thanks giving ?

Ultra-Skater

New member
thanks giving ?

פעם ראשונה שלי ... מה זה החג הזה ? מאיפה הוא בא , למה הוא טוב מה עושים , מישהו יכול לתרום לי קצת פרטים בנושא ?

uzipikar

New member
אל תתאמץ

אומרים תודה לאינדיאנים שלא קירקפו את מי שירד ראשון מהאניה. לוקחים לחם ודוחפים לתרנגול הודו בתחת, מכניסים לתנור לשלוש שעות, אוכלים ומפליצים שבוע. האינדיאנים בטח משתינים במכנסיים מצחוק.....

תמיד תענוג לקרוא את תגובותיך.

ואתה אומר שאתה לא אוהב ישראלים? אתה יודע מה? יש בזה משהו. אבל לא כולם. כמה מהם דוחים.

drz400e

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifאני מנחש שאם מישהו היה

אומר משהו בסגנון כזה על ראש השנה היה פוצח בזעקות שבר על אנטישמיות נוראית. קצת כבוד - רק קצת - לתרבות המקומית שהצטרפת אליה יקח אותך הרבה יותר רחוק ממה שאתה חושב. הומור זה דבר מצוין , וגם ביקורת זה טוב (ולהרבה בצפון אמריקה יש אותה על חג ההודיה) , אבל זלזול הוא רק זלזול , והוא מעיד רק המזלזל , ולא לטובה. רוב האנשים שמתנשאים ומזלזלים ככה , מתפלאים אח"כ איך הם הגאונים לא מוצאים עבודה ("נסיון קנדי"....) , או למה לא אומרים להם שלום במעלית("הקנדים הם כאלה סנובים וקרים"....) , ועוד רעות חולות על המקום הנורא הזה.....אז שנה טובה לך , וחד הודיה שמח.אני מאחל לך שתבין את המשמעות המודרנית שלו , של אינטגרציה וקבלת הזר והחדש לארץ הזו

drz400e

New member
חופשי ניסה....

אפילו שלח לי מתנות בדואר
לא עזר לו כלום. ההנהלה מושפעת רק מכסף.....

drz400e

New member
כמה פעמים אני צריך לחזור על זה?

לא כסף של מונופול !רק אמיתי

uzipikar

New member
מזיל דמעות....

ובין קינוח הדימעה לקינוח האף, אני מאחל גם לכם שנה טובה. לגבי חג ההודיה, אני רואה את זה דרך נקודת המבט של תרנגול ההודו, אני אישית הייתי מבטל גם את פסח עם היו דוחפים לי ככר לחם לתחת.....

uzipikar

New member
נעים מאד גם לי..

נראה לי שהייתי המקלען שלך ב 48 לפי ההכרה העמוקה שלי, וזה שתפסת שאני מריר..... אני בהלם שתפסת אותי על חם...

EB2

New member
חג ההודיה

בסוף הקיץ קוצרים את התבואה אוספים את הפירות והירקות ומברכים על כל היבול. חוגגים עם ארוחת ערב שהתרנגול הודו הוא במרכז השולחן. בנוסף זה השבוע האחרון של הלונג וויקנד שיש בקנדה. מאחר ובארצות הברית עדיין חם בחלקים של המדינה הם חוגגים את זה בסוף חודש נובמבר. http://www.crewsnest.vispa.com/thanksgivingcanada.htm

למעלה