THE BEST מהו לדעתכם הקיבוץ הטוב והמוביל בארץ?
B blackspot on the sun New member 10/4/05 #4 אני ממש אוהב את יוטבתה... פעמים מועטות הייתי שם באמת, אבל זה מקום ממש יפה..הכל מדברי...מת על זה..חוץ מזה יש להם שוקו ממש טעים
אני ממש אוהב את יוטבתה... פעמים מועטות הייתי שם באמת, אבל זה מקום ממש יפה..הכל מדברי...מת על זה..חוץ מזה יש להם שוקו ממש טעים
M MsUnderstood New member 11/4/05 #22 אוקי...אני אסביר... רפסודיה של התק"מ לפני שנתיים יגור מתמקמים ליד שפיים הבנות של שפיים לא מסתדרות עם הבנים של יגור נוצרת מריבה קטנה יגור מחליטים לכתוב בקטן על המפרש פשים מועלים\שפיים מועלים.. וסתם נחמד לצחוק עליהם
אוקי...אני אסביר... רפסודיה של התק"מ לפני שנתיים יגור מתמקמים ליד שפיים הבנות של שפיים לא מסתדרות עם הבנים של יגור נוצרת מריבה קטנה יגור מחליטים לכתוב בקטן על המפרש פשים מועלים\שפיים מועלים.. וסתם נחמד לצחוק עליהם
B blackspot on the sun New member 10/4/05 #7 מזל שהבגרות שלך לא היתה בעברית../images/Emo8.gif איך הייתה הבגרות????
M MsUnderstood New member 10/4/05 #9 98 סופי.. וזה פשעים!! גם לי מותר לעשות טעויות... למרות שאני תמיד צודקת! הלכתי להכין שאלון
B blackspot on the sun New member 11/4/05 #14 אויי..אתם הפרפקציוניסטים ../images/Emo3.gif מה רע ב96?????
° °•BeNjA BuBa•° New member 11/4/05 #15 אף אחד.... אבל ביקרתי שם ושמעתי המון על הקיבוץ הזה. אחד הטובים!
L la reputa madre New member 11/4/05 #16 אני יודעת../images/Emo13.gif נממ ההורים שלי עשו שם אולפן..נשארו לגור...התחתנו שם..עשו ילדה שם.. עזבו חע ועדיין יש לי משפחה שם..חשבתי פשוט את מכירה אנשים משם..
אני יודעת../images/Emo13.gif נממ ההורים שלי עשו שם אולפן..נשארו לגור...התחתנו שם..עשו ילדה שם.. עזבו חע ועדיין יש לי משפחה שם..חשבתי פשוט את מכירה אנשים משם..