Thanks giving, Hanuca and Cristmas

Gefen

New member
Thanks giving, Hanuca and Cristmas

Cristmas כל אלה היו לנו אתמול בארוחת הטנקס גיבינג . שהיינו מוזמנים אליה.. אז קודם כל היה לנו בייביסיטר והגענו בלי ילדים, כך שההנאה היתה אמיתית מבלי הדאגה וההתרוצצות אחר הקטנים מחשש לנזקים בבית המארחת... המארחת היא, לא רק אמריקאית (במקור מניו אורלינס), אלא גם - שףףףף!! כך שאתם יכולים לתאר לעצמכם את החוויה הגסטרונומית אליה נחשפנו אתמול.. אבל האוכל ממש לא היה העיקר שם, עיקר התענוג היה ההזדמנות to socialize עם האוזים.. וזו לי הפעם הראשונה שהייתי באירוע חברתי עם אוזים וזה היה פשוט יוצא מן הכלל.. ראשית, הם שתיינים גדולים כך היה שם מבחר לא קטן של יינות, ולא יכולתי להפסיק לשתות (כי הרי אתם בטח כבר יודעים שאני שתיינית לא קטנה..), ומרגע שנכנס היין הגיעו המצברוח והצחוקים.. בשעתיים הראשונות רק עמדנו בקבוצות ושתינו..ועוד ועוד...ופטפטנו וצחקנו על כל שטות והיה נפלא.. אני לא יודעת אם זה היין אחראי לזה, אבל בנקודה כלשהי אחרי הכוס הראשונה הרגשתי שאני מפטפטת באנגלית בלי הכרה.. שאני לא נתקעת אפילו לא לרגע וזה היה אדיר.. אחרי שלב האוכל המדהים ושני טורקי שנחתכו לנתחים והוגשו בצד הרסברי סוס, המארחת שמה מוסיקה טקסנית אמריקאית.. והיה שם איזה חרמן זקן שהתחיל לרקוד בשטתיות עם כל הנשים (הנשואות יש לציין)... הוא התחיל דווקא בי ואני מצאתי עצמי מסובבת כהוגן (ועוד אחרי כל היין..) בידי רב אמן בריקודים (אתם יודעים, מהזקנים האלה שיודעים לרקוד נפלא כמו שפעם ידעו..) זה היה מצחיק, כי יתר הנשים בהתחלה קצת גיחכו למראי ולמראה האשמאי הזקן..אבל אז הגיע תורן וצוחק מי שצוחק אחרון.. זה היה מהנה למדיי אתם יכולים לדמיין בוודאי.. (וכל הזמן נזכרתי במשפט מתוך חגיגה בסנוקר..."חרמן אחולבאה.."
) ובסוף הערב נפרדנו, חבורת אנשים שלא הכירו זה את זה קודם לכן,בחיבוקים ונשיקות... קצת מצחיק אותי ששנתיים הייתי בארה"ב ואף פעם לא התארחתי אצל אמריקאים לארוחת טנקס גיבינג, והנה דווקא באוסטרליה זה קורה.. זה היה יפה וגם קצת מוזר לי, כי הדלקנו שם נרות חנוכה ושרנו את מעוז צור כמובן (היינו אולי 4 ישראלים מתוך 20..) וכל השאר עמדו איתנו והיו ככה די מרותקים, ובצד עמד עץ האשוח והטורקי החתוך חיכה לנו על המגש, ואני לרגע אחד תהיתי ביני לביני מה הולך כאן, והאם זו אני והאם כל זה אמיתי.. זהו, חוויה קטנה ונפלאה היתה לנו אתמול, ואם להודות על משהו בטנקס גיבינג, אז תודה לאלוהים על הדברים הקטנים שמשמחים אותנו והחוויות החדשות שמפתיעות אותנו... גפן

ואוו....נשמע אחלה דבר....

בפעם הבאה........תחשבי קצת על החברות שלך..שמעת????? אחחחח הלב!!!

ruben53

New member
מעניין,צריכים טקסים של

עובדי אלילים כדי לשמוח ולהכיר את השכנים...בלי אוכל ויין אין ולא יודעים לשמוח? חג חנוכה שמח ושבוע טוב לכולנו...

תמי ב

New member
עובדי אלילים? את הביטוי הזה

כבר שנים לא פגשתי.... מחזיר אותי לרובינזון קרוזו....

marsala

New member
רגעים של הנפש

גפן,נשמע נהדר !! אני קורא לאירועים כאילו על שם שיר של הטוקינג הדז ´´האו דיד איי גט היר ´´ שהכל סוריאליסטי וחד פעמי... יופי !! מוש

Gefen

New member
רובן כנראה שלא הבנת שום דבר..

