The Big Event

The Big Event../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

Hi this is Michael I want to personally invite all the Ratzim Ladira couples (Eden and Dalia, Karen and Oren, Dov and Enbal, Roni and Anat, Roy and Efrat, Mickey and Yehudit, Guy and Eira, and Rami and Ronen) (oh, and Karen and Edli and Avi and Julie too!!) and all the audience to attend the BIG EVENT in Yehud. The event is for a very good cause (to help children with disease and cancer) and they could use your support. I hope you will join us for a great evening of fun and sport. For more details click the link below... Hope to see you there!! Love Michael (and Osnat too!)

ערני100

New member
כן. הנה התרגום

אנו,אסנת ומייקל עורכים מופע ביום חמישי. מופע שכאילו אכפת לנו מחולי סרטן....אבל בעקיפין מופע,שאמור להחזיר אותנו למירוץ. בושה

hilapo

New member
ערני100 אתה כל כך לא ערני אם זה

מה שאתה מתרגם... בכל אופן מקווה לראות אותך בארוע הגדול הולך להיות מדהים והכי חשוב למען מטרה טובה!!!

לאסנת ומייקל השווים

אסנת ומיקל>>האופציה היחידה לניצחון.כי שלמות זה לא מילה גסה,יש כוכבים גם באדמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמר שבו תיזכו>>תאריך שלא אפספס למה אני אומר כולם להצביע לכם >>>>>> יש להם ילדים לדאוג להם וגם אסנת צריכה להראות למייקל את ישראל אז לא לישכוח ולעשות מה שאני עשיתי לישלוח SMS אם המספר 3 לספרה 4040 ולהצביע לניצחון[אסנת ומייקל]

תודה רבה ! אמת....

אתה גם מגניב וגם צודק! השארתי לך מסר אישי אז ... קודם כל תודה
וברוך הבא
לפורום המגניב של רצים לדירה
מוזמן להכנס לאתר שלנו וכמובן שם תתעדכן לגבי הארוע מחר! כתובת האתר למטה! תודה שבחרת בנו אוהבים
אסנת ומייקל!

Danielle102

New member
כה,אני יודעת..זה בעיר שלי ..

יותר נכון בעיר לידי. יהיה מפוצץ!

תקציר התרגום

כולם מוזמנים לקחת חלק באירוע גדול שיתקיים ביהוד. האירוע נועד לעזור לילדים עם מחלות ועם סרטן הם זקוקים לתמיכתכם. מקווים שתצטרפו אלינו לערב מהנה של כיף ושל תמיכה . לפרטים נוספים ליחצו על הקישור שנמצא למטה...

g b o y

New member
../images/Emo124.gifמופע ענק אם אסנת ומייקל|רמק|

הראל סקעת....

למעלה