The american dream

• פותח הנושא avDC
  • פורסם בתאריך

avDC

New member
The american dream

Hello everyboby. Well I am finaly in DC and I have an aparment in Ballston (to whom it my be concern). My american dream isnot coming to live here is the amazing fact that for a the same price that my company in Israel leased for me Mazada Lantis they are leasing for me here BMW Z4 or Mercedes 230 SLK I din't make up my mind this is the American dream Have a good day, it is a beautiful day here in DC

ליילה

New member
אני כל כך מבינה את התחושה

אני עוד זוכרת שכשהגעתי לפה, הייתי בשוק מעניין המכוניות. בארץ לא היה לי רכב שנתיים, בגלל שלא היה לי מספיק כסף לקנות ולהחזיק אחד, ואספתי גרוש לגרוש בקושי רב כדי להבין אחרי שאספתי 20 אלף שקל, שאני יכולה לקנות עם זה רק גרוטאה שתעמוד חצי מהזמן במוסך, ואז הגעתי לפה, ובאותו סכום התברר שאפשר לקנות פה רכבים בני 5-6 שנים, ולא סתם, אלא ג'יפים (ממאנת להתחבר למושג SUV, אז תסלחו לי) או מיני וואן... איזה שוק זה היה... אז כן, החלום האמריקאי הוא ללא ספק רמת החיים, היכולת לקנות פה דברים שלא חלמתי שיהיו לי בארץ, וגם העובדה שמרוויחים פה הרבה יותר... איזה כיף זה להבין את הדברים האלו בהתחלה...
בהצלחה לך

שלית

New member
גם אני ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה