That's My Kinda' Character

kaji to mizu

New member
That's My Kinda' Character

יאללה לזוז! הגיע הזמן להניע את גלגלי הדימיון שלכם ולהמציא דמות משלכם! כל אחד יוכל ליצור דמות מקורית משלו שנמצאת בעולם של הסדרה יוגי-הו. כולנו נוכל ליצור קשרים בין הדמויות שלנו, קרבות ביניהם, שיחות, אהבות ויריבויות. תנו לנו פרטים עליה: מראה, אופי, היחס שלה למשחק הקלפים, היחס לאנשים סביבה, מה התפקיד שלה(בעלילה). כמובן שאתם יכולים לכתוב על החפיסה שלה, האסטרטגיה המיוחדת שבה היא משתמשת ועל המשפטים שאפשר לצטט ממנה במהלך הסדרה. !Open your mind תתחילו להתפרע! צרו דמות מקורית והכניסו את עצמכם לעולם המשחקים הגדול! You know you can do it

linerliran

New member
לי יש רעיון.... היאי

אמממ מראה...נמוך, רזה, עם בגדים שחורים ושיער שחור שהוא עושה ממנו קוצים שפונים קצת אחורה וניראים קצת מלוכדים לא כמו של יוגי... האופי שלה, בדומה לזה של סטו ושל צ'אז, הוא מה שניקרא הזאב הבודד אבל הוא בן אדם טוב. היחס שלו כלפי האנשים...אממ הוא דיי מסתורי ומנסה תמיד להעריך את כוחו של היריב לפני שנילחם מולו. החפיסה שלו הם מפלצות חושך שחלקן הם מסוג דרקון וחלקן הם מסוג להבה. האסטרטגיה שלו היא לבלבל את היריב ולתקוף איתו על ההתחלה בהתקפה שניראיתכמו הכי חזקה שלו אבל לא, הוא מחכה שיחסום את ההתקפה הזאת ובעצם בגלל שהוא חסם אותה זה איך שהוא מחזק אותו ואז תוקף אותו במלוא הכוח ומנצח. לדוגמא קלף המלכודת התקפה חוזרת: ברגע שהיריב שלך הורס מפלצת דרקון אחד מהמגרש שלך הקרב 500 נקודות חיים וזמן 2 מפלצות יושב מסוג דרקון מרמה 6 ומעלה מהחפיסה שלך.שלב ההתקפה של היריב נגמר. התפקיד שלה בעלילה היא לעזור ליוקי אבל רק אחריי שהוא ינצח אותו(הוא מצליח רק אחריי 69 משחקים נגדו כשבעצם היאי היתייאש ונתן לו לנצח). אחריי שקראתי מה שכתבתי היאי קצת דומה לי...

linerliran

New member
הסבר קטן...

היאי זה לא היא +אי היאי זה היא+יה... ואי אפשר לירשום היאיה כי זה ניראה כמו שם של בת אז מכאן היאי(אם לא הבנתם אז על האות ה' יש חיריק מלא, האלף היא לא נישמעת ועל הי' השנייה יש קמץ או פתח...לא החלתטתי עוד אבל זה לא משנה...)

linerliran

New member
אם אני חושב על זה...../images/Emo9.gif

כניראה שמשם לקחתי את הרעיון...אופס
תיסלחו לי נכון?

Witchcrafts

New member
נקבה בעלת יאמי!

כי למה ב-"יוגי הו" אין אף דמות אחת ממין נקבה שיש לה יאמי?! או שפספסתי אחת כזו? מה פשר האפליה הזו? או שיש הסבר הגיוני לכך שגם אותו פספסתי? O_ם
בכל אופן, לא ממש פיתחתי לה אישיות, מראה, יחס וכיו"ב (אתם מוזמנים לקחת בזה חלק, לא אכפת לי), אבל מה שכן - יהיה לה יאמי ופריט מילניום כלשהו, לאו דווקא מאלה הקיימים, אולי בנוסף (אלא אם כן זה סותר מדי את האנימה, אז, נו, ניחא). יהיה נחמד אם היא תהיה הרעה, ופיצול האישיות שלה, נו, היאמי שלה, יהיה (תהיה) הטובה.

למעלה