The Benefactor with Mark Cuban

C o s m i C

New member
The Benefactor with Mark Cuban

ZE SHOLET!! i've watched the two episodes they've had so far and it rocks big time. I like the way he thinks...I like how no one knows what's going to happen.. :) has anyone watched it yet?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif אמנם אין בתוכן ההודעה

שלך יותר מדי אבל כדי לצאת בטוחים נזהיר שמדובר בסדרה שלא משודרת פה. לא יצא לי לראות.

בוביץ

New member
בןאפקטור 102../images/Emo58.gif

טוב נחמד מי שעפו היום שהמנמוך ומריו הגיע לעוף סתם דפוקים השמנמוך היה ממש אידוטי עם הילדים לדעתי לדומיניק יש הכי הרבה סיכוי לזכות סדרה נחמדה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לזה אתם קוראים סדרה טובה? אני לא יכלתי לסיים לראות את הפרק השני כי זה היה כבר יותר מדי פתטי. מארק קיובן מאוד מעצבן וחושב שהוא הבנאדם הכי גאון בעולם. אפילו דונלד טראמפ פחות מתלהב ממנו.

מנצל"ש אפקט ה X ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

וואי ראיתי את זה בבוקר לא ממש זוכר ... אמממ הקטע ששרון שפכה על ביימון כוס ורבע מיין היה ענק זה באמת איפס אותו! לואי כזה משוגע הוא אמר "כן" ל200 ומשהו אנשים ??? מה הוא נומרלי איך 200 ומשהו אנישםן שהם באותה להקה יכולים לשיר ביחד טובבבבבבבבבבבבבבבבב שרון מדהימה כמו תמיד מצחיקה ומגניבה.. הרגה אותי זאת המשוגעת לקראת הסוף אני לא מבין עדיין איך הם קיבלו אותה חחחח משהו לחשוב עליו..: אני מת על התוכנית ועל הקטע שזה מגיל 16 עד הסוף. אבל האם באמת יהיה סיכוי שזוכה הX פקטור יהיה מעל גיל 30 ? לי לא נראה לאללה ... אומנם רעיון נחמד אבל הם יצמצמו לאללה שישארו רק צעירים ..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif Xפקטור 304

היה פרק קורע ביותר. סיימון ירד מהפסים והיה עוקצני מתמיד. הילדה הזו בת ה-16 שהם התלהבו ממנה - ממש לא ראיתי בה שום דבר מיוחד. היו כאלה שנשמעו לי טוב יותר שהם לא העבירו בכלל הלאה. לורטה המשוגעת בסוף שפכה אותי על הרצפה. בכלל האווירה בתכנית הזו היא הרבה יותר משוחררת מהאיידול האמריקאי. העריכה ממש מגניבה - הקטע שסיימון אמר כן ואז שדרו את זה ארבע פעמים וחתכו ל"הללויה" של המקהלה היה מבדר ביותר. לגבי השאלה של תומר - כל אחד מהשופטים יקבל קטגוריה. בכל קטגוריה יהיה איזשהו תהליך צמצום וסינון עד שיגיעו למתמודד אחד ויחיד מכל קטגוריה, ובסוף ייבחר הזוכה. ככה שאין מצב שנגיע למצב שיהיו רק מהחבר'ה הצעירים. לפחות ככה אני הבנתי שזה הולך להיות התהליך.

cj20

New member
../images/Emo58.gif Xפקטור 304

לורטה הייתה מפחידה בטירוף, אני בשוק שהעבירו אותה.. אהבתי שקייט רדפה אחריה "don't make me chase u, u fruitcake!"
בכלל אני אוהבת את קייט.. הבחורה הראשונה בפרק ששרה כזה עם "גגגג" בסוף כל משפט - זה היה ברצינות?! איזה אנשים שרוטים יש בUK.. בינתיים התוכנית מעולה, אני גם ככה אוהבת את הקטע של האודישנים, ונראה כאילו הפרק הבא הוא האחרון ואח"כ התחרות תתחיל, אני מקווה שגם היא תהיה טובה כי בד"כ אני מאבדת עניין בשלב הזה

maya567

New member
../images/Emo58.gif 104

מסכימה עם רון, ומסכימה עם מיכל. בינתיים הדינמיקה בין לואי, שרון וסיימון מעולה. הם מצחיקים, משעשעים, ומתכסחים בינהם כמו שצריך. ולפחות אף אחד מהם לא אומר DAWG או I relay like your dress
הבעיה היא מה יקרה אחרי האודישנים. גם אני בדר"כ מאבדת עניין אחרי זה. נקווה שהם יצליחו לשמור על אלמנט חוץ-שירתי (משמע, שלא יהיה כמו איידול - שרים או רואים את ריאן סיקרסט). חוץ מזה את העריכה של התוכנית הזו צריך ללמד בבתי ספר. פשוט מעולה.

רון../images/Emo58.gif

עשכיו אני חושב שוב ( אגב- ממש הצתה מאוחרת שלי חח ) יש שלוש קטגוריות : 1) מגיל 16-24 2)24 עד הסוף 3) קבוצות... אני מאמין שהם יבחרו אחת בת 17 או 18 בקטגוריה ראשונה. והם יבחרו אחת או אחד בן או בת עד גיל 27 גג!! בקטגוריה השנייה ולהקה זה לא משנה אבל הם יבחרו צערים .. אז כאילו .. אין מצב שאחת או אחד בן 50 יצליח נו באמת ! בקושי ללכת אפש אז לתת שלושל הופעות ביום ולמכור כרטיסים ולחתום למעריצים( שאני לא בטוח שיהיה מעריציםם רבים לגיל 50 ומעלה) מסקנה אחת - אומנם זה פתוח לכולם אבל בסוף יבחר צעיר או צעירה ... לפי דעתי ואנו נחזור לדעה הזאת בגמר ...

למעלה