the best

שרונה13

New member
פג פרגו עגלות מעולות

לי הייתה את הונציה ונהיניתי מכל שניה!! היא נשכבת ל 180 מעלות... הידית מתכווננת... יש לה שני כיווני נסיעה במשיכת ידית!!! ובכלל יש לה טונה שיכלולים... כשעברנו לכאן מכרתי אותה כי חששתי שהיא תהיה לי מסורבלת וקניתי טיולון אבל במצב אחר לא הייתי מחליפה אותה.

הפג פרגו לא כבדה?

הבנתי שנקודת התורפה של העגלה הזו היא המשקל שלה, לכן אני שוקלת לקנות "מקלרן" (בריטי), מה דעתכן על פרמטר המשקל?

שרונה13

New member
את צודקת שהעגלות של פג כבדות אבל

היום כשיש ברשותי עגלה שנחשבת למעולה וקלה אני מעריכה פי כמה וכמה את הפג כי בסופו של דבר הכובד משנה רק כאשר מרימים אותה מדרגות. ואם יש לך מעלית בבית זה זניח... הגלגלים נוחים ובכלל כל הפטנטים של העגלות שלהם עושים את החיים כל כך קלים !!! פרט לכך מדובר בעגלות חזקות ביותר, עגלות שבהחלט שורדות שלא כמו כל הגרקו למינהן. ברור לי שלילד הבא אני קונה פג ונציה שוב ... אבל זה עוד רחוק

י ע ל 7

New member
הכובד והגודל קובע גם ...

כשרוצים לטייל. בקרוב ניסע לטייל בחוף המערבי ועל אף שהמקום רווי מסלולי טיולים שמתאימים לעגלות, נאלץ לוותר על העגלה המגושמת (גרקו) שלא תיכנס לתא המטען של הרכב השכור ותקשה בעליה למטוס.

sagilgul

New member
לקנות ומהר....

אני קניתי את העגלה הזאת כאן בלונדון והיא עלתה לי 200 פאונד שזה בערך $350 אני פשוט לא מאמינה שהיא עולה רק $199 בארה"ב. העגלה הזאת שוקלת 7.5 קילו שזה ביכלל לא כבד... אז למי שחושב/ת לרכוש עגלה, זוהי העגלה הכי פרקטית ומצויינת שתמצאו בשוק היום, והיא תשמש אתכם גם לילד שני ושלישי.

שליז

New member
לי יש את הונציה של פג והיא מצויינת,

אבל בלתי אפשרית מבחינת הגלגלים בחורף הנורבגי (קרח, שלג). מישהי/ו יודע/ת אם ניתן להחליף לעגלות אלו את הגלגלים לגלגלי 'שטח'???

למעלה