That I Would Be Good אנפלאגד.

Jagged chaos

New member
That I Would Be Good אנפלאגד.

שאלה
... בביצוע ל-That I Would Be Good באנפלאגד אלאניס מזייפת בטירוף בבית השלישי, י'עני בטירוףףףף
כל שורה הקול שלה קופץ בהיסטריה. מאנשים ששמעו את האנפלאגד (שאגב, זה ה"קטע" של השכבה שלי עכשיו לשמוע דיסקים אנפלאגדים, כולל אלאניס מוריסט) אנשים נגנבו מזה..כאילו זה שיא הריגוש שאפשר להגיע אליו. כנראה שגם אלאניס התלהבה מהזיופים האלה, עובדה שהיא לא ביצעה מחדש את השיר בהופעה ועוד יותר זה שהיא הוציאה אותו כסינגל קידום לאלבום. אני, לא מבין מה ההתלהבות מזיופים...גאד דאמיט, זה "זיוף".. זה לא נשמע טוב
זה מפריע לי פצצות לשמוע ת'קטע הזה. כנראה מתלהבים מזה כי זה "אנושי" לזייף וזה כאילו מיוחד ויפה כי אלאניס י'עני נאבקת לשיר ומשלוות את הזיופים אחרי הכל.... אז אחרי כל החפירה, הנה השאלה: הזיופים בבית השלישי של TIWBG, אוהבים או לא?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאוהבת. נו מה.../images/Emo3.gif

זה אמיתי!!
באמת! זה מראה שהיא שרה. וזה באמת אנושי..וכמה שהקול שלה מדהים זה יפה לראות שהיא גם מתגאה כשהיא מזייפת.
זה לא בושה..כי לשיר היא יודעת. וזה כ"כ מיוחד.^^ חה. לאיודעת. אני אוהבת החוסר מושלמות הזה..
ואני כ"כ אוהבת את השיר הזה.
אז בכלל.

Rוית

New member
לא סגורה על איזה זיופים אתה מדבר..

איפה? באיזה שורה? חוץ מזה, זה מהדיסקים האלו שכול כך חרושים, שמכירים בהם כל תו וכל טון בע"פ כבר, אז זה פשוט עובדה שככה הולך השיר וככה הוא מושלם

Jagged chaos

New member
זיופים כמו אלה בערך...

that i would be loved even when HHHHAAAAAAAAAAYYYY numb mySEAAAAALLLLEEEEF that i would be good even when HHHHHHHHHHHHHAYYYYYI'M overwhelemd that i would be loved even when AYYY was fuMMEIIIIIIEEIIEIIING
נשמע טוב יותר בסטודיו...

Kill Bernard

New member
לא זה לא. זה מוסיף ככה. ../images/Emo3.gif

זה כמו ב-All I Really Want - (Roskilde Festival, Denmark 30th June 96) יש לה את הצרחה הזאת בסוף השיר - זיוף הרבהההה יותר גדול מבאנפלגד של TIWBG. וזה כ"כ חמוד!
אז מה אם אנשים חושבים שהיא מטורפת שלא יודעת לשיר. זה יפה. לה אני מרשה לזייף.
אותו דבר ב-TIWBG. שתזייף. עדיף על כל השירה שלה ב-SCC.

Jagged chaos

New member
../images/Emo123.gif לא מספיק

חביב חביב...אם אלאניס נותנת בעוד משהו "חביב" כמוהו... לא תקבל ממני ת'כסף

o0Invisible0o

New member
בסדר, מאשרת את זה.

אבל די לרדת עליו!!!
היה יכול להיות יותר גרוע מזה.-_-"

O r a c l e

New member
בטח שאוהב

לדעתי זה נשמע הרבה יותר טוב... אני מעדיף בהרבה את הגרסה של אנפלאגד על הגרסת אלבום...

FroZeN Heart

New member
אינדיד../images/Emo13.gif

תמיד אהבתי יותר את האנפלאגד מאשר את הגירסה בדיסק המקורי. ואני חושבת שאין שם זיופים בכלל אבל אם אתה קורא לזה ככה אז אני אוהבת את הזיופים בשיר.

האנפלגד עולה על המקור בכמה רמות

היא מבצעת אותו מושלם לדעתי...אני לא חופר לה בתוך הקול ולא בודק אם היא נשארת על הסולם הנכון. אני אוהב את הגרסא הזאת יותר

מוסיף, בטח שמוסיף!

קודם כל, אני לא חושב שזה זיופים, זה פרי-סטייל ווקאלי. כמו הצרחות שהיא דופקת במארי ג'יין בהופעות. אם כבר מדברים על TIWBG אז הביצוע שלו שהופעה בראשון פשוט מדהים. מהפתיחה עם החליל ועד לסוף עם הצעקות. ביצוע מעולה.

מלכוש

New member
חר/שתי על הדיסק הזה, ואף פעם לא

שמתי לב לזיופים כלשהם.. זה יפה ככה =]

למעלה