The Attack

my reflection

New member
The Attack

קודם כול תודה לאופק שנתנה לי את הפינה
שהייתה פעם שלה
... כמו שהבנתם זאת לא פינה כו"כ חדשה, מי שהיה פעם בקומונה זוכר שהייתה פינה שאופק עשתה שבה היא שמה הופעה מיוטיוב ואז הייתם צריכים לענות על שאלות שקשורות להופעה... אם עדיין לא הבנתם
תשאלו.. אם למישהו יש הצעות לשם שיהיה לפינה,להציעP: ההופעה-Attck http://www.youtube.com/watch?v=ZgIscN5ZX84&mode=related&search= אחרי שאתם צופים בהופעה תענו על השאלות הבאות- הביצוע: שיתוף פעולה של הקהל: תאורה: גיטרה: באס: שירה: תיפוף: רגע מועדף: אהבתם את ההופעה\לא אהבתם?(אם לא אז תסבירו למה לא..):

30STM

New member
יאאאאאאא, נשמעת אחלה פינהההה [:

ועכשיו אני אענה על השאלות: הביצוע: מממ.. זה ידוע שג'ארד שר ממש יפה, אבל הוא חייב לשיר יותר
שיתוף פעולה של הקהל: יש בהחלט שיתוף פעולה עם הקהל. לטעמי יותר מדי... תאורה: היא אור יום, כך שסבבה [: גיטרה:
באס:
שירה: התאכזבתי אני חייבת לציין. תיפוף: אני אוהבת איך ששאנון מתופףףףףף
רגע מועדף: חחחחח אני ממש אהבתי את 1:10-1:17 זה אומנם קטע שולי, ואני בספק אם מישהו ראה, אבל טומו מדלג לו שם מאחורה וזה נורא בידר אותי XD אהבתם את ההופעה\לא אהבתם?(אם לא אז תסבירו למה לא..): עד כמה שאני אוהבת את30, ועד כמה שאני מחכה להופעה שלהם בארץ, ועד כמה שהם טובים בלייב, ממש התאכזבתי מההופעה הזאת. ג'ארד כמעט לא שר, וזה מעאפן. ההופעה הייתה סבבה. נעעע, יש לי רעיון גאוני, בסוף אפשר לשים מספר כוכבים כזה. יאענו בכללית מה הדעה. נאמ, מקווה שלא יצאתי כאפות
אבל אני בכלזאת אתן מספר כוכבים:

30STM

New member
אף אחד לא מיישם את הרעיון שלי?../images/Emo7.gif

אבלאבל

BehindMyEyes

New member
עונההההה../images/Emo3.gif

הביצוע: טוב.. חוץ מזה שהוא בקושי שר חח, אבל נסלח לו XD שיתוף פעולה של הקהל: טוב מאוד
תאורה: בסדר גמור, הייתה שמש
גיטרה:
באס: לא שאני מזהה באס בכל השירים שאני שומעת XD אבל אם הביצוע טוב אז גם הבאס
שירה: הוא בקושי שר אבל זה היה טוב תיפוף: אווווווחחחחחחח
רגע מועדף: חח שטומו קיפץ בהתחלה ושהם סיימו תהופעה עם הגיטרה והתיפוף
אהבתם את ההופעה\לא אהבתם? אממ כן..

OOORRRRR

New member
אנייייייייי

הביצוע:חביב + שיתוף פעולה של הקהל: אהבתי מאוד!! תאורה: אחלה(?) גיטרה:
באס:
שירה:ישש הוא זייףףף חעחעח תיפוף: מדהיםם אני מאוד אוהבת איך ששאנון מתופף רגע מועדף: 2:40 אהבתם את ההופעה\לא אהבתם?(אם לא אז תסבירו למה לא..): אהבתי

____../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הביצוע:מעולה! שיתוף פעולה של הקהל:מצויין! תאורה: טובה ... ? גיטרה: שתיהן מצויינות! מתואמות, וזה היה הרבה יותר חי מהשיר המוקלט בדיסק. ממש עשה לי חשק לשמוע את כל ABL בפול וליום שוב! באס: זה היה טים? שירה: אני סולחת לג'ארד שהוא לא שר חצי מהמילים, הוא תמיד עושה את זה וזה בסדר
תיפוף: שאנון עושה עבודה מצויינת כמו תמיד! רגע מועדף: הסתכלתי בקטע שטומו בקפץ, מאוד מצחיק!! חוץ מזה אהבתי את הסיום (הארוך) של השיר- עם הרבה גיטרות ותופים! אהבתם את ההופעה\לא אהבתם?: מאוד!! אני רוצה לנסוע לשם!! ציון:

LoveYourHate

New member
שלי ../images/Emo8.gif

שמחה שאת שמחה אהובתי
ואין על מה בובה
הביצוע:מקסים כרגיל.. שיתוף פעולה של הקהל: תאורה:חביב ביותר
גיטרה:מדהים באס:
משגע יש לי משהו לא מוסבר לבאס שירה:חוץ מזה שהוא לא שר הרבה..אחלה! תיפוף:מדהים!!!
רגע מועדף:הסוף!!
אהבתם את ההופעה\לא אהבתם?(אם לא אז תסבירו למה לא..): אהבתי אבל היו להן יותר טובות..D= וציון להופעה מתוך 5?: |כוכב||כוכב||כוכב| וחצי

The Fantasy

New member
אני אענה יותר מאוחר כי שוב היוטוב נדפק לי ולא

עובד לי הקול
@#$@%@!%!@# יש לי מחשב מפגר ונמאס לי ממנו כבר!!!!

BehindMyEyes

New member
רילקס, טייק איט אייייזיי ../images/Emo13.gif

את בטוחה שאולי לא נדפק לך הכרטיס קול או משהו כזה ? :]

The Fantasy

New member
חחח זהו שלא..הכל עובד, מוזיקה וזה,

אבל היוטוב פעם עובד ופעם לא. ואני צריכה להדליק את המחשב מחדש כדי שהוא יפעל

למעלה