that 70's
סוף עונה 7

Angelus

New member
that 70's ../images/Emo58.gif סוף עונה 7

אני חייב לציין לשבח את העונה הזאת, היא הייתה פשוט טובה ומצחיקה. שני דברים שהציקו לי בפרקים האחרונים (מלבד לעזיבה של אריק)- למה פתאום כל הקטעים עם ג'קי נהיו רציניים? בכל מה שקשור לסטיבן- היא התרצנה בפרקים האחרונים וזה ביזבוז עצום של הדמות המצחיקה שלה. קלסו לא אמור לעזוב גם? למה שמעתי שגם אריק וגם קלסו עוזבים? מי זה צ'ארלי והבנתי ממה שאריק אמר לו בסוף הפרק שישמור עליהם, שהוא הולך להחליף את אריק עונה הבאה? דרך אגב, לא מצחיק כמו אריק. אין עליו@ דונה שווה
שלא תחזור לשיער הג'ינג'י. She's blond and she can do whatever she wants @ תודה וסופשבוע נעים לכל חברי הפורום

אתה הבנאדם היחידי שנתקלתי בו שמציין

לשבח את העונה הזאת, וטוען שהיא טובה ומצחיקה... ברוך הבא?

Angelus

New member
באמת?

מוזר. היא לא הייתה הכי טובה מכל העונות, אבל היא הייתה מצחיקה. חושב שכתבתי פה אולי פעם אחת בכל השנים האלה ואפעם לא חנכו אותי, אז כן- ותודה
יש למישהו במקרה תשובות לגבי מה ששאלתי?

maryan19

New member
תשובות :

*- אריק (טופר) עוזב את הסדרה לגמרי, אבל קלסו (אשטון) יופיע מעט מאד בעונה 8 . זהירות ספויילר לפנייך :
*- צ'רלי (אאל"ט) הוא בן של חבר של רד, הוא חנון וסתום למדי, הוא לא ממש מחליף את אריק, אבל אני חושבת שהוא ימלא את מקומו בחבורה ( אם שמים לב יש לו את האופי של אריק מהעונות הראשונות). מקווה שעזרתי ולא קישקשתי המון
, אני לא טובה בהסברים

למעלה