THE BEST

INSUA

New member
את צודקת לגמרי

בתור אחד שגר ליד ונמצא שם מלא אני מאשר

ל י ב ר

New member
לעעעעעעעעע אנשים עזבו אותכם שטויות

ה-קיבוץ הוא יטבתה... באמת קיבוץ על רמה עם אנשים על רמה... (בדוק
) אחד הקיבוצים היפים ביותר שראיתי... הכול מסביב מדבר ושם הכול ירוק ויפה ומטופח... וחשוב לציין שהוא באמת עדיין קיבוץ...

אהובה.א

New member
חושבת שהקיבוץ שלי

הוא הכי הכי יפה ומטופח. הנוף המדהים , הקרירות הנעימה בערבי הקיץ , הכתום המקסים עם כל שקיעה... החרמון מצד אחד וההר ממול (הרי הגליל העליון) מצד שני... השלג שיורד כאן בכל שנה מחדש - שובה לב ממש. כל כך טהור ונקי. פריחת הדובדבן שהיתה כאן עד לפני שבוע. כמו שמלת כלה לבנה. כל הקיבוץ היה מלא בפריחה לבנה. חד"א החדש שבנינו בשנה שעברה (בזמן שרוב הקיבוצים מוותרים על חד"א). באמת אחלה מקום שבעולם.

nofche 88

New member
קלטה שולט ../images/Emo45.gif

טוב תקשיבו.... לא הייתי במעגן מיכאל אף פעם... אבל קבוץ חצרים... הוא ה-... ש-ו-ל-ט!!!! ואנחנו עדיין לא ויתרנו על חד"א... ולא נראה לי שזה יקרה בקרוב... אתם יכולים לשאול את la reputa madre..... היא הייתה שם...

lironet1

New member
אוקיי...

אז ככה עד כמה שזה די מתלהב לכתוב את הקיבוץ שלך אני חייבת להסכים עם נופר כי זה לא הקטע " מה לנו יש כסף.."..זה פשוט אנחנו בין הקיבוצנים האחרונים שנשארנו עם עקרונות הקיבוץ..שיתוף וכאלה.... אבל גם מעגן מיכאל זה אחלה קיבוץ@

tomas p

New member
טוב אז גם אני

גם אני מסכימה על זה שחצרים זה ממש אחלה קיבוץ!! שממשיך לשמות על "הקיבוץ הישן" והטוב!!! ואם לא הקיבוץ שלנו אז אכן מעגן מיכאל עם הנוף מהחד"א לים... משהו מדהים!!!

la reputa madre

New member
הילדים במעגן מיכאל ממש

משוגעים...ואני מדברת ברצינות..ברמות של פסיכולוג צמוד. בנדוד של אמא שלי..ליאם..היה בן 15..התאבד לפני שנתיים...ממעגן מיכאל.

לא יודעת איזה קיבוץ הכי יפה אבל...

בקיבוץ שלי הנוף הוא ים המלח וההרים והרי המדבר והקומראן וזה כל כך יפה... הגוונים של ים המלח... ובקיץ יש את השקיעה והשמיים ורודים זה פשוט אחד הדברים היפים שיש..!!!

זה ממש יפה!!! בעיקר בקיץ..!!!

הקיץ מזכיר לי את הקיבוץ של פעם כשהייתי עוד בערך כיתה ב', לא הייתי רואה טלויזיה ואף אחד מהחברים לא היה רואה טלויזיה והיינו כל הזמן יחד, הייתי כמו ילדת רחוב כל היום הייתי בחוץ, הייתי הולכת יחפה כל הזמן, והיינו פשוט כל החברים עושים שטויות... זה כל כך השתנה אני מה זה מתגעגעת לזה...!!!!

כאילו והחד"א לא היה מופרט

והיינו לוקחים חופשי אוכל כאילו היינו לוקחים אותו החוצה ומה לא עושים איתו נגיד היינו לוקחים מלא מלא מלא מלא מלא זיתים בתוך שקית והולכים לגן שעשועים ומתחילים לגלגל אותם במגלשה ולמעוך אותם ואז מי שהתגלש שם התלכלך... ולא היה אכפת לנו לקחת ולבזבז ככה אוכל...

MsUnderstood

New member
את תמיד מוזמנת להזמין אותנו../images/Emo3.gif

|איקון של דנה מזמינה את עצמה|

למעלה