The Amazing Race 07x03

../images/Emo58.gif703

חבל שדבי וביאנקה עפו - הן היו הפייבוריטיות שלי. רוב ואמ..אהה רוב דווקא חכם, והוא(והצל שלו) צוות טוב, אבל אני כ"כ לא רוצה שהם יזכו. סה"כ היה פרק סביר. לין ואלכס נהיו הפייבוריטים שלי - כל אחד שיש לו כוח רצון נהיה פייבוריט שלי

../images/Emo58.gif

דייייי לא נמאס לרוב ואמבר יש להם כבר מיליון דולר!!! ג'יזס שתיתנו לאחרים לזכות כמה שאני אוהבת את רוב זה נראה לי מוגזם!!

walking

New member
../images/Emo58.gif מירוץ 703

פרק פשוט פנטסטי! אלכס ולין הם ללא ספק פייבוריטים. רוב ואמבר חכמים והם הצליחו שני צוותים אחרים לפרוש ברודבלוק שזה פעם ראשונה בהיסטורית המירוץ. היה ברור שאו האמא והבן או החברות יעופו אבל עדיין היה פרק מצוין.

../images/Emo58.gif

רוב ואמבר בכלל לא חכמים! רוב חכם! אמבר רוכבת עליו בדיוק כמו שהיא עשתה בהישרדות... שם היא הייתה חכמה כשהיא עשתה את זה... פה היא לא מפגינה הרבה שכל ואסטרטגיות.

m L m

New member
../images/Emo58.gif 703

זה לא נכון שהיא רוכבת עליו - היא מחליטה להקשיב לו וכשיש לה משהו לומר היא מביעה את דעתה טוב מאוד! זה מאוד קשה להיות עם מישהו שכל הזמן מחליט את ההחלטות - תראו את הזוגות האחרים שכל הזמן רבים בגלל זה. ורוב ואמבר בכלל לא רבים - כי היא מכבדת את הדיעה שלו מאמינה ובוטחת בו - וזה דבר שמאוד קשה לעשות!

Sole Survivor

New member
tar0703../images/Emo58.gif

נכון שאמבר ורוב לא רבים אבל זה לא אומר שהם חכמים רוב פשוט האדם הוולגרי השחצן שאין לו כבוד לאנשים ואמבר פשוט שפוטה של האיש עם השרירים גם קולין וכריסטי מעונה 5 לא רבו הרבה...אבל זה לא אומר שהם זוג החלומות.... הפרק עד הרוד בלוק היה נחמד...... וריי ודיינה פשוט טיפשים...אם רוב יגיד להם ליפול מהגג גם ייפלו? והזקנים...פשוט חלשי אופי כנראה שעוד פרשו שהזוג הבא לא היה באופק... אז נכון שהיה צעד "חכם" לרוב ואמבר....אבל הם פשוט מקלקלים את איכות המרוץ לראות איך אנשים מתמודדים עם מצבים (לא בפרישה) ולסכסך וללכלך בהשרדות הטרה היא אינטרגרציה בין האנשים במרוץ למליון זה התמודדות במצבים רוב הוא פשוט האמריקאי המלוכלך...וחבל שאנשים כאלה מצלחים בחיים חבל שדבי וביאנקה סולקו...הם היו מעניינות... ולפי הפריוויו של הפרק הבא -יהיה עוד מזימה שטנית של הזוג המשוגע...

willo

New member
../images/Emo58.gif 703

מה נאמר ומה נגיד, רוב פשוט משנה את המשחק הזה לשנים הבאות, האדם מניפולטיבי, חושב צעד קדימה, לא דופק חשבון לאף אחד. כי מה יש לו להפסיד, הוא יודע שכולם נגדם ולא אוהבים אותם, הוא יודע שהם כבר זכו במליון שלהם, ואם הם יפסידו כולם ישמחו אז הוא פשוט נלחם בכל הכלים. אני פשוט נהנה לראטות אותו כל פרק מחדש. לין ואלכס עדיין מהזוגות הפייבוריטים שלי אבל זוג שכל מה שמניע אותו זה השנאה לזוגו אחר לא יגיע רחוק. יוציאן וג'ויס הוכיחו שאסור לזלזל בהם. סוזן ופטריק מאכזבים אותי, ככה הם לא יגיעו רחוק. דבי וביאנקה - מה ניתן לצפות מזוג שלא יודע לנווט. למעשה המתח קצת ירד שכן היה ברור מהרגע שסוזן ופטריק, דבי וביאנקה פיספסו בגדול את היציאה מצ'ילה שהם יתחרו בסוף מי יודח. אני כבר מצפה לפרק הבא.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif703