חזור וקרא שנית, אולי תבוא לך ההארה...

ruben53

New member
גפן,האם זה נסיון לפגוע באינטליגציה

שלי? את התאורים של האירועים שעברת אני כבר חייתי וחויתי,האם היית בבית הכנסת בערב ראש השנה ו/או יום כיפור?כשכל ה"יהודים"מתלבשים(מתחפשים)במיטב מחלוציתהם/ן לראות ולהראות? למה לא התיחסת להערות שלי?

Gefen

New member
לא לא רובן להיפך

אתה היחיד שידע לקרוא בין השורות והבין בדיוק מה ששם קרה.. שלא רק שהשתתפתי בעבודת אלילים מחרידה אלא אפילו הגדלתי לעשות והקרבתי את בני בכורי למולך בכבודו ובעצמו! הנה התייחסתי..
גפן
שיכורה עובדת אלילים

Gefen

New member
ועוד מבזק חנוכה ממלבורן..../images/Emo138.gif

היום היה פה האירוע המרכזי לחנוכה, שאורגן במימון המליונר גוטניק וחב"ד, ונערך בפארק Caulfield שזה, אם עוד לא קלטתם, הפרבר הכי יהודי במלבורן... וזה היה יופי של דבר - המון משחקים לילדים - מתנפחים למינהם, מכוניות, קרוסלת ענק..ממש מיני לונה פארק וחגיגה לילדים... היו גם דוכני אוכל בהם יכולת לאכול פלאפל ושווארמה... ואפילו דסקים בעברית אפשר היה לקנות שם הערב! כמובן שהמקום היה מוצף בהמוני יהודים וכל כך הרבה ישראלים, עד שנדמה היה לי שאני בארץ. ובסוף הערב, אחרי הדלקת חנוכיית הענק, היה מופע של זיקוקי דינור וליהודים היתה אורה ושמחה... אבל, וזה אבל גדול מאוד, אני חייבת לספר לכם את האמת הכואבת שמתחת לפני השטח- האמת היא שאנשים רבים פחדו להגיע לאירוע היום מחשש לפיגוע טרור. האמת היא שיש באוסטרליה נכון להיום התראות לפיגועי טרור, ומאז מתקפת הטרור בבאלי בה נהרגו מאה אזרחים אוסטרלים, נכנסה גם אוסטרליה למעגל ההולך וגדל של נפגעי מכת הטרור העולמית שפוקדת אותנו (שבן לאדן אחראי לה). אני לא יודעת אם אתם מעורים קצת במה שקורה באוסטרליה ואם החדשות הרחוקות מפה מגיעות אליכם, אבל רק לפני כמה ימים היתה אתרעה חמה מאוד על פיגוע טרור שתוכנן בשגרירות האוסטרלית במנילה.. האוסטרלים נכנסים לכוננות וזה עצוב- גם פיסת גן העדן הזאת היא כבר לא מקום כל כך שקט ובטוח. אז את נאום הפתיחה באירוע הערב, שמעתי את המשפט הבא: "The jewish community of Melbourne will not submitt to the terorism" ואני הקשבתי לזה וחשבתי...כמה שזה מוכר עד כאב. וזה קצת קלקל לי את שמחת החנוכה הערב. מזל שהילדים לא מבינים עדיין והשמחה שלהם לפחות היתה מושלמת הערב... חג שמח חברים, ממלבורן גפן

כיף לך ../images/Emo6.gif

גפן שיהיו לך עוד המון חוויות כאלה לספר לנו עליהן
בברכת חג שמח גם לך
גלי

judyr

New member
מעניין שמה שגפן שכחה לספר זה.......

שהיא שתתה קצת בעצם לא ממש קצת בעצם... המון אבל המון יין אוסטרלי וניסתה לדבר עם ג´ודי במסנג´ר...... חוויה של חיים שלמים חולה עליך כפרית אוזית שלי

ליילה

New member
ג´ודי.... אם זו כזו חוויה

למה אנחנו לא שומעים מיד את הפרטים העסיסיים????

judyr

New member
כי אני רוצה לחיות../images/Emo70.gifפחחחחחחחחחחחחחח

גפן, שאלה קטנטונת.....

כאחת שהיתה גרה בארה"ב: איך היין האוסטראלי בהשוואה לאלו שמייצרים בקליפורניה כמו GALLO או MONDAVI וכו´?? (בהנחה כמובן שטעמת יין אמריקאי כשחיית פה....
)

sirpad

New member
שנה הבאה אני אדרים למלבורן ואתחפש

לאשמאי זקן וחרמן

eli21us

New member
בענין האנגלית והשתייה

גם לי יש את החוויה הזאת שהאנגלית נשפכת הרבה יותר טוב אם איזה משקה טוב ולשיטה זו אני משתמש לפני תחרויות 9 BALL שאני משתתף, בקבוק אחד לפני ואני מפוקס

למעלה