The Amazing Race S08 E07-08

../images/Emo58.gif פרקים 07-08 ../images/Emo58.gif

איזה יופי של פרק בן שעה חצי,ממש ממש ממש נהנתי. וואו - אני ממש לא מתגעגע למירוץ בגירסת הזוגות,משפחות זה כל כך יותר מעניין וכל כך יותר כייף לצפייה. היו כל כך הרבה דברים מדהימים שאני לא יודע מאיפה להתחיל - אם זה מהמירוץ מכוניות המאגניב ועד לשלוט במטוס ולעשות 360 מעלות,היה עוצר נשימה. ועכשיו לחלק העצוב
- אוי פולו - איזה מרגיז,כל כך עצוב לי עליהם - הם היו אחלה משפחה וכייפית לצפייה,אבל הגעתי למצב שאני אוהב את כולם ! אז בנון אלימניישן הראשון לא רציתי שהברנסן יעופו - ממש לא! אז עכשיו הדירוג שלי בין הפייבוריטים : 1)לינז ווויבר 2) דספרט וברנסן! אחלה של פרק,אחלה של עונה ! ב.ב אריזונה פשוט מדהימה!

willo

New member
../images/Emo58.gif 807-8

למה פאולו למה? היו משימות אחלה שבכל אחת יותר רציתי להשתתף. בסופו של דבר היה לי חבל שפאולו עפו, עכשיו נשארתי עם הלינזים, מה יהיה? לגבי וויבר - כשכולם, אבל כולם שונאים אותך יש לכך סיבה. למה לכם מותר לנסות ולעכב אחרים ולאחרים אסור לעשות זאת לכם? באשר לטיסות, בסופו של דבר לגודליסקי היה מזל בעונות קודמות אנשים כמו קולין היו מגלים את זה לבד.

mayayi

New member

ואוו, זה היה מהנה! יופי של דאבל-פרק. רק אם יורשה לי, הטויסט שלוקחים לאחרונים את הכסף בנון-אלימיניישן הוא נחמד - אבל למה לקחת להם גם את התיקים? הרי זה שאין להם כסף מעכב אותם כי הם צריכים לקבץ, והם גם ככה יוצאים אחרונים, הקטע של התיקים מיותר ודבילי. אז סופסוף למדתי להבין מהעריכה מי עף, ופאולו עפו בדיוק כשנמאס לי מהם סופית...(הם התחבבו עליי למשך שניים-שלושה פרקים ולאחר מכן נשבר לי מדיג'יי הדביל). הם מעולם לא התאוששו מהטעות בשחיה בתחילת הפרק הראשון (מה קרה לו שם בכלל??) זה היה קטע משונה, כמעט צעקתי על המסך "תוציא את הראש קדימה!" כשאבא ברנסן שחה לא בכיון (כל מי שעשה או עושה טריאתלון יודע לעשות את זה, אנחנו מתאמנים בדיוק על הדברים האלה - לשחות אל מצוף.) אגב, זה נראה שהקבוצות מאוכזבות מזה שהם לא נוסעים מסביב לעולם כמו בכל המרוצים הקודמים, בקטע שנודע להם שהם צריכים לטוס בחזרה לארה"ב מישהו ממשפחת לינז (אהוביי! הם נורא משעשעים) אמר משהו כמו "למה זה לא יכול להיו ניו זילנד?" וויבר אומנם עובדים יפה והגיעו לאן שהגיעו בזכות עבודת צוות וניווט מוצלח - אבל הם צבועים לאללה. בתחילת הפרק הם אמרו משהו (די נכון) לגבי זה שהם במירוץ ומתחרים - ואין שם חברים. אח"כ הם ניגשו לפאולו ואמרו להם "בואו נהיה חברים"? huhh?? וממש נמאס לי מרגשות הקיפוח הבלתי פוסקים שלהם "לנו מותר להיות מגעילים, לנסות לעכב ולעשות מה שאנחנו יכולים כדי לנצח - אבל כשהאחרים עושים את זה לנו זה לא בסדר, וכולם שונאים אותנו ואנחנו כאן לבד" תפסיקו להתבכיין כבר! כולם לבד אם עוד לא הבנתי את זה, אולי יש כאלה שמתחברים יותר או פחות, אבל מי שרוצה לנצח צריך להעיף את כל האחרים ולהגיע לפני אלה שנשארו...

mayayi

New member
../images/Emo58.gif אהה, אולי אתה צודק...

אבל לינז הם אלה שאמרו "no peeing" כשהסתבר להם שיש נסיעה ארוכה
אישית היה לי קצת חבל שהביאו אותם למקום מדהים ביופיו כגרנד קניון - והם הסתלקו משם תוך דקות. היו יכולים לארגן איזה דיטור נחמד בקניון או להשאיר אותם שם קצת יותר זמן בדרך אחרת.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הגרנד קניון נראה מ-ד-ה-י-ם! והם היו שם למספר דקות בודדות - חבל כי אין מצב שלא יכלו לעשות שם משימה או משהו. גם אריזונה נראית מדהים, כל הנופים במהלך הפרק פשוט היו עוצרי נשימה

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לא, היא אמרה "מה פיניקס, אני רוצה פינלד".

