The Amazing Race 804

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif 804 ../images/Emo97.gif

אין לי הרבה מה להגיד על הפרק, בסה"כ הוא היה נחמד. מסכנים השרודרים, זה בטח ממש מבאס להיות מודח בעיר שלך. הפרק היה מבדר למדי, כמו הקטעים של משפחת ברנסן ולינז, עט המזל של הגאגנים, והכי חשוב האמא של משפחת פאולו [איזו עוד אמא יכולה לחתוך את הצוור של הבן שלה באמצעות נייר] ודבר אחרון, מה הקטע של אבא פאולו לחבק את פיל בכל קטע ???

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif 802 פרומו ../images/Emo18.gif

בפרק הבא המרוץ יוצא מארה"ב

Gal isr

New member
זה הרס לי בכל זאת

מהיום אני שם וטו על הפורום הזה כל רביעי-שישי (רביעי המירוץ, חמישי ליתר בטחון, שישי הישרדות).

ofer2052

New member
סליחה זה היה בלי כוונה

בכל מקרה זה לא משהו שהורס הרבה

../images/Emo58.gif804

היה פרק מעולה. שרודג'רס הם פשוט איכס והמשפחה הכי דוחה עד עכשיו בעונה. שמח שהם עפו. התחלתי לחחב טיפה את פאולו. המשימות מעפנות, אבל היחסים בין ובתוך המשפחות עושים את העבודה. הפייבוריטים שלי בינתיים הם 4 האחיות הבלונדיניות, הוויברס וברנשטיין.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 804

פרק מצמרר, בעיקר בקטע של ניו אורלינס. לחשוב שהכל עכשיו הרוס שם. או שהסבא החביב שעמד בפיטסטופ טבע למוות. כשהאבא של שרודר דיבר על איך המשפחה שלו יודעת להתמודד עם קשיים, הוא לא ידע מה עוד מחכה לו. ממש מצמרר. בכל מקרה, כנראה שהתחלתי להתרגל למירוץ הזה (כמו שמתרגלים לפטריה). הפרק הזה היה הכי מהנה מבחינתי מתחילת העונה, בעיקר בזכות משפחת מון-לייט ומשפחת לינץ החביבים עלי עוד מההתחלה. עכשיו נותר להוריד במינון של הדיבורים על האבא שמת (אולי פשוט ידיחו אותם וזהו?) ואולי זה יתחיל להיראות נורמלי יותר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

:O אני לא היחיד שחשב על זה שהסבא בפיטסטופ בטח כבר מת? :O

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif804../images/Emo58.gif

גם לי עבר כל הזמן בראש זה שהכל שם הרוס עכשיו
כולל הגשר הענקי שהם נסעו עליו. עצוב

../images/Emo58.gif 804

שיהיו בריאים העורכים האלה, בחיי. כל המרוץ לא סבלתי את השרודרים, והפרק הזה העריכה הצליחה לגרום לי להיות בעדם ולקוות שהם בכל זאת לא יעופו. מצד שני הוויברים שבהתחלה עוד אפשר להגיד שחיבבתי, ממש מעצבנים אותי, אבל אפילו הם גרמו לי אפילו להזיל דמעה קטנה בכניסה למגרש המרוצים. והזוג עם הילדים הקטנים המעצבנים, מצד אחד אני מתה שהם יעופו כבר, ומצד שני כל פעם מחכה לראות איך ההורים יתמודדו הפעם עם המשימות שהילדים לא יכולים לבבצע כמו שצריך. עדיין בעד הלינזים, והמשפחה שבמקום הראשון כבר שני פרקים רצופים גם מתחילה להתחבב עלי (אהבתי את המונינג). לעומת זאת המשפחה האיטלקית חייבת ללכת הבייתה, נעשה לי רע בכל פעם שאני שומעת אותם מתחילים לריב.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 804

הפרק היה טוב, כמו תמיד. אבל די ביאסה אותי ההבנה, שהשרודרים כנראה הולכים הביתה. אני אמנם לא נמנית על חסידי כת העריכה - אבל העריכה בפרק הזה היתה או לקראת הדחה של הוויברים (שתודה לאל נחלצו מהמקום הלפני האחרון בהגעה לדי-טור והגיעו במקום החמישי) או הדחה של השרודרים. חבל לי על השרודרים. האבא והבת עשו טלוויזיה טובה ומהנה, והם היו פייבוריטים שלי מההתחלה. עוד יותר חבל שהם היו צריכים לעוף בעיר שלהם - ועוד יותר חבל שבהוריקן קטרינה הבית שלהם נחרב לחלוטין. לפחות אם היו זוכים במירוץ היה להם מליון דולר לשיפוצים... חוץ מזה, זו רק אני או שגשם הזלעפות שהיה בפרק הוא בעצם תחילת הוריקן קטרינה? והברנסנים ומשפחת ורדינון ממש לא באים לי טוב. אני כבר מעדיפה לראות את האבא של פאולו קופץ על פיל...

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא לא מאמין שזה ההתחלה של ההוריקן.. די ההוריקן די מלווה ברוח מאוד חזקה בהתחלה שלו, מה שלא ראיתי עכשיו. אבל לכי תדעי..אני בקיץ הייתי באורלנדו והתחילה סופה שם.. סתם רוח והמון המון גשם, הכל שחור מסביב..אבל לא הוריקן (תודה לאל)

Gal isr

New member
אורלנדו ../images/Emo99.gif

אין לי בעיה לחזור לשם שוב. שישה ימים, שישה פארקים..כל יום- כל היום. וחוץ מזה- ה Intl. Drive שם זה פשוט דבר מטורף...כל מטר קניון עם חנויות
, ועוד איזה חנויות...

פשוט חולה על העיר הזו היא מדהימה

יש בה קסם מיוחדדד כל המרחבים הירוקים האלה זה משהו מדהים היא ממש מרגיעה והפארקים המגניביםםםם למה לא הייתי ביוניברסללללל כזה פיספוססססססססססס

Gal isr

New member
ראסמי פיספוס

אני אעלה לך תמונות משם
סטודיוס או אי ההרפתקאות?

למעלה