That Particular Time - פירוש מעמיק.
לא מזמן יצא לי "להיתקל" בשיר הזה, שאף פעם לא הייתי חסידה שלו, (למרות שהכרתי בזה שהוא בלדה מאוד מיוחדת ונוגעת ללב), אבל באותו זמן הוא לא נגע לי בנקודות הנכונות. עכשיו שנתקלתי בו, הוא לחץ בדיוק על הכפתורים הנכונים והתחברתי אליו בצורה שהצלחתי לתאר רק על שנכנסתי לעומק השיר.. אז את מי שזה מעניין, אתה מוזמנים לקרוא
השיר מדבר למעשה על מערכת יחסים (שיר על מערכת יחסים, שוק מה..
) אשר בשלב מסויים משהו קרה – הבנזוג שלה רצה קצת חופש, קצת זמן לבד.. A break אם תרצו לצטט את רוס ורייצ'ל, רק בלי ההאפי-אנד. השיר מחולק לכמה חלקים שבעצם כל בית+הפזמון שאחריו, הוא חלק אחר, וכל חלק מתאר מצב הבנתי, הכרתי (שלה עם עצמה) אחר בו אלאניס נמצאת. בחלק הראשון, אלאניס מודעת לזה שמשהו קרה אבל היא בטוחה שהאהבה שלה תסדר את הכל ויחד עם יתגברו על הכל. בחלק השני, זה השלב המעשי בו הם לקחו הפסקה, ובו אלאניס עדין בטוחה באהבה ובכך שזה הכל יעבור ויהיה בסדר. בחלק השלישי, שהוא הגשר, אלאניס מבינה בעצם שעם כמה שהיא רוצה שיהיה טוב, כל ההתפשרויות האלו שלה גורמות לה לאבד את האדם הכי חשוב במערכת יחסים הספציפית בזאת – היא עצמה. ובחלק הרביעי והאחרון, אלאניס "משחררת" את הבחור ובנקודה מסויימת גם את עצמה.. לניתוח מעמיק יותר, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא בהודעות הבאות
לא מזמן יצא לי "להיתקל" בשיר הזה, שאף פעם לא הייתי חסידה שלו, (למרות שהכרתי בזה שהוא בלדה מאוד מיוחדת ונוגעת ללב), אבל באותו זמן הוא לא נגע לי בנקודות הנכונות. עכשיו שנתקלתי בו, הוא לחץ בדיוק על הכפתורים הנכונים והתחברתי אליו בצורה שהצלחתי לתאר רק על שנכנסתי לעומק השיר.. אז את מי שזה מעניין, אתה מוזמנים לקרוא