the best of tour 72 מדהים!

flowerboy69

New member
the best of tour 72 מדהים!

בשנת 72 יצא תקליט בשם הזה-שנחשב בטעות לאלבום פלויד חדש ורשמי אבל בעצם הוא היה בוטלוג של eclipes שהוקלט ברינבו בתחילת שנת 72.חשבו שזו הקלטת ביביסי או ברודקאסט כלשהו אבל זו הקלטת קהל והיא באיכות ככ גבוהה שלא יאמן.התקליט הזה נחשב לאחד הבוטלגים הכי נמכרים בהסטוריה...הוא יצא בתחילת השנה במהדורה קטנה ביותר בקופסא של 4 דיסקים-הראשון הקלטה מהתקליט המקורי-שאותו כרגע אני שומע.השני הוא גרסה שניה ממקור אחר של התקליט והשניים האחרים הם הקלטה חדשה שנמצאה לאחרונה של כל ההופעה הזו.הdark side שמטריף את כל מי שאוהב את התקליט המקורי...חוויה. flowerboy69

Jason2

New member
יש אפשרות להשיג את זה

בלונדון? יש לי שם קרובים ואני אוכל לשלוח אותם למשימת חיפוש.

אני חוזרת ומבקשת

לא לדון בענייני השגת בוטלגים, ולא לעודד זאת, מעל גבי הפורום. תודה.

Jason2

New member
הבנתי שזה לא ממש בוטלג

אלא איזושהי הוצאה חצי רשמית והתמלוגים מזה עוברים גם ליוצרים. ככה הבנתי מאיזו כתבה על זה. אם זה לא כך אז אני אצטרך לעבור דרך כל דוכן בקמדן טאון ולחפש. וסליחה.

flowerboy69

New member
זה לא דיסק רשמי ונוסף לכך

לא ראיתי את זה בלונדון וגם אם כן לרוב זו גרסה חלקית מאוד ולא כל ההופעה שכן ההקלטה המלאה מאוד נדירה.

flowerboy69

New member
אה וכמעט שכחתי...

floyd meets zappa ההקלטה המדוברת תהיה פה בתחילת השבוע ואז אספר מה מי כמה ולמה

The Walrus

New member
תגיד

לא אמרת משהו על וידאו של הופעות אנימלס? מה עם זה? זה הכי מעניין אותי מהכל...

flowerboy69

New member
צודק-שכחתי מזה...

אני אבדוק היכן זה עומד ומקווה שזה גם יגיע אלי.למעשה יש 2 הקלטות שידועות לי ושניהם חלק מקופסאות של הופעות שכוללות 4-5 דיסקים ודיוידי כבונוס.הם יצאו ב 300 עותקים וקשה להגיע לזה אבל אני מנסה.לי האמת הרבה יותר חשוב הסרט מ הוליווד בול ב 72 שכולל קטעים נרחבים מביצוע הדרק סייד...גם את ההקלטה של הבאלט עם הדרק סייד ברקע-כל זה עדיין בעבודה.

למעלה