The Amazing Race 905

ofer2052

New member
TAR 905 ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

בהחלט הפרק הטוב ביותר בעונה הזאת בינתיים. דווקא הבנות התחבבו עלי בפרק הזה - בשאר הפרקים מצאתי אותן די מעצבנות. למרות שרובכם שונאים את פראן ובארי לדעתי לייק ומישל הרבה יותר מעצבנים. ואני היחידי שנמאס לו מהמוטיב המוזיקלי החוזר שמלווה את הקטעים של דיויד ולורי?- כולם כבר הבינו את התדמית החנונית שלהם.

willo

New member
../images/Emo58.gif 905

פרק חביב. טוב היה לראות שהיתרון מהפרק הקודם לא לגמרי נהרס (חוץ מלאגם וזוגתו שחבל שלא התדרדרו יותר אחורה). שמחתי גם לראות שג'וזף ומוניקה התקדמו וחזרו לשלישיה. חבל שלי שהורודות עפו העדפתי שריי ויולנדה יעופו (אחרי שזה היה מאוחר מדי שאגם ואשתו), מנגד לבלונדיניות הגיע לעוף לאור הביצועים שלהן. זה רק אני או שזה פעם שניה שהזקניםפ מפספסים את תיבת הרמז, כנראה שהם לא לקחו את התרופות הבוקר. קדימה לאסיה/אפריקה אירופה זה נוח מדי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

עונה ממש כיפית לצפייה,אני לא אוהב לחזור על עצמי כל שבוע אבל אני ממש לא שונא אף אחד מהקאסט העונה, אפילו שני ההומואים שבארון דיי משעשעים אותי עכשיו. רק שיצאו כבר מאירופה, אין ביבשת הזאת יותר מידי קושי או מתח.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

כיף ומותח. אחלה עונה בינתיים. סליחה, אבל לייק בסדר מבחינתי. הוא יותר רוב מריאנו מג'ונתן בשבילי - מכניס התלהבות למירוץ מבלי להיות אידיוט מוחלט (רק קצת) ומבלי אלימות מזעזעת. אז הוא יכול להישאר. פראנברי, אגב, מתבקשים למות בתאונת פיל מצערת. או לא מצערת. גם ההיפים מתחילים להעיק עליי. שמחתי שריי ויולנדה נשארו. הם בערך הצוות המועדף עליי, עכשיו כשונדזירה אינן. גם מוג'ו סבירים, אבל עושה רושם שמוניקה (המהממת, אגב (אבל לא כמו ניראל
)) מתחילה לעצבן בפרק הבא. אין ממש צמדים חביבים, אבל זה בסדר. הגימיק של "ג'רמי ואריק - מפלרטטים עם בנות, רוצים לטחון אחד את השני" הוא די היסטרי. בפרק הבא - המירוץ נוסע לאפגניסטן, שם הם מתחילים עם אישה ברעלה, ומתגלה שהיא בכלל אוסאמה בן-לאדן, דבר המוביל לשלישייה שערורייתית. אה, ואני גם יודע מה הרוד-בלוק הבא: המשימה תהיה לחפש ערימת חרא של כלב, בתוך הר חרא של פילים. לא, ברצינות, די עם החיפושים האלה. ודי עם אירופה באמת - בואו ניסע לפריפריה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

להגנתם של הפראנברי הם לפחות לא מגיעים מקום אחרון כל פעם או פשוט נותנים לקבוצות אחרות לדרוך עליהם. ובקשר למשימת החרא... עשו את זה כבר באחת העונות הקודמות.

