The Amazing Race 506

ofer2052

New member
THe AmAZING RAcE 906 ../images/Emo58.gif

הפרק היה בסדר, המשימות לדעתי לא היו מעניינות מספיק וכבר נמאס מאיטליה, אני מחכה שהמירוץ יעבור למקומות כמו אסיה או אפריקה - תרבות שונה. יש העונה הרבה זוגות טובים ולדעתי הפיינל יהיה מאוד מותח. הפייבוריטים לי כרגע הם מוג'ו.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif906

עריכה רעה, ליהוק רע (אף זוג לא ממש התחבב עליי, חוץ מרייונלדה), משימות רעות, וסדר זוגות שמעולם לא מתהפך. כן, העונה הזו מדרדרת לאיטה לתהום. וחבל שהשורה הטובה ביותר של הגיקים "May the force be with you" נאמרה ב-5 הדקות האחרונות שלהם בתוכנית.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 906

מצד אחד במירוץ שיש בו הרבה תהפוכות בסדר הצמדים יש הרבה יותר עניין, מצד שני טיילר וביג'יי יחד עם הפראטבויז הם באמת הצמדים החזקים של העונה ויהיה קשה להדיח אותם משני המקומות הראשונים. אהבתי את הקטע של ההיפים עם הרשימה המאולתרת. רעיון נחמד שמוסיף הרבה צבע למירוץ. יוסף ומוניקה מקבלים עריכה ממש רעה עם ההתקפי זעם שלהם על האוכלוסיה המקומית וההערות הלא מחמיאות שלהם. וזה לא שאני מאשים את העריכה - כנראה זה משקף את האופי האמיתי שלהם שיוצא החוצה במצבי לחץ כאלה. אני ממשיך להנות מההצלחה היחסית של פראן ובארי במירוץ - מבחינתי זה מאוד נעים לראות אותם מצליחים מלבד הצורה הפאתטית קצת בה הם הולכים לאיבוד במקום לעצור ולשאול הם מעדיפים לעשות סיבובים ולנהוג בלי לדעת איפה הם נמצאים. ריי ויולנדה באמת משעממים בצורה נוראית.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifעוד נקודה כללית

אנחנו כבר בפיינל 6. זה היה מהר. אנחנו הרי יודעים שמעכשיו עד הסוף יהיו 350,000 פרקים בלי הדחה, ו-3 עם הדחה. למה לא לשנות קצת את הפורמט הזה? זה נורא מעיק, משעמם ומותח את המירוץ. כלומר, כשאני מוכן להתערב על חיי שהפרק הבא הוא בלי הדחה, זה קצת מוציא את הטעם מלראות אותו.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

כן, הסיבובים ללא ההדחה הם באמת חסרי טעם, יהיה הרבה יותר טוב אם הם פשוט היו עושים סיבובים ארוכים כמו זה שהיה ברוסיה במקום. וכן, 100% שפרק הבא הוא פרק ללא הדחה, הם תמיד גוררים את הפייאנל 6-5, היתרון זה שהסיבובים האלה נותנים יותר זמן לצופה להכיר את הצוותים.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