adi007

New member
../images/Emo58.gif

באסה. עד שהתחלתי לאהוב את הפאולו... פרק חביב, רק ארוך מדי! כבר שהם עלו על המטוסים התחלתי להרגיש רע.. טסתי במטוס כזה פעם וכמעט הקאתי
הובר דאםםםםםם הייתי שם!! אני רוצה שוב
וויבר עצבנו אותי בפרק הזה... מי זורק אוכל מהחלון בעוד שהקבוצה השניה ממש ממולם? איזה גועלים. עדיין הם הפייבוריטים שלי אחרי הלינזים

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif THE AMAZING RACE 8 7-8

הפרקים היו טובים, היה ברור שהפרק הראשון הולך להיות נון אלימניישן. הוויברים הם הפייבוריטים שלי כרגע ואם יש קבוצה שאני רוצה שתנצח זה הם. לדעתי גדלוסקי הן הבאות בטור לעוף, והפיינל 3 יורכב מברנסן, לינז ווויבר. ושוב בפרק הזה ראינו בפעם ה100 שרולי וויבר הוא WONDER BOY.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי כבר אתמול, אבל משום מה אין לי יותר מדי מה להגיד - חוץ מרולי וויבר הוא אלוהים.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

התפלאתי שהוא שחה, לא הרבה יותר פשוט ללכת על המים?

ייייייייששששש !!! ייייייייישששששששששש!!! יששששששששששששששש!!! הDH פשוט שולטות, אחת-אחת. פעמיים רצופות הגיעו מקום 1! צרחתי מאושר יחד איתן. מלכות.
התחלתי לתעב את הוויברס. כשהם מלכלכים את אמריקה, מתייחסים רע לכל הצוותים וצוחקים עליהם. הם מצפים שלא ישנאו אותם?! צבועים. מקרה שעצבן אותי במיוחד הוא שאחת מהבלונדות הורודות מנחמת את הבנות במשימה של מירוץ המכוניות והן לועגות לה מאחורי הגב, כפויות טובה וחצופות. רק הילד עוד איכשהו בסדר. אבל הם כ"כ יגיעו בגמר למקום 2. ברנסן כרגיל משעממים, עופו כבר. חבל על פאולו, כי בשלושת הפרקים האחרונים התחלתי לחבב אותם. הלינז גם בסדר. אם לא הבלונדות, אז אני מעדיף שהם ינצחו. לסיכום: גודל%$%#^ הן מלכות העולם.

De fire

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכפול

אקצר כי הרוב כבר נאמר וויבר חלאות (אפילו למאיה לא היה משהו טוב לומר עליהם הפרק והיא הסתפקה בלהזיל ריר על ילד בן 14
) ובכל פרק שעובר אני מתחיל לקבל תחושה חזקה (ומבחילה) שהתאוריה של מאיה על הזוכים נכונה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

למה אין לי משהו טוב? ה-let's be friends של לינדה וויבר לדי ג'יי פאולו נכנס חזק לפנתאון הקטעים המצחיקים ביותר במירוץ. (ד"א באינסיידר יש את הקטע המלא של השיחה הזו. אפילו יותר משעשע).

../images/Emo58.gif 807,808

חבל שהאמא של משפחת וויבר לא נהרגה על המסלול. חבל שהמטוס של הבן של וויבר לא התרסק. חבל שהסירה שלהם לא שקעה. איכס. באמת שהכל כבר נאמר אבל אותי פשוט החליא החלק במסלול המרוצים, מישהי מנסה לנחם אותם בכנות והם מלכלכים עליה מאחורי הגב (שלא נדבר על הצחוק על הזבל של פאולו, זריקת האוכל כלפי גודלוסקי). ואחרי זה באמת להתפלא שהם לבד ושכולם שונאים אותם ושהם המשפחה הנוצרית היחידה יאדה יאדה יאדה. הפרס של המקום ה-1 היה צריך ללכת לוויבר, גם ככה הם ווייט-טראש, עכשיו לפחות יהיה להם טריילר והכל יהיה מושלם

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif807/8

זוכרים את התכנית המגניבה הזאת שהיתה פעם? שהיה מנחה מגניב כזה, נסיעות למקומות מגניבים, משימות מעולות ודרמה? מוזר לי שהשבוע קטעו את התכנית "מסע עולמי עם לינדה המטורללת" לטובת התכנית המצוינת ההיא שוב - אבל מה אני מתלונן, נהניתי מאוד. אני לא מבין אבל איך ויתרו על אתרים מיוחדים באמת לטובת הקניון המדהים או הלופ באוויר. בטוח יש איזה גזר גמדי ענק או סופר מרקט מלהיב באריזונה. משונה. סרקסטיות אסייד, אני מתחיל ממש ליהנות מהעונה הזאת. או יותר נכון, התחלתי. עכשיו כשמאמא פאולו עפה (וזה ממש לא באשמתה, היא אמרה להם איזו דרך לקחת, הם לא הקשיבו לה) - כל הצמדים או משעממים נורא או הוויברס, שבהחלט הייתי מכניס אותם לבריכת חומצה ושוכח מהם. אני מניח שאני בעד לינז, אבל זה רחוק מהאהדה שלי לפאולוס ולגאגנס לפניהם. ואגב, ישר כשראיתי את המשימה על הסירות צעקתי שצריך להפוך אותן. רוב מריאנו עשה את זה בהישרדות אול-סטארס וניצח אתגר.

למעלה