That I Would Be Good עושה לי את זה

ערן1987

New member
That I Would Be Good עושה לי את זה

ואני מתכוון לגרסת הלייב,לא לגרסת האלבום(מ-SFIJ,אם שכחתם) למה זה עושה לי את זה כ"כ? למה גרסת הלייב טובה יותר מזו של האלבום?(בד"כ זה הפוך)למה אני מתרגש בכל פעם שאני שומע את השיר? למה נזכרתי לאהוב אותו כ"כ הרבה זמן אחרי שיצא לאוויר העולם? ולמה כ"כ בא לי להתחיל לנגן על חליל רק כדי לנגן כמו אלאניס?
 
כן..גם אני הייתי שם..

כבר כמעט קבעתי לעצמי שיעורי מפוחית פעם.. וגם לדעתי גרסת הלייב יותר טובה. ואפרופו tiwbg: אני לא מבין את זה..מה זה that i would be good ? זה בטוח לא "שאני אהיה טובה". מישהו יודע?
 

j u n k

New member
../images/Emo39.gif

דווקא אני מעדיפה את רוב גרסאות האנפלאגד על גרסאות האלבום. גם I WAS HOPING גם JOINING YOU וגם THAT I WOULD BE GOOD הרבה יותר מרגשים אותי באנפלאגד. בקשר לפירוש שם השיר, קצת קשה לתרגם את המשפט הזה בעברית כי הוא לא כל כך נשמע טוב, המשמעות שלו היא הוא כן "שאני אהיה טובה", אבל בצורה שונה מאיך שאנחנו משתמשים בה בדרך כלל, זה יותר " שאהיה חזקה גם אם.."
 

Rוית

New member
הופעות חיות

במיוחד אקוסטיות, תמיד עושות לי את זה יותר. זה תמיד יותר אישי, ויותר מיוחד, ויותר רגוע, ויותר שקט, ויותר שלם.. קשה להסביר, אבל אין ספק שהשוני הזה מהגירסה המוכרת ורגילה יכול להיות או גרוע להחריד או מיוחד עד כדי התאהבות מחדש... הכי טוב כשהאפשרות השניה מתרחשת
 

BaBa LiVe

New member
ההפועות של אלאניס לדעתי, הרבה יותר

טובות מהמקור - ברוב רובם של השירים, חוץ אולי מהנדס קלין... דט אי ווד בי גוד מושלם! בכל צורה חיה שהיא שרה אותו...בייחוד מהארץ
שיר ענק!! בכל אחד מ50 אלף הגירסאות שיש...
 
למעלה