בינתיים אני מאד נהנה מהעונה הזאת. רוב הוא משהו שהמירוץ עוד לא ראה עכשיו. אפשר לקחת את הבן אדם מהשרדות אבל אי אפשר לקחת את השרדות מהבן אדם. המוח כל הזמן חושב אסטרטגית (והוא מוביל את אמבר למליון)
הוא משחק בינתיים באופן מרענן וכיף לצפייה, משהו מיוחד שעוד לא חוזר על עצמו. שמחתי שפטריק ואמא שלו לא עפו, הם זוג כיפי כזה, שתמיד נחמד שהוא נמצא. עוד מוקדם מדי להפרד מהם. לא כאב לי מדי על הבנות שעפו. בינתיים רון והשנייה (אני גרוע בשמות, הא?) היחידים שדי מעצבנים אותי, לא יודע למה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

זה רק כי הוא גבוה וקוראים לו רון
. הדיעות שלי הם בערך אותו דבר על הפרק. סתם אין לי כח לרשום....

../images/Emo58.gif 703

לדעתי היה דווקא פרק חלש. קודם כל צימצום הפערים הכל כך בוטה בתחילת הפרק... סוף סוף פרק מתחיל בנסיעה עצמאית ולא בטיסה אז מה עושים - מחנים את המכוניות בחניון שנפתח אחרי שהזוג האחרון מוזנק. ופער של כ-3 שעות (וכמעט שעה!!! על הזוג הבא) הולך לפח. אחר כך ראינו 9 זוגות עוברים ליד השלט EL NORTE, אחר כך 8 זוגות יורדים מהכביש המהיר, עוצרים ליד הגשר, עושים רפטינג (חוץ מהאחים המטומטמים- אופניים או רפטינג? איזה בחירה בדיוק יש פה? 7 מייל באופניים לעולם לא יהיה מהיר יותר מרפטינג!) עוד נסיעה קצרה, אכול כפי יכולתך ונקודת סיום. דבי וביאנקה - אמרו לנו לסוע לאנדים (מזרח צ'ילה) בואי ניסע לים (מערב צ'ילה)... אנחנו לא יודעות איפה אנחנו בואי נמשיך לסוע סתם עד שנגיע לגבול עם פרו... שמחתי שהם עפו למרות הכבוד בסיום משימת הבשר! האם והילד - כמעט שעתיים מתברברים בעיר!?? מה יותר גרוע מזה? מקווה שהעונה תמריא קצת! ושיפסיקו עם האובססיה הזו נגד רוב ואמבר! נובע לחלוטין מקנאה! למרות שלא כל כך אהבתי אותו בהשרדות, פה הוא עושה את התוכנית!

../images/Emo58.gifAR703

פרק גדול! אהבתי את הרגיון של רוב! הוא ממש מעולה ועכשיו אני בטוח שאני רוצה שהם יזכו במירוץ! התבעסתי כשדבי וביאנקה עפו... העדפתי שמישהו אחר יעוף שמחתי בשביל אלכס והשני שהגיעו ראשונים... חח לא יודע למה... אבל הגיע להם. יאללה זה הולך להיות אחלה מירוץ מחכה לפרק הבא!

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif703../images/Emo28.gif

קצת באיחור.. פרק נחמד, אבל חבל לי על דבי וביאנרה כי התחלתי לחבב אותן. הרוד בלוק היה מגעיל. אבל חייבים להודות ברוב ואמבר עשו צעד די חכם. עכשיו אני קצת מעדיף את רון וקלי. מחכה לפרק הבא.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לא יודע למה.. פשוט ככה חח. מה יש לכם נגדם?

למעלה