../images/Emo58.gif

אני לא מבין מה אתם רוצים מלייק. בניגוד לג'ונתן וויקטוריה, ששם פשוט ריחמתי עליה, אצל לייק ומישל אני פשוט לא מבין איך לייק חי עם כזה סמרטוט. אם בפרקים הראשונים עוד איכשהו ניסו להראות לנו שלייק הוא הגורם המרכזי לזה, עכשיו כבר ברור שהיא סמרטוט ולא משנה עם מי היא תהיה. נהיה קצת משעמם שההיפים וההומואים בארון מגיעים ראשונים כל הזמן, להתחיל לגוון בבקשה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 905

ממש אהבתי שלא היתה אף משימה משווה הפרק הזה. תמיד מעצבן אותי כשצוות אחד או שניים מצליחים להשתחל לאיזו טיסה מוקדמת, רק בשביל שאח"כ כולם יפגשו אותם בכניסה לאיזה חנות שנפתחת ב-8.... חוץ מזה, אני בעד ההיפים ואריק וג'רמי. גם כיף לראות את התחרות בינהם על המקום הראשון כל פעם. פראן ובארי צריכים להתגלגל מההר ולמות. לייק ומישל מאוסים. גם כמות הטעויות שהם עושים פשוט מטורפת. והיה ממש כיף לראות איך לחץ מטורף מצליח סוף סוף להדביק גם את דייב ולורי, שהתעצבנו אחד על השני הפרק הזה (אבל השלימו בסופו...). עונה סוף סופית סופנית.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 905

גו היפים ! לייק ומישל הם הזוג הכי נוראי בתולדות המירוץ, אבל גם להם אני לא מאחל למות או דברים אחרים. אני רוצה "רק" לראות את לייק עושה את הטעות הקטנה שתגרום להם לעוף מתישהו. נראה אותו צועק על פיל כשהוא אומר לו ביי ביי. פראן וברי דווקא צמד יחסית חביב אם כי מעט מעיק בהערכה העצמית ואיך שהם מדברים על עצמם. אני אתן להם להנות מהספק ואני בהחלט נהנה לראות אותם מצליחים במירוץ. העונה הזו מחזירה את האמייזינג לאמייזינג רייס. הקטע הכי מצחיק הוא איך שבי-ג'יי וטיילר מתלהבים מהפרס שלהם "דיגיטל אימאג'ינג". פיל באותה מידה יכל להגיד להם שהם זכו בקרמים לפנים וכזה שעושה ריח טוב לאוטו והם עדיין היו מדברים על זה באותה התלהבות. פאאאלר-מו. מוניקה לא טיפשה. מוניקה לא טיפשה. מוניקה לא טיפשה. עכשיו אחרי שאמרתי את זה 3 פעמים זה חייב להיות נכון. ולא שיוסף שלה כזה גאון גדול. אני והוא שבוע הבא נפגשים בפלארמיני. כל הפרק הייתי בטוח שזה נונאלימיניישן. בד"כ כשיש YIELD הם נוהגים לעשות את זה בסיבוב ללא אלימינציה מה שבפרק הזה לדעתי היה דרוש. המצחיק הוא שלדאבל די היה את היתרון המספיק גם אחרי היילד להישאר במשחק והם קצת פקששו ברוד-בלוק.

../images/Emo58.gif905

השלמתי גם את כל הפרקים של המירוץ. היה פרק מטריף ממתח. חבל שבסוף התאכזבתי כשהדאבל די עפו, הייתי משוכנע שזה יהיה נון-אלימיניישן. יופי, עכשיו אין לי פייבוריטים מה שאומר שאני אפסיק להנות מהפרקים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אתה רציני? הדאבל די'ז היו הפייבוריטיות היחידות שלך?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif901-905

שוב כל הצמדים של שתי נשים בחוץ מוקדם. האם אי-פעם צמד נשים יסיים בטופ 3? זה די מעצבן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה 5

הבאולינג מאמז גם היו זקיינות וגם צוות נשים - והגיעו למקום 4. הפריד בינהן ובין הטופ 3 רק סיבוב נון אלימיניישן מעצבן בפרק לפני.

Boran

New member
אגב../images/Emo58.gif

שמתם לב שההיפים לבשו חולצה של באולינג מאמז? :D

Nameless One

New member
ואל תשכחי ../images/Emo58.gif עונה 1

ננסי ואמילי היו יכולות להגיע לפיינאל 4 אם הן לא היו מוותרות על הדיטור. למרות שאני בספק אם הן היו מצליחות לעקוף את אחת הקבוצות החזקות שנשארו במירוץ כדי להגיע לפיינאל 3.

למעלה