That's Amber [דצמבר]

That's Amber [דצמבר]../images/Emo54.gif

הכותרת לקוחה מהבלוג- לשכב עם יואב. טוב אז חודש דצמבר בא ואיתו גם בא התפקדות חודש!
שם:
עיר:
דבר טוב שקרה חודש שעבר:
דבר רע שקרה חודש שעבר:
מה אני רוצה שיקרה החודש?: חודש כיף לכולם וגדוש מחול סוחף

talupa

New member
מתפקדת!

וואי! חודש מדהים!!!!
שם: טל
עיר: ירושלים
דבר טוב שקרה חודש שעבר: שכנעתי את ההורים לקנות לי גור כלבים (הכלב הקודם שלי מת בשנה שעברה
) והוא ככ חמוד!!!!
דבר רע שקרה בחודש שעבר: אה... שברתי את הנעליי םוינט שוב... והחתולה שלי לא מסתדרת עם הגור- עם הכלב הקודם היא הסתדרה יופי... אני מקווה שגם עם החדש היא תסתדר... :)
מה אני רוצה שייקרה החודש? אהה לקנות את הנעליים שאני רוצה... אאא הלוואי הלוואי- שאני אתקבל לאקדמיה... שהחתולה שלי והגור יסתדרו... שהשביתה לא תיגמר! למרות שהיא דופקת את כולם... ושהימים עד שהספר השביעי של הארי פוטר יעברו יותר מהר חחח... ושההורים יסכימו לקנות לי את הספר שאני רוצה (אם כבר ספרים..)... טוב- עכשיו יותר קשור למחול: שהמורות למחול (בשני החוגים) יתחילו איתנו את הריקודים לאמצע שנה... שההופעה שיש לי (לא אמצע שנה אבל כן במחול- מודרני) תעבות בכיף! וווו... נראה לי זהו... חח סוף סוף!!!!!!! שיהיה לכולם חודש נפלא וגשום!!!! חח סוף סוף גשם!!
וואי איזה חפירה!!! סורי..

YuvalJones

New member
בגלל שאני כנראה כבר חלק מפה. O:

שם: יובל עיר: רמתגן דבר טוב שקרה חודש שעבר: המורה שלי לקחה אותי כדוגמה לאיך מבצעים פה-דה-שה בסיסי נכון? ^^ דבר רע שקרה חודש שעבר: בקושי באתי לשיעורים. ><" מה אני רוצה שיקרה החודש?: אני רוצה שתפסיק לכאוב לי הברך והכפות רגליים מהבלט ^^, ואני רוצה וצריכה ללמוד בדחיפות את 'מצעד הסנובים'! [זה ריקוד חח ^^] גוד דצמבר, מחר אני נוסעת ללונדון ^^"

לום

שם: אנאל עיר: כרמיאל דבר טוב שקרה חודש שעבר: בר מצווה לאח שלי(יום חמישי) דבר רע שקרה חודש שעבר: כאבי ברכיים מה אני רוצה שיקרה החודש: יפסקו הכאבים

מתפקדת

שם: מעין. עיר: רעננה. דבר טוב שקרה חודש שעבר: אמ לא זוכרת.. קרו
דבר רע שקרה חודש שעבר: ^ כנ"ל. מה אני רוצה שיקרה החודש?: -

אורקיי

New member
../images/Emo20.gifמתפקדת../images/Emo20.gif

שם: אור עיר: מושב באיזור קיסריה דבר טוב שקרה בחודש שעבר: פוינט,התקבלתי למשלחת לגרמניה, המון כיף..
דבר רע שקרה בחודש שעבר: לא משהו מיוחד מה אני רוצה שיקרה החודש?: לעשות המון פוינט, לרקוד, שיהיה חופש כיפי, לעבור תיאוריה(
) לעשות שיעורי נהיגה כבר..ובכלל..שיהיה טוב
חודש מהנה

n o o o a m

New member
../images/Emo205.gifאני [: ../images/Emo194.gif

שם:
נועם עיר:
גם גן עיר >< חח חור
דבר טוב שקרה חודש שעבר:
ימיולדת, טיול פתי"ק
, אחותי חזרה [: דבר רע שקרה חודש שעבר:
פאדיחות למינהן
מה אני רוצה שיקרה החודש?:
ימיולדת, כנס, אילת וזהו בינתיים [:

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif.

שם:אדר
. עיר:שהם... דבר טוב שקרה חודש שעבר:לילות לבנים של מחול
, פגשתי את אחותי הבלתי ביולוגית שלא ראיתי איזה 20 שנה
ועוד כמה אנשים
... דבר רע שקרה חודש שעבר:לא נראה לי שהיה
. מה אני רוצה שיקרה החודש?:שאני אתרגל לפלאפון החדש שלי, כי הוא טכנולוגי בטירוף ואני ממש לא מסתדרת איתו
.

poisoned apple

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:עינת עיר:יבנה דבר טוב שקרה חודש שעבר:הייתי בהופעה של MCR בוינה
דבר רע שקרה חודש שעבר:ממ..לא עולה לי משהו כרגע. מה אני רוצה שיקרה החודש?:

o Shani o

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שני :) עיר: מרכז דבר טוב שקרה חודש שעבר: אהמ, לא זוכרת
דבר רע שקרה חודש שעבר: לא עולה לי
מה אני רוצה שיקרה החודש?: הרבה דברים

כן,המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo54.gif

זהוו יש חופש$%#@#! טוב.. שם: עינב עיר:כ"ס דבר טוב שקרה חודש שעבר: אממ ריקוד, השומר הצעיר ושהתחלתי להכיר חברות דבר רע שקרה חודש שעבר: שעדיין לא ממש הכרתי ממש חברות מה אני רוצה שיקרה החודש?: שאני אכיר חברות חדשות ושאני אצליח במה שלא הצלחתי בללט אתמול

דנה 211086

New member
אוקיי

שם: דנה עיר: תל אביב דבר טוב שקרה חודש שעבר: התחילו הדרכות הסלסה בנווה עמל בהרצליה דבר רע שקרה חודש שעבר: הרבה שיעורי בית מה אני רוצה שיקרה החודש?: שיגיעו הרבה אנשים לקבוצת הנוער שאני מדריכה, ולהתקבל לקורס של... זה סוד בינתיים

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifמתפקדת

שם: דנה עיר: חור בשרון =] דבר טוב שקרה חודש שעבר: איטליה דבר רע שקרה חודש שעבר: לא זוכרת... מה אני רוצה שיקרה החודש?: שיהיה כיף =]

אני אני אני

שם: שכמן ילנה עיר: באר שבע דבר טוב שקרה חודש שעבר: אווו היה הרבה.. המרכזיים... אני וחבר שלי 8 חודש כבר :)... קניתי פוינט שוז חדשות.. היה לי שיעור פתוח וכולם החמיאו לי :p... ואי יש מלא חחח מה רע קרה חודש שעבר: הפוינט שוז שלי נשברו :(. מה אני רוצה שיקרה החודש?: רוצה להצליח עם השפגט שלי אוף לא יוצא לי :( ולשפר את הטרן אווט. ושלא יעמוסו עלינו בלימודים אחרי השביתה הזאת :(...

למעלה