The Anger Management Tour - 3

bLAck hALo

New member
The Anger Management Tour - 3

איפה הבובה שרצתה לדעת לגבי הסיבוב הופעות? יש מצב אני טועה, אבל את גרה בלוס אנג'לס*,לא? July 7 – Indianapolis, IN – Verizon Wireless Music Center July 8 – Columbus, OH – Germaine Amphitheater July 11,12 – Chicago, IL – Tweeter Center July 14 – Denver, CO – Pepsi Center July 17 – Seattle, WA – White River Amphitheater July 19,20 – San Jose, CA – HP Pavilion July 22 – San Diego, CA – Coors Amphitheater July 23 – Los Angeles, CA – Hyundai Pavilion* July 24 – Las Vegas, NV – Thomas & Mack Center July 26 – Phoenix, AZ – Cricket Pavilion July 28 – Dallas, TX – Smirnoff Music Centre July 29 – San Antonio, TX – Verizon Wireless Amphitheater July 31 – Atlanta, GA – HiFi Buys Amphitheater August 1 – Tampa, FL – Ford Amphitheater August 2 – West Palm Beach, FL – Sound Advice Amphitheater August 5 – Washington, DC – Nissan Pavilion August 6 – Philadelphia, PA – Tweeter Center August 8,9 – New York, NY – Madison Square Garden August 10 – Boston, MA – Tweeter Center August 12,13 – Detroit, MI – Comerica Park *July 23 – Los Angeles, CA – Hyundai Pavilion* Eminem D-12 Obie Trice Stat Quo DJ Green Lantern 50 Cent G-Unit LiL Jon & The Eastside Boyz ועוד.. האתר

Pink Angel1

New member
שאלה

רציתי לשאול לגבי הסיבוב הופעות יהיה לו סיבוב הופעות באירופה?

Magi¢ Girl

New member
וואי תודה, אני טסה לארה"ב בקיץ

ו... אוף... כ"כ אין מצב שאני אפילו מצייצת לגבי זה...

Magi¢ Girl

New member
אוף

אני בוכה כאן כמו ילדה קטנה אנחנו נהיה בכל המקומות האלה רק לא בתאריכים המתאימים אוף ואני מרגישה כאילו אם אני לא אלך לזה השנה אז אני מפספסת לגמרי

Pink Angel1

New member
זה טיול מאורגן?

אם זה מאורגן אין מה לעשות =\ אבל אם זה לא מאורגן אי אפשר לשנות או משו?

Magi¢ Girl

New member
בכלל לא כיף לי

אני עכשיו בכלל מתלבטת אם לטוס איתם או לא אני נשמעת מפגרת איי קנו אבל- אני לא חושבת שאני אוכל להיות שמחה ומאושרת בזמן שאני 50 מיילים בערך מאמינם ואני עם המשפחה. מטיילת

bLAck hALo

New member
אוי נו בובה..פאק, את טסה לארה"ב

ושוב..את טסה לארה"ב!! טיילי, תבלי, תהני, תפאנני לך ותכירי עוד חלק מעולמנו :) ואת תמיד יכולה גם ללכת להופעה אחרת של אומנים שאת אוהבת.

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo41.gifאנשים-שאלה מאוד חשובה../images/Emo41.gif

מי שבאמת יודע- שיענה לי בבקשה... אני טסה לארה"ב... ואני רוצה ללכת לשם. מזמינים כרטיסים על המקום!!? איך זה הולך?? וכמה זה עולה- בערך?

Envenom

New member
רוב הסיכויים שצריך להזמין כרטיסים

מראש.. אני לא חושב שלא יגמרו הכרטיסים חודשים מראש

bLAck hALo

New member
....

מזמינים את הכרטיסים לפני.. ואין לי מושג כמה זה עולה <חפשתי לא כתוב בשום מקום מחיר> תבררי כבר שם איך זה הולך.

Magi¢ Girl

New member
זה לא טיול מאורגן [סליחה על

הטמטום של איך שאני משרשרת] ואין זה כבר אבוד... א. כי אמרתם לי עכשיו שצריך להזמין מראש. איך אני בדיוק עושה את זה?? ב. כל התאריכים והמקומות נוגדים את איפה שאנחנו הולכים לטייל ג. ההורים שלי חראות [הסיבה העיקרית]

bLAck hALo

New member
...

א. את עושה את זה משם (יש מצב שישארו כרטיסים יש מצב שלא) ב. לרוב (אם לא תמיד) יש שינויים בסיבוב הופעות או שפתאום מבטלים/מחליפים תאריך או מקום/ מוסיפים עוד הופעה וכד'... ג. אחד הדברים שעושים את ההורים להורים זה היותם חארות בהזדמניות כאלה או אחרות <או בתמידות מעצבנת במיוחד>

Magi¢ Girl

New member
חח תודה הילה../images/Emo25.gif

די התגברתי על זה ומקודם שאמרת לי ללכת להופעות של אומנים אחרים- אז כן, אני חושבת שאני אפצה את עצמי בכמה אחרות...אפשריות

bLAck hALo

New member
בכיף=]

את חושבת?? לכייייייייי!! אני אומרת פנקי את עצמך בהופעות שיריצו לך את האנדרנאלין בטירוף בגוף שלך

למעלה