The Apprentice 311

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

עד כמה שחבל על אנג'י, הגיע לה, היא באמת לא מתפקדת תחת לחץ. טנה כרגיל שלטה, היא תגיע רחוק ואני לא אתפלא אם היא תגיע לגמר (וגם תנצח). אלכס:- רואים שטראמפ אוהב אותו אבל הוא חייב לנצח בפרק הבא. ההימור שלי היום לרביעה הוא אלכס, טנה וקנדרה, הרביעי יגיע מבין קרייג או ברן (אלא אם כן כריס ינצח כPM)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

האמת חבל לי על אנגי גם לאלכס וכריס הגיע כמו לאנגי לעוף אלכס שיחק את התמים אבל למרות היותו הפמ הוא לא עשה כלום. אנגי כמעט עשתה הכל וגם בגלל שכריס האידיוט איבד את הכרטיס אשראי הוא היה צריך להזיז את התחת . אלכס חשב שזה שיתן הוראות והם יעשו הכל וככה זה מנהל טוב אולי אם היו לך יותר עובדים אבל אתם הייתם כולה שלושה אפילו לא זה בגלל כריס. אלכס כמעט לא עשה כלום הוא רק ישב בצד וחשב בוא נפסיד גם ככה טמרפ יואהב ואתי ואני תמיד אוכל להצביע על כריס או על אנגי הוא היה גם צריך לראות ברגע שאנגי נלחצה להחליף אותה. כריס צריך לעוף עצם זה שאיבד את הכרטיס אשראי מגיע לו לעוף.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק משעמם. היה ברור שנטוורת' יפסידו עוד פעם - לא רק שהם שלושה מול ארבעה במגנה, גם כריס לא היה חצי מהמשימה. כריס וקרייג צריכים להיות הבאים לעוף. הפיינל 4, אני מקווה, יהיה קנדרה, טאנה, אלכס וברן.

../images/Emo58.gif311

כרגיל, פרק מעולה. הסדרה היחידה שבה 11 פרקים רצופים לא שיעממו אותי לרגע אחד
לדעתי לא הגיע לאנג'י לעוף אלא לכריס, רק העובדה שהוא איבד קרדיט קארד מעידה על כך שהוא צריך לעוף. אבל אנג'י באמת תפקדה גרוע באתגר אבל זה כנראה בגלל כל המשימות שאלכס הטיל עליה. קרייג מעצבן אותי. קנדרה מלכה
. הפיינל 4 שלי: טאנה, אלכס, קנדרה וברן. כהזוכה אני מעדיף את קנדרה

De fire

New member
../images/Emo58.gif311

במשפט אחד- שמישהו יעיף את כריס מהמסך שלי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 311

פרק נחמד. טאנה שוב מוכיחה כמה נסיון מועיל - הסקר שוק המקדים שהיא וקנדרה הלכו לבצע פשוט היה במקום והיה אחד הגורמים לנצחון שלהם בזכות היותם בעניינים ויכולתם לתת תשובה נכונה למנהלים של אמריקן איגל. כל השלושה בנט-וורת' היו פשוט קטסטרופה. משום מה טראמפ שומר לאלכס חסד לימיו המוקדמים יותר ואנג'י הלכה הביתה. פרומו לפרק הבא :----> קודם כל מראים את ברן במכונית עם אלכס וכריס. זה משאיר את שלושת הגברים נגד קרייג, טאנה וקנדרה. הפרומו מדבר על משהו שיקרה אחרי הבורד-רום. האם שוב נראה דאבל "יו'ר פיירד" ?

../images/Emo58.gifפרומו../images/Emo58.gif

אם אתה צודק ויש דאבל פיירד, אז זה אומר שקנדרה
וקרייג הולכים הביתה, כי כבר בשני פרקים הראו לנו שהם לא כ"כ מסתדרים אחד עם השני. אני מאוד לא רוצה שזה יהיה נכון

למעלה