The Amazing race05X09

maya567

New member
תומר ואבי - ראיתם את הפרק ביחד?

משהו שאנחנו צריכים לדעת?

חחח פשוט ש..

יכול להיות שמבחינת זמן כן שנינו ראינו ביחד (זה גם הדהים אותי) ולפני שאני מגיב על הפרק אני קורא את ההודעות שלכם . אז בדיוק אבי שירשר תגובה אז אמרתי יאאלה נהרוג שתי יונות במכה אחת וכתבתי מהר את התגובה שלי . ומה שירון רצה שאני אשתמש זה .........................! נקודה חחחחח ירון אני לא מתחבר אל הנקודה היא ריקה מידי אין לה רגש אין לה פנימיות מענינת מראה חיצוני בלבד לא עושה לי את זה
חח אבל בכל זאת אני אשתדל להשים נקודה .

וואלה חחחחחחח

איזה קטע חחח אני פשוט צוחק פה . מאיה אין גבול לחכמה חחחחח.

maya567

New member
או שאין גבול לטפשות ../images/Emo13.gif

וכמובן שאני צוחקת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף מישהו חוץ ממני שלא שונא את קולין וקריסטי. RESPECT

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הלו קולין וקריסטי לגמר!!! לדעתי האמהות צריכות כבר לעוף אחריהן התאומות
שעד כמה שאני מת עליהן הן לא צוות חזק מספיק בשביל הגמר ובגמר ברנדיקול, קימצ'יפ וקריסטולין. מקום ראשון קריסטולין או קימצ'יפ.

zulu2000

New member
506../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

אוף כלכך רציתי שברנדון וניקול יעופו! הוא כזה מעצבן עם כל הדיבורים שלו על הלורד. לפחות אין להם כסף והם נמצאים בהודו אז בטח יהיה להם יותר קשה מלתאומות. התאומות
כלכך בא לי שהן יזכו.. גם לאמהות מגיע לזכות. קולין וכריסטי
שיעופו! כלכך מעצבנים. הפאסט פורוורד באמת היה מוגזם אבל אני חושב שאם זה היה זוג אחר שמגיע לשם ולא ברנדון וניקול אז הם היו עושים את זה. פרק הבא יהיה בטח סיבוב אלימיניישן אז אני מקווה שברנדון וניקול יעופו סוף סוף..

Sole Survivor

New member
אוווווווף

למה תמיד עד שאני רואה את הפרק השרשור הזה נופל עמוק עמוק בדפי הפורום

ori 15

New member
שאלה קטנה....

איפה משודרת העונה ה-5?
ביס ריל? עוד לא ראיתי את העונה ה-5...יש משו מיוחד בעונה ה-5 מכל העונות האחרות? לא מעוניין משמ בספויילר של מנצחים אבל אם יש חוקים חדשים או שעידכנו חוקים קיימים?

אממממ

נראה לך ביס ריל ? זה משודר ברשת CBS באצות הברית . אנחנו רואים את זה כמובן בכך שאנחנו מורידים את התוכנית מהאינטרנט . אמממ אין משהו מיוחד חוצ מאם אתה מגיע אחרון לסיבוב לא בלי העפה לוקחים לך את הכסף ותמשיך בלי כלום איך שאתה מסתדר.

amitooshacham

New member
אהלן אורי../images/Emo58.gif

העונה החמישית משודרת בארה"ב, היא עוד לא הגיעה לארץ. היה שינוי קטן בחוקים של המירוץ למיליון 5, וזה עניין ה YIELD. ה-"יילד" הוא תחנה בכל סיבוב במירוץ, בו קבוצה יכולה לבחור אחת מהקבוצות האחרות. הקבוצה שנבחרה תעוכב ולא תוכל להמשיך במירוץ לפרק זמן מסוים. ב"יילד" כל קבוצה יכולה להשתמש רק פעם אחת במהלך כל המירוץ.. כמו הפאסט פורוורד. עוד שינוי שזכור לי, זה שישנם 4 סיבוב שבהם אף צוות לא מודח מהמירוץ (Non Elimination Legs) במקום 3 בעונות הקודמות.

Boran

New member
ועוד שינויים בעונה 5 ../images/Emo58.gif

כמו שנאמר, קבוצה שהגיע אחרונה בסיבובים ללא העפה צריכה לתת את כל הכסף שהם צברו במהלך המירוץ, ובנוסף את הפרק הבא הם יתחילו בלי כסף בכלל. ויש פאסט פורוורד רק בשני פרקים במהלך המירוץ כולו- ולא בכל פרק.

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifAR5X09

קודם כל , סליחה על התגובה המאוחרת לא היה לי פשוט מתי לכתוב ביומיים האחרונים. פרק חביב....אבל התגלה בו שהאמהות מטומטות בצורה מטורפת: 1. שכחו את הדרכונים שלהם בפארק מים. 2. רבו על 15 דולר למרות שחשבו שזה 40...מפגרות לגמרי. 3. מפספסות רכבת כי לא החליפו לכסף הודי. ממש לא רוצה לראות אותם בגמר, צוות חלש! ציפ וקים שולטים, כל כך שמחתי שהטיסה שלהם בסהרה ( נראה לי ) לא התעכבה!!... אנו רואים שיש צוותים חלשים וצוותים בהרבה יותר חזקים. ברוב הפרקים האחרונים היה משהו שכל הקבוצות התחילו מאותה הנקודה ( היום בפרק מים , פרק קודם במגדל ) וברובם ציפ וקים + קולין וכריסטי סיימו למעלה...והתאומות וה"מאמז" סיימו בסוף. להפקה- הם צריכים לחשוב שוב על הדי טור'ס שלהם מחדש, ממה שאני זוכר מהעונה הזו ברוב הדי טור'ס רוב הקבוצות הלכו על אותו אחד...מה שמטומטם קצת. הם צריכים לחשוב איך הם גורמים לזה שכל הצוותים יתחלקו בערך חצי חצי בין המשימות השונות ולא כולם לאותה משימה...הם צריכים למעשה לצמצם את הפערים בין המשימות... בסך הכל , אני ממש נהנה מהעונה הזאת.

למעלה