The Amazing Race 07x08

708../images/Emo58.gif

הממ.. המשך הלג, נשמע מעניין, אבל היה את זה גם בעונה 6 כך שלא הופתעתי. היה פרק מעולה. והצחיק אותי כל הקטע שבו מריעים לגרטשן כאילו היא הילארי קלינטון
הדיטור היה נחמד, ולצוותים יש מזל שהם בחרו במשימה שלא דורשת כוח פיזי. אני עם מרידית' וגרטשן

STA1

New member
../images/Emo58.gif708

היה פרק ממש נחמד..ועוד בהודו כך שזה גם מלא אנשים וזה שכל האנשים הריעו למרדית וגרטשן זה היה מצחיק ות'אמת אם לא היה המשך יבוא אז הם היו מפסידים!! לין ואלכס צריכים לעוף..הם כבר נמאסים עליי..יוצ'נה וג'ויס הם ממש מצחיקים!!והם תמיד לא בין הראשונים ותמיד יש להם מזל רע אבל מצליחים לעבור לבסוף את המזל הרע.. וכרגיל אמבר ורוב מגיעים ראשונים אבל לא מגיעים ראשונים לתחנת עצירה!!אבל זה די ברור שהם יהיו בשלושה האחרונים או בגמר למי שלא מבין!

adi007

New member
../images/Emo58.gif

כל מה שיש לי להגיד זה שנמאס לי כבר מרוב ואמבר! פשוט נמאס! אתם ממש ממש צריכים עוד מיליון דולר?? לא! הלוואי שמרידית' וגרטשן ינצחו (או לפחות שלא יעופו בפרק הבא). כל כך מגיע להם. אם לא הם אז לין ואלכס.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif708../images/Emo28.gif

אני לא אוהב את המשימות בהודו שיש בערך כל עונה. זה ממש מעצבן. הסיום היה צפוי לפי מה שהיה כתוב ברמז שלהם. למרידית וגרטשן ממש מגיע להשאר. אהבתי את איך שכולם הריעו להם, רק לא הבנתי למה חח. אבל הפייבוריטים של הם רון וקלי. רוב ואמבר עשו את העונה מעניינת יותר. אבל עכשיו אני חושב בכל זאת שמקום 5 יספיק להם. רק שלא ינצחו או שאפילו לא יגיעו לגמר.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה נחמד. אני לא שותף להתנגדות לרוב ואמבר, להפך אני חושב שהם משחקים חכם ונכון ואם הם ינצחו אז אני לא אתאכזב. מרדית' וגרטשן פשוט גדולים מהחיים (אפילו שבמחסום היא לא עבדה שיטתי ולכן התעכבה). נראה לי שבכל מקרה זה היה אמור להיות ללא הדחה, אז לפחותחסכו למרדית' וגרטשן את ההשפלה בלקיחת התיק החדש. לין ואלכס הם זו נחמד, אני בהחלט מעדיף אותם על רון וקלי. המועדפים שלי היום הם : 1. מרדית' וגרטשן (נחמד לקוות, לא מאמין). 2. רוב ואמבר. 3. יוציאן וג'ויס. 4. לין ואלכס. 5. רון ורלי.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif708

אני עדיין לא מאמין שרון וקלי לא עיכבו את רוב ואמבר! מהלך מטומטם!! הטיפש הזה לחם בעירק?!

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת לא מבין מה כל הקטע של שנאת רוב ואמבר, הם מתמודדים הרבה יותר טובים מן השאר ומספקים טלוויזיה משעשעת יותר, בכל הנוגע ל"לא-מגיע-להם-כי -הם-כבר-זכו-במליון" ,מבחינתי, העובדה שהם הצליחו להגיע למקומות הראשונים בכל מסלול, כל זאת למרות השנאה העיוורת מצד רב המתמודדים פשוט מוכיחה שהם כצוות מתפקדים טוב יותר ובהחלט מגיע להם לזכות במליון על משחק טוב. מבחינת שאר המתמודדים אין לי בעיה עם נצחון של מרידית' וגרטשן בגלל ההתמדה שלהם (למרות שאני ממש לא רואה איך זוג שמצליח להגיע בקושי אחרונים לפני העפה בכל סיבוב יצליחו לנצח בכל זה, אבל שיהיה...) ויוצ'נה וג'וייס שהם בסדר. נצחון של רון וקלי יהיה דיי "פרווה" (דווקא בגלל זה יש סיכוי שהם ינצחו, לסידרה הזאת יש מסורת של מנצחים כאלה... האאא...), אין בהם שום דבר מיוחד, הם לא זוג ולא כלום, סתם עבודה בעיניים וקלי פשוט ביטצ'ית מעצבנת, המצב הגרוע ביותר יהיה נצחון של אלכס ולין שהיו עסוקים רב התוכנית בלקשקש כמה הם שונאים את רוב ואמבר ובשאר החלקים בכמה הם תחמנים (נניח...) בקיצור הם ממש מעצבנים.

