון לא רע
,אנחנו יודעים רק אקסטרים ולכן הבאנו את מייטב הזמרים)אפרופו למה סקעת או צ'רכי(דדההה)! למה תרומה ? לפני כחודש סבתי חלתה במחלה וכמו הרבה מבניי משפחתיינו והחברים,ואז העלה מייקל את הרעיון שנעשה את הערב עם ערך מוסף..כתרומה ומי אנחנו כהורים ומחנכים שלא ?! ומכאן בא הרעיון! והעובדה הכי הכי, היא שהרמנו את המבצע הזה בשבועיים ולכן הפירסום היה לא משהו,ובכל זאת היו למעלה מ2000 איש (כמות כרטיסים שנמכרו)למרות שהיה אישור ל - 4000איש באמת כבר לא משנה איך, ולמה! אנחנו עשינו מהלב בשביל הילדים שהם העתיד שלנו וגם בדרך נהננו מכל ההפקה כי בתור אסנת ומייקל, סתם הזוג מלפניי.... את חושבת שראש העיר היה מהנהן לכיוון שלנו בשנית, ובחיוב??!!!! ומחר אוליי לא תיזכרו אותנו ועוד אלפים פה במדינת ישראל , אבל אנחנו יודעים שעשינו הכל,ויצאנו עם סיפוק וחוויות וחברים מדהימים שלא נתנתק לעולם ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו!(לא ישבנו בחיבוק ידיים) מקווה שהבהרתי את עצמי ,ובפעם הבאה אל תתביישו לשאול את המקור! כי זה פוגע! וגם אנחנו רגישים כמו כל חייה אחרת! אוהבים אתכם כולכם בטוב וברע
!

אסנת היקרה,

קודם כל מה שלומך? רציתי לומר לך שאני אף פעם לא אשכח את מה שעשית בשבילי לפני הניתוח. אני שוב מודה לך!
בקשר למה שכתבת... אתם באמת זוג חזק וספורטיבי, אבל גם שאר הזוגות שהודחו הם זוגות חזקים עם זוגיות מדהימה (מיקי ויהודית
) שיעשו הכול כדי לזכות בדירה. נכון שאתם באמת הייתם פעילים מאז שהודחתם (וכל הכבוד לכם! באמת! קבלו ממני המון פירגון!), אבל גם מיקי ויהודית למשל היו פעילים איתנו (חברי הקומונה) וכך למדנו להכיר אותם ואת הזוגיות המופלאה שלהם. בכל מקרה, אני רוצה לאחל לכולכם בהצלחה! ושהטוב מבין כולם ינצח

MYHOT3

New member
אסנת את חנפנית ברמות!!!

את רוצה שירחמו עליך...פשוט אף אחד כבר מרחם עללייך בהתחלה כולם אהבו אותך וגם אני אבל די נמאסת כל העונה את מתחנפת לפורום שיצביע לך... אז עכשיו לא להתפלא למה חצי פורום לא מצביעים לך... תצביעו לרואי ואפרת

למעלה