The Amazing race05X09

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. ממש לא ציפיתי לעוד נון-אלימיניישן. אני ממש אוהב את כל חמשת הצוותים שנשארו. אני מקווה שצ'יפ וקים יגיעו לטופ
ניקול של ברנדון לא כזאת רעה אפטר אול.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif509

כל הסיבובי האי-העפה האלה ממש מתחילים לעלות לי על העצבים. אוקיי אז פעם באמת היה קצת מפתיע אבל איפשהו בפרק מישהו אמר may ולא will אז התחלתי לחשוד קצת... אבל זה עדין מעצבן אני בא לפרק אחרי העפה מתוך צפיה שמישהו יעוף וזה קצת אכזב שאף אחד לא עף, בעיקר שזוג חזק כמו ברנדון וניקול מגיעים אחרונים (למה למירנה ושרלה לא יכלו לעשות את זה
) אני מת כבר לראות את קולין עף מהמירוץ. בא לי שהבאולינג מאמס יזכו במירוץ הזה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 509

עידו - מהפה שלך לג'יזס של ברנדוניקי שהבאולינג מאמז יקחו! They RULE! הטופ 3 האולטימטיבי שלי זה צ'יפקים, באולינג מאמז וברנדוניקי/קוליןכריסטי. אני מתה שהתאומות כבר יעופו! הן עולות לי על העצבים. חוץ מזה - שמתם לב שצ'יפ לבש חולצה של הקפה של האחים? Cafe Nostra. נחמד מצידו להמשיך ולעשות להם פרסומת. וחוץ מזה 2, גם אני לא הייתי מגלחת את השיער. המשימה הזו בכלל לא פיירית מבחינה מגדרית. ל-2 בחורים משימה כזו היתה קלילה. ברגע שיש בחורה - זה אחרת לגמרי. קרחת זה לא משהו שהולך ברגל. חוץ מזה 3, לי היה ברור עוד מפרק שעבר שגם השבוע יהיה נון-אלימיניישן. אני חושבת שאפילו כתבתי את זה פעם שעברה. גם במירוץ 3(נדמה לי) היו פעמיים רצוף (עם ג'ון ויטו וג'יל). זה בהחלט מרגיז, בייחוד שרצינו ששרלה ומירנה ישארו. אהה וחוץ מזה רביעי ואחרון - ה-YIELD מוכיח את עצמו כמיותר לחלוטין. ועוד מעניין שפיל טוען שיש YIELD אחד בכל לג של המירוץ. בינתיים ראינו רק בפרק הראשון, ברוסיה (בזכותי
) ועכשיו. נראה מתי מישהו ישתמש בזה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 509

יכולהיות טוויסט נחמד אם בעונה הבאה יתנו לכל הצוותים סכום מסויים כסף בהתחלה וזהו, ולא כל לג במירוץ. נגמר הכסף? בעיה שלכם. לא נמאס להם מהודו? כל עונה הולכים להודו! וזה לא כאילו זו ארץ מדהימה או משו, כל עונה מתלוננים כמה מגעיל שם. לפחות נראה שבפרק הבא הם עפים משם, ולא נשארים שם איזה 3 פרקים. האמהות מטומטמות- הנהג כל הזמן אמר להן 40 דינר, והן חושבות שזה 40 דולר ומתעקשות והולכות למשטרה רק בשביל לגלות ש40 דינר זה סכום שהן מוכנות לתת... מסכנה ניקי, היא היתה בטוחה שבגללה הם יעופו. ואני מסכים שזו היתה משימה עם אפליה מגדרית, למרות שאין צוות של רק בנים במירוץ, אז האפליה היחידה שיש היא על התאומות- ששם הן שתי בנות. כשכולם נסעו במוניות יכולתי לשמוע כל הזמן "מוי ראפידו!"
זה היה צפוי שעם פ"פ כזה יהיה נון אלימיניישן. קשה לי להאמין שהם יעיפו אנשים רק בגלל שהם לא מסכימים לגלח את השיער. בינתיים הטוויסט של הנון-אלימיניישן לא העיף אף אחד.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif509המירוץ למיליון

טוב פרק נחמד האמת המשישמות סבירות אבל לא מ/שהו מיוחד ובאמת מה הקטע שלהם עם הודו. כנראה זה זול מבחינת ההפקה. יעלה גו ציפ וקים

maya567

New member
עמית צודק

לפי האתר הרשמי ב-CBS (שאין בו עוד כלום, חוץ מתמונה של פיל) - העונה השישית תתחיל בשבת, 25/09/04. לדעתי זה קצת מוקדם מדי. היו צריכים לחכות כמה חודשים עם המירוץ 6, ולא לעשות 2 עונות ממש back-to-back.

yes REAL

New member
העלייה נדחתה ל10/2 מסיבה פשוטה

עוד לא סיימו לערוך אותה. הסיומים הסתיימו לפני פחות משבוע.

amitooshacham

New member
../images/Emo6.gif

מתאים לך לבקר באתר שכל מה שיש בו זה תמונה של פיל, מאיה

509../images/Emo58.gif

יואו, נמאס כבר מכל סיבובי הנון אלימיניישן האלו! אבל האמת זה די פייר, כי אני לא חושב שמישהו היה מסכים לגלח את הראש שלו. גם לי כבר נמאס מהודו, כל פעם עם הרכבת אותו דבר! אני מעודד עכשיו את הבולינג מאמז
גו מאמז! אני גם מעודד את התאומות
- באמת הגיע הזן שצוות של בנות יקח את המירוץ הזה. אני כבר לא יכול לראות את הפרצוף של קולין יותר - שיעוף כבר
מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!

המירוצ למליון עונה 5 פרק 9 ../images/Emo58.gif

לא יודע למה ככל שעובר טיפה הזמן אז בא לי יותר על קולין וכריסטי . כל כך שנאתי אותו וירד לי ממנו לא יודע אם הוא ימישך ככה אז הלואי שינצחו כי אנשים הם טויבם אפילו אז עםהמשטרה הם הגיעו ראשונים 1 תנו ריספקט! האימהות אני פשוט מת עליהם הם שרלה ומירנה השניות שלי אוך אני רק מדבר עליהם כואב לי רבק ! צ'יפ וקים לא מייפים תמירוצ ולא גורמים לו להיות מכוער לא יודע פשוט לא ! התאומות סבבה .. מעניין איך ברנדון וניקול יצליחו בלי כסף ..

למעלה