M i l k y W a y

New member
../images/Emo58.gif708

אני לא הבנתי את ההגיון שאין פיטסטופ...הדבר הכי הגיוני שיכול להיות זה שהם רצו שמרדית וגרטשן ישארו עוד טיפה.... אני חולה על רוב ואמבר!!מגיע להם לזכות כי הם פשוט הכי טובים והכי חכמים ופשוט יש להם מזל לכל אורך המירוץ.. רון וקלי כ"כ מעצבנים והוויכוחים הקטנים שלהם עוד יותר מעצבנים.. יוצנה וגויס גם סבב, אבל הזקנים פשוט חייבים לעוף..הם חמודים והכל אבל כמה אפשר זה באמת מכאיב לראות אותם ככה מתאמצים...אלכס ולין- אני מקווה שפרק הבא הם יעופו כי הם פשוט מתעסקים בשטויות ובריבים, חבל באמת שרוב ואמר לא עצרו אותם.. אניכבר מחכה שהם יעופו מהודו כי אני שונאת שהמירוץ שם זה פשוט מקום מגעיל..

willo

New member
../images/Emo58.gif

ההגיון הוא פשוט, במקום לעשות קטע ללא הדחה, שבסופו הזוג האחרון ישאר רק עם פספורטים (בלי כסף ובלי בגדים), העדיפו לעשות קטע בלי מנוחה, זה יותר קשה לכולם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהמירוץ 708

אתם ממש מגזימים אז מה עם רוב ואמבר זכו כבר במיליון דולר זה לא שנכנסתם לכל אחד מהתמודדים לחשבון כיס ולכו תדעו יכול להיות שלחלק מהמשתתפים שהיו בעונות הקומדות היו כבר מיליון דולר כל השנאת רוב -אמבר מיותרת כי אם הם היו מתמודדים רגילים הייתם אוהדים אותם. הם משחקים לרוב חכם אני אוהב מי שמשחק חכם נכון לפעמים זה נראה קצת תחמנות אבל אני אוהב שמשחקים ככה זה לשחק בחכמה והאמת זה הרבה יותר מעניין לראות את הסדרה כשמשחקים בתחמנות. רוב ואמבר מאד רואים להגיע לשלשייה הראשונה ואפילו להגיע לגמר. הם משחקים חכן ומגיעים לרוב ראשונים . לין ואלכס מעצבנים כ כך עסוקים בשנאת הרוב ואמבר שלא מתרכזים במשחק. דווקא אותי מעצבנת מרדית -לא אהבתי את הקטע שהיא התייאשה בקלות במשימת הארגזים. לגבי הוסף שזה לא הפיט סטופ כנרהא עשו את זה כדי להשאיר את מרדית ובן זוגה. כנראה שהפעם כאילו אין מנוחה באמצע והם יהיו במשימות יומיים שלמים נראה למי העייפות תשפיע. לפי זה לדעתי השלשייה שלי תהיה מרדית ובן זוגה רוב ואמבר ורון וקלי..

../images/Emo58.gifAR708

פרק חמוד אבל לא יותר מזה... אני מתחיל לשנוא את ההודים האלההה כאילו מה אין להם חיים? איך הם שועטים אחרי התיירים כאילו מי הם! כשמייקל ג'קסון היה בארץ לא היה כזה בלאגן כמו כשמרידית' וגרטצ'ן היו בהודו...
המשימות לא היו מלהיבות במיוחד... אבל אהבתי את הסוף... מחכה לפרק הבא

למעלה