The Anger Management Tour - 3

bLAck hALo

New member
שובבה וגאה בזה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני גם רוצה הופעה
קחי אותי במזוודה
כיף לך..ארה"ב אני רוצה לטוס לדרום אמריקה :) דבר שבטח לא יקרה בשנים הקרובות =/

Magi¢ Girl

New member
איפה בדרום אמריקה??

אני הייתי בברזייייייילללל
[אני גם ברזילאית, אגב
]

bLAck hALo

New member
....

איפה בדיוק אניעדין לא יודעת אבל לשם
<וואלה? חח יפה לך (:)>

Magi¢ Girl

New member
איזה יופייי

זה מהמקומות האלה ששמים אותם בתור דסקטופים ואין לך מושג אפילו מה זה.... חחח

bLAck hALo

New member
חחחחחחחח ראסמי זה זה..

יש לי מלא תמונות כאלה! אני חולה על תמונות נוף מתה להגיע למקומות כאלה..רק מלהסתכל על זה!! פאק, אני מתחרפנת.. אני גם רוצה לעשות טיול טירות.
גרר, אם רק יום אחד יהיה לי כסף להגיע למקומות האלה.

bLAck hALo

New member
כןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נקווה שיום אחד זה כבר לא יהיה חלום :| את טסה איתי?????????

לא ישאר חלום!!! יקרה!!!

בטחח! קחי אותי איתך. לא נראה לי שיהיה לנו כסף לזה כל אחת תחסוך חצי מכרטיס טיסה והשננייה תיהיה במזוודה=]] את במזוודה. ברזל.טיפקס.אלוהים חחחחחח כמו הילדים הקטנים שעושים חחחח <אני מקווה שאת מכירה ואני לא סתם נשמעת סתומה>

bLAck hALo

New member
נקווה!!! =]]

לא לא לא! אם טסים אז חוסכים למחלקה ראשונה :p אם להנות ולהתפאנן אז עד הסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! הא? נמנ כנראה שאין לי מושג על מה את מדבת למרות הכל..

אמינוני

New member
ווואייי תווודההה

איזה חמודה!!! אוהבתךך! מה?? זה כל ההופעות באל איי?!.. יש לך מושג איך מישגים כרסטים?!

bLAck hALo

New member
בובה, את זאת שגרה שם..לא אני =/

אין לי מושג איך זה הולך שם..

bLAck hALo

New member
לאחר חיפוש קטן...

זה מה שמצאתי: Hyundai Pavilion שם בעצם תערך ההופעה דפדפי באתר עם ההורים שלך או משהו..תראי איך זה הולך מניחה שאפשר להזמין מהאתר עצמו כרטיסים.

אמינוני

New member
ווואי כל כך תווודהה

את לא יודעת כמה זמן אני מחכה להופעה הזאת!! שנה באה אני חוזרת .. ואני לא יכולה ליות פה בלי ללכת להופעה שלו!! ההופעה באל איי בדיוק שבוע לפני שאני חוזרת!איזההה מזל אני ממממקווה להשיג כרטיס! אין..אני כל כך שמחהה זה החלום שלי...חחחחחחח תנקס:]

bLAck hALo

New member
אין על מה..

כמה זמן את כבר שם?? מקווה גם שתשיגי כרטיס ותלכי לראות את ההופעה =] מוזמנת לצלם לנו איזה משהו ;] טוב, את יכולה לסמן ברשימת החלומות שלך "
" ללכת להופעה של אמינם

אמינוני

New member
באתי בחופש הגדול...

אני כולה איזה 8 חודשים פה... אני גם מקווה להשיג כרטיסים... ואם אני במת ילך אני יצלם המון:].. ווואא! לא חשבתי שזה באמת הולך להתגשם...[וזה עדיין נישמע הזווי חח] אבלל הלוואיי!!!:)

למעלה