that vision thing..

Rose131

New member
that vision thing..../images/Emo79.gif

עכשיו היה בערוץ 3.. היה פרק יפה... חוץ מהפנים של קורדי
היה יפה איך שאנג'ל פגע בסוף ביצור זה עם המוט... *דווקא את זה פיספסתי- פעם ראשונה שאני רואה אותו* מה שלא הבנתי זה סקיפ- מה הוא עשה שם?

rds15

New member
סקיפ הוא שד טוב

שפועל בשביל "הכוחות שהינם", והוא זה שניהל את הבית כלא.
להמשך הסדרה[לא משהו שלא שודר בארץ] בהמשך העונה הוא זה שמסביר לקורדיליה שהיא לא יכולה להמשיך לקבל את החזיונות, כי הם יהרגו אותה, והוא זה שהופך אותה לחצי שדה. בסוף עונה שלוש, הוא זה שאומר לה שהיא יכולה להפוך ל"ישות עליונה", ובעונה 4 אנחנו מגלים שהוא בעצם עבד בשביל ג'סמין כל הזמן הזה, וכל מה שהוא עשה היה בשביל שג'סמין תוכל להיוולד. בעונה 4 ווסלי הורג אותו.

Rose131

New member
so he's acctually a ...../images/Emo79.gif

bad demon if he was working for jasmin the whole time... isn't he? and sorry about the english.. it got stuck on the keyboard...

rds15

New member
התחילו לשדר את העונה השלישית

בשידור יומי ב14:50 מאתמול.

WhiteWitch

New member
../images/Emo58.gif לעונה רביעית.

סקיפ לא בדיוק שד רע. הוא עובד בשביל ה PTB. ג'סמין היא אחת מהPTB, וסקיפ עובד בשבילה. כל העסק מאוד מבלבל... ננסה לעשות סדר: סקיפ מוצג בהתחלה כשד טוב שעובד בשביל הPTB. בעונה הרביעית מתברר שהוא עובד בשביל ג'סמין, אז כמובן שאנחנו חושבים: "אה, כן. הוא שד רע". ג'סמין היא הרי הBIG BAD של העונה. אז זהו, שלא ממש. ג'סמין היא אחת מהPTB, מה שהופך אותה לאחת מהחברה הטובים. היא רוצה להשליט סד בעולם. להפוך אותו לאוטופיה. מי לא רוצה את זה? הבעיה היא הדרך שבה היא בוחרת לעשות את זה (בשביל זה תצטרכו לראות את העונה:)). מסקנה שלי? ג'סמין מייצגת את השאלה האולטימטיבית: האם אוטופיה היא דבר שניתן לקנות בכל מחיר? גם במחיר של אובדן חשיבה עצמית ויכולת בחירה? ובחזרה לענייננו: האם סקיפ הוא שד רע? שוב, כן ולא. תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה. אבל בסופו של דבר הוא עובד בשביל הPTB.

Rose131

New member
סקיפ חמוד..../images/Emo79.gif

עוד בעונה השנייה אהבתי אותו.. הוא היה ממש מצחיק..

Buffy lover

New member
זה לא ממש נכון...

היא לא PTB היא PTW הכוכות שהיו, היא אמרה את זה בפרק אחרי שהיא יצאה...

buffgirl

New member
מצטערת, אבל זה ממש ממש מפריע לי ../images/Emo3.gif

את פשוט חייבת לתקן את החתימה שלך.. Willow: Why else would she be acting like such a b-i-t-c-h? Giles: Willow, I think we're all a little too old to be spelling things out. Xander: A bitca?

WhiteWitch

New member
לא מקבלת את התיקון

סורי :) מסיבה מאוד פשוטה: בתחילת הפרק כשהיא מספרת על עצמה ל AI, היא מתארת את עצמה כחלק מהPTB. בסוף הפרק היא קוראת לעצמה PTW, נכון, אבל אם כולנו זוכרים - היא איבדה אז את הכוחות שלה, תודות לאנג'ל. זה מה שהיא אומרת לו, בציניות ועם הרבה סרקזם. באופן טבעי, אחרי שהיא איבדה את הכוחות שלה, הודות לאנג'ל, היא הפכה להיות PTW.

NimaZ

New member
לא,../images/Emo108.gif

בפרק אחרי שהיא נולדת, היא מדברת עם הגאנג. שם היא אומרת להם שהיא PTW.

buffgirl

New member
התכוונתי לחתימה של Buffy lover.

את שרשרת למקום הלא נכון או שלא הבנת אותי...

למעלה