The Apprentice 309

willo

New member
309 ../images/Emo58.gif

אוי ארין, ארין, לא יכלת לסתום פעם אחת ולתת לו להעיף את כריס? מי שהתגאתה שהיא יודעת לדבר עפה בגלל הפה שלה, סוף פואטי. קרייג הוכיח שהוא יודע מה הוא עושה, ועדיין אני לא חושב שהוא מנהיג טוב. אנג'י קצת אכזבה אותי, אם כי היא נשארה בזכות תהילת עבר. למישהו היה את הפרומו כי לי לא.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בסוף הבורד-רום, טראמפ ירד על אנג'י שלא נתנה לארין לדבר ולהדריך, אלא לכריס, ואז חזר ואמר שהוא סיכם שלא יעיף אותה, ואז ארין אומרת לו, בתרגום חופשי, אתה חייב לעמוד במילה שלך, וזה עצבן אותו הוא קרא לה חוכמולוגית והעיף אותה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בטוח שזה מה שהיה? ממה שאני זוכר ארין אמרה משהו אחר

willo

New member
../images/Emo58.gif

כן, רק שזה היה מלווה בקריצה. מצ"ב התיאור מהאתר:- Trump asked Angie why Erin, the strongest presenter, did not present during the clinic. Trump reiterated that he was not thrilled with keeping Angie around, but he said that he had to listen to his advisors. With a wink, Erin chimed in with, "Do you have to?" Carolyn called that "a dumb statement" - and Trump told Erin, "You are a wise guy." Then, he said, "You know what? Erin, you're fired."

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אה, אוקי, זכרתי שזה מה שהיא אמרה, זה לא כל כך "אתה חייב לעמוד במילה שלך" ותודה על התיאור, עכשיו הבנתי מה הלך שם

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

הקטע שהיא אמרה את זה זה היה קטוע כנראה שהיה המשך למה שאמר טראמפ ואז ארין הגיבה אבל בעריכה קטעו את זה משום מה. זה מה הבעיה למי שיש פה גדול לפעמים הוא יכול להיות משכנע לחפעמים זה יהרוס לו חבל לי על ארין יש בה פוטנציאל לטוב כריס מעצבן אנגי ערכה ירד גרג קצת הוכיח את עצמו למרות זילזול מחברי קבוצתו לדעתי הוא חכם אבל פוחד לפעמים להגיד את ההצעות.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

גם אצלי היה גליט'ש קטן בפסקול ולא היה ניתן להבין מה בדיוק ארין אמרה - אבל אפשר לשמוע את השיחה באתר של CBS ולא צינזרו שום דבר, פשוט ביש מזל ובקובץ היתה בעיה בדיוק ברגע הקריטי הזה. סתם פלטה משפט חכמולוגי אחד יותר מידי (כי היתה זחוחה מחשיבות עצמי כי טראמפ שיבח אותה מול אנג'י וכריס בלי הפסקה) וקרולין התעצבנה. לינק : http://www.nbc.com/nbc/The_Apprentice_3/ (להיכנס ל- featured video בצד שמאל...)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוף
למה את ארין
למרות שזה היה ברור מתחילת הפרק שהיא תעוף. וגם כל הבורד רום התנהל בצורה ממש ילדותית של אכלו לי-שתו לי, והיה ברור שארין רק מאשימה את כל העולם ואחותו כדי לחפות על עצמה. ובכלל- מה זה הקטע המפגר הזה לא להעסיק את כריס כי הוא לועס טבק? נו באמת. טראמפ אתה דביל. ויפה לכריס שהוא מיליונר. למרות שאני עדין לא אוהב אותו. אז ארין פוטרה
ומי נשאר? אלכס. אנג'י (שתישאר עוד קצת ואז תעוף, אני לא חושב שמגיע לה לנצח. אולי מקום 4). קנדרה (מתאימה למקום 3 ככה). סטפני (מקום 5?). נראה לי שהיה עוד מישהו בקבוצה של אלכס שאני לא זוכר כרגע.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 3x09

איזה בורד-רום מעולה! טראמפ כלכך שיבח את ארין על יכולת הפרזנטציה שלה שזה עלה לה לראש והיא היתה חייבת להעיר את ההערה המטומטמת האחרונה שלה במקום לסתום את הפה ולתת לטראמפ להעיף את אנג'י. מעניין מי ינצח העונה, אף אחד מהשחקנים לא מתבלט במיוחד. מה שבטוח, אין שום סיכוי שנראה את כריס זוכה בעונה הזאת. עם טבק או בלי טבק, טראמפ לא יחזיק אותו עוד הרבה זמן.

../images/Emo58.gif309

כן! לזה בדיוק חיכיתי, סופסוף באיזשהי סדרה היה פרק מעולה שלא הזזתי ממנו את העיניים. שמחתי שמגנה ניצחו, קרייג היה מצויין אם כי חבל ששאר הקבוצה לא תמכה בו כ"כ(בסוף קנדרה
הבינה את הטעות). חבל לי על ארין
, הייתה אחת הפיבוריטיות שלי, למה היא הייתה חייבת לפתוח את הפה הגדול שלה?! לדעתי הגיע לאנג'י ללכת. כריס מתחיל לעצבן. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא! פייבוריטים: 1. קנדרה המלכה
2. סטף. למישהו היה את הפרומו?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

איזה טעות!!! טראמפ עשה החלטה מאוד אימפולסיבית, ואין לי ספק ש-5 דקות אחרי שהוא פיטר אותה הוא התחרט על כך. ארין, בלי שום תחרות, היא המתמודדת הכי רהוטה מכולם, וזה הרבה יותר ממש שאפשר לומר על כריס. מאז שטאנה עברה למגנה, הערך שלה עולה עוד ועוד. הערך של אנג'י, לעומת זאת, לא מפסיק לרדת. העריכה הייתה פשוט מזעזעת. לא יודע מה איתכם, אבל שמתי לב שכל פעם שהקבוצה שלא מסכימה עם הפי.אם שלה על הרעיון הבסיסי, הקבוצה הזאת מנצחת. חוץ מזה, האובר-התמקדות ביכולת הדיבור של ארין נתנה רמז עבה מאוד לכך שזה מה שעומד להפיל אותה. הגמר צריך להכיל את אלכס וטאנה. בפרק הבא - כריס או קרייג.

למעלה