"thank you, thank you silence..."

a 90s Noah

New member
"thank you, thank you silence..."

אה בעצם לא. קישטא סיילנס. נהיה פה קצת שקט כמו ששמתם לב, וזה מאוד לא ל
י. עד עכשיו לא היה לי זמן כל כך להיות פה, אבל עכשיו עוד יותר אין לי זמן (בשעה טובה ומוצלחת מצאתי עבודה שלא משלמים בה 14 ש"ח לשעה *אהמ* קיבוץ מענית הקמצן *אהמ*). בקיצור - עכשיו שאני הולך להיות פה יותר (בשל הזמן שהתמעט. כמה פרדוקסלי), אני רוצה פה נוכחות מלאה. וזה כולל את כוחותינו בהודו (עם אנגלית פצץ), בצה"ל (עם פטור מלא מעבודות מטבח ותורנויות) ובשאר קיבוצי הארץ - גם החסויים! שאלון נוכחות קייצי וקצר, אחריו יש הפתעות..אז לענות: 1. שם: 2. קיבוץ: 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה? 5. ולגן? 6. ולגנון? שיהיה ערב נפלא..

boazgilad

New member
אני

1. שם:בעז 2. קיבוץ:משמר הנגב 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה?אממ נפתחה אני חושב אבל יכול להיות שיש בעיה אם מצילים 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה?כמה בנות ושני אולפניסטים הלכו ביום הזיכרון והאחראי תפס אותם וצעק עליהם ואז התיקשר לאחראית אולפן ואמר שהן מחפשות זיונים כל היום(בנ אדם דפוק בשכל) 5. ולגן?חסוי 6. ולגנון?גם שיהיה ערב נפלא..

moranka

New member
you killed me

1. שם: מורן הבת 2. קיבוץ: איפה שהוא בין נפאל והודו 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? i dont know. but the pool at the hotel is open all the time... 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה? i went to sleep. so never 5. ולגן? haaa? 6. ולגנון? ah ha? kriminalim!!!!

יאללה בלאגן

1. שם:אדוה 2. קיבוץ:בית קשת 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה?תיפתח, נראה לי בתחילת יוני.. 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה?עדיין לי כי היא ירוקה עם צפרדעים,חרקים ועוד יצורים לא סימפטיים 5. ולגן?אמא אחראית על חינוך
6. ולגנון?כנ"ל.

a 90s Noah

New member
יפה...

1. שם: מורן 2. קיבוץ: אתם יודעים.. 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? ב 1.5 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה? פעם לפני כמה שנים.. 5. ולגן? לא לגנן לבית ילדים. מלא. 6. ולגנון? לא..מה אני אגנוב כיסא? איפה כולם?

shahf

New member
אני בטוח שגם את ביקרת בבריכה

ולא נכנסת דרך השער

a 90s Noah

New member
ימי הפורענות שלי תמו..

ובכלל לא היה לנו אומץ לעשות מה שרצינו..היינו יותר מדי מרוגשים שהצלחנו להיכנס
. ובתור מישהי שמטיילת בהודו את יותר מדי על המחשב ולי יש פחות מדי תמונות באימייל. לתשומת ליבך.

shahf

New member
כנ"ל לגבי על המשפט האחרון

תפסיקי להרוס את האייפוד ותרכזי את הזמן שלך על המחשב בלשלוח תמונות

גזיבו

איזה מילה חבל"ז אה? 1. שם: גיל 2. קיבוץ: נחשונים 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? נפתחה כבר באפריל אבל ביולי תיפתח החדשה. 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה? לא צריך לפרוץ, החבר הוא המפעיל בריכות ומתי בא לנו אנחנו יכולים ללכת בכיף, למרות שלא עושים את זה כי זו בריכה מעפנה. 5. ולגן? כשנגמר הגבנ"צ 6. ולגנון? כשהטוסטר מקולקל

imri2

New member
thank you india

שם: אמרי קיבוץ: מצר מתי נפתחת\נפתחה הבריכה: אנערף. אני די עכבר יבשה (סולמוניקו החביב מאוד) כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה: פעמיים- שלוש לגן: כנ"ל לגנון: אף פעם.

brozky

New member
תשובות

1. שם: ברוצקי הנמר 2. קיבוץ: ה-ח-ו-ת-ר-י-ם 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? ב15 למאי 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה? השנה העדיין לא יצא,רק לקחתי כיסאות ועציצים לנעורים 5. ולגן? וואי עבר הזמן שלי 6. ולגנון? אותו הדבר

MoRoSH11

New member
עונה

שם: מור 2. קיבוץ: המעפיל... מענין מי בכלל מכיר מפה 3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה? שאלה נהדרת 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה?- למה? לירוקת שיש שם שהבריכה צלא פתוחה 5. ולגן? חחחחחחחחחחח... חלום חיי לפרוץ לגם לשחק בקוביות שם 6. ולגנון? כנל

MsUnderstood

New member
שלא תגידו שלא עניתי...

1. שם:דנה
2. קיבוץ:יגור
3. מתי נתפחת/נפתחה הבריכה?נפתחה לפני שבוע 4. כמה פעמים פרצתם לבריכה בלילה לפני שהיא נפתחה?אני לא סובלת בריכה אז... 5. ולגן?אני ילדה טובה! 6. ולגנון?כנ"ל

למעלה