!that`s not the point

guess who

New member
!that`s not the point

אנשים אנשים אמנם האיש היה בהחלט גדול, אבל עוד יותר הייתה הדרך שלו... נכון. אני מסכימה איתכם שכל העצרת הפכה למעיין פסטירבין מגעיל שאנשים באים אליו כדי לשמוע את אביב גפן... או לעצרת פוליטית של השמאל. ולא כך הדברים צריכים ליהיות, אנחנו שם כדי לזכור וכדי להמשיך את דרכו ( מה שנראה עכשיו קצת לא מציאותי ) ולא כדי לעשות ממנו קדוש מעונה!!! הבנאדם הוא בסך הכל בנאדם! אבל ההגעה לעצרת היא חשובה כי נשארו מעט מאוד אנשים המאמינים בדרכו, נוכח המצב בשטח, ולאלה שכן אכפת מביניכם ושעוד מאמינים בשלום שיבואו לתמוך, מעט אנשים צפויים להגיע היום וזה יהיה ממש עצוב!!! אז תפסיקו כל הזמן להגיד שעושים ממנו אליל- זאת לא הכוונה!!!!! בואו בואו ובואו ולכל התנועטיסטים- גם אני חניכה גאה בנוע``ל ואתהדר בחולצת תנועה! נתראה עדי

e-shfiyut

New member
כן....

בנוע``ל! באיזה קן??? חולון? אם בא לך לדבר אז את מוזמנת היית בקורס מד``צים?? אולי אנחנו מכירות.... האייסיקיו שלי 85479339... את מוזמנת! לירן

Black Star

New member
נכון.

העצרת חשובה לא רק בגלל שזה היה רבין, ונכון שמעצבן שהפכו את זה לפולחן אישיות. היא חשובה, ויום רבין חשוב, בשביל לזכור את דרך השלום, כמו שאמרת, ובעיקר בשביל לא לשכוח את הרצח הנורא הזה. והיום אני פשוט מפחדת ממה שאני רואה, אנשים לא למדו כלום... אין שום סובלנות לדעות של האחר, יש המון אלימות באנשים... ובגלל זה היום יותר מתמיד חשוב ללכת ולזכור את המטרות של ההפגנה ההיא, לפני חמש שנים...

לא נכון!

ברור שאסור להפוך את רבין לקדוש מעונה, אסור לדעתי גם להפוך את העצרת להנצחת הדעות הפוליטיות שלו. מי שהזדהה עם רבין אז, יזדהה עם רבין היום. לדעתי הפיכת העצרת למין דגל הזדהות כזה של העם עם השמאל, היא באה בניגוד אינטרסים גמור למה שהרצח הזה היה אמור ללמד אותנו. אנחנו עם אחד. אסור שניגודים פוליטיים יהפכו לעילה לרצח. אסור שהעצרת של יצחק רבין תבוא לזכרו של יצחק רבין, היא צריכה לבוא לזכר העצרת שהייתה אז, כשהוא נרצח. -עצרת למען השלום. לאו דוקא עם הערבים, אלא שלום בתוך העם, אחדות, ולא שנאה הדדית. לדעתי העצרת היום תרגיז את הימנים לא פחות מהעצרת של אז, כי הם יודעים, ואנחנו יודעים, שזאת עצרת הזדהות עם השמאל, ותו לא. מי בעד עצרת שלום ואחדות?!!!!!! אני ואני בטוח שגם אתם. פושע.

markrin

New member
את עושה תעמולה לאיש שדרכו נכשלה..

אין הוכחה חותכת יותר לזו העובדה.. אם עראפת כך גמל לממשיכי דרכו. יתירה מזאת-קשה לי להאמין שרבין ז``ל היה מציע את גבולות החלוקה,כפי שעשה ברק. והנה,עראפת גמל לו ברוחב לבו הידוע לשמצה. תתפכחי קצת-מתלהבת שכמותך.

למעלה