למרות שהעונה 2-3 קבוצות מאוד דומיננטיות אני עדיין מוצא את עצמי דיי נהנה מהעונה. אני חושב שאחת הסיבות למה הקבוצות כל כך דומיננטיות העונה זה בגלל שיש פחות איקוולייזרים מעצבנים ושימוש קטן יותר בשדות תעופה,בניגוד לעונות האחרונות. זה אולי פחות מותח, אבל מצד שני זה פחות מתסכל מאשר לראות קבוצות שמצליחות להגיע רחוק רק בגלל איקוולייזרים ומזל. עכשיו שקבוצת "בשר התותחים" האחרונה עפה מהמירוץ זה צריך לספק מירוץ מעניין יותר, הקבוצות המובילות לא יוכלו לשמור על היתרון שיש להם כרגע עוד יותר מידי זמן, אני משער שהמעבר הבא שלהם לשדה תעופה יגרום לקבוצות להיות שוב פחות או יותר קרובות אחת לשנייה. אגב, בתקציר הפרקים הקודמים הקבוצה היחידה שקיבלה איזשהי מחמאה היו מוג'ו, לגביהם פיל טרח לציין שהם הצטיינו באחת המשימות הראשונות. המנצחים של העונה? בוא נראה, הם משעממים מספיק,לא המתחרים הכי טובים ודיי יאכזבו בתור מנצחים... כן, נשמע כמו מנצחי TAR טיפוסיים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פראן ובארי לא מספיק בשר תותחים בשבילך?
חוץ מזה, אני עם עידן. העונה הזאת ממש כיפית. התחרותיות בין בי ג'יי וטיילר ואריק וג'רמי מעניינת הרבה יותר מפראן ובארי או לייק ומישל (שפשוט סתומים. כמה קטעים של סתימות לייקית טיפוסית היו הפרק. זה היה פשוט קורע). מצידי שכל הדרך עד הגמר תהיה 1-2 של ההיפיז והפראטס. ושהגמר יהיה רק של שניהם בלי צוות שלישי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מוניקה וג'וזף. הם קוראים לעצמם מוג'ו. יש להם אפילו חולצות

../images/Emo58.gif 906

הדבר הטוב היחידי בפרק הזה היה הנסיון המגוחך של פיל לרקוד בסיום. ריקוד שהזכיר לי יותר מדי את הרומנים מ"ארץ נהדרת". סתם, אני סתם מקטר. מבאס שזה היה ללא הדחה כי זה אומר שנצטרך לראות את פראן ובארי עוד ועוד על המסך לאחר שהם יגיעו אחרונים בסיבובי הנון אלימיניישן. לייק רולז.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פיל מגניב! לא לרדת עליו! וממתי אתה מנהל את פורום רווקים ורווקות? ולמה צריך פורום כזה בכלל? ומי החליט להוסיף את ה"בלבד"?

Sole Survivor

New member
ספוילר ****קצת באיחור

טוב אחרי שלא נשלחה לי ההודעה הארוכה שכתבתי הנה אחת קצרה הריקוד של פיל בסוף היה די מוזר לראות אותו משתטה.. ביג'יי ווטיילר כאלה קרועים עם הרשימת הגעה שלהם. רק חבל שרק ג'רמי ואריק ראו אותה. בקטע שהם היו צריכים ללכת לפיטסטופ כל כך קיוותי שלייק לא יראה את הערה של ההליכה ייסע לשם הוא נראה כזה מעצבן בכלל העונה נראת סבבה ומגוונת אחרי שתי עונות די חלשות לטעמי העונה מזכירה את עונה 6 ואפילו יותר טובה ממנה

../images/Emo58.gif 906+פריוויו

לייק הורג אותייי חחח אין הקטע שהוא אמר לשומר בכניסה את מס' הראשים ההוא עושה לו "כן, זה נכון" והוא הושיט את היד לקבל את הרמז הבא וההוא נתן לו כיף זה היה זה קורעעעעעעעע
הוא היה בהלםםםם חחחח וכשהוא לא ידע לאן לנסוע ואז מישל ראתה את השלט לסירקרוסה אז הוא עשה "איזה מזל יש לי!" חח אז היא עשתה לו "לא! אני פשוט חכמה" חח אהבתי איך היא הכניסה לו חוץ מזה היה פרק דיי טוב יחסית... מאוד נהינתי! למרות שהמשימות לא היו כאלה מיוחדות המתמודדים מוסיפים המון! אני מת על ההיפים... בהתחלה חשבתי שאני אשנא אותם אבל אין הם הפייבוריטים שלי! (
עלאק רשימת הגעה... הם אדירים!!) אחריהם את אריק וג'רמי (איזה צפוי אני חח). אני רוצה את שניהם בגמר עם ג'וסף ומוניקה (חייבים כוסית בגמר...) או את לייק ומישל... לייק הוא אחד מדמויות הריאליטי הקלאסיות... הוא חוליה דיי חשובה! הפרק הבא ניראה לי יהיה מעניין...גם יוון... זה חידוש! ופראן עושה באנג'יייי

למעלה