thank u india

thank u india

אלאניס הולכת להופיע בפרסי המוסיקה ההודית. היא הולכת לבלות שם מה8 לדצמבר עד ל 19 לדצמבר (הטקס הולך להיות ב10) אחרי זה היא חוזרת לארה"ב לחגים עד להופעה בלאס ואגס. שנה הבאה ב10 לדצמבר jlp יחגוג 10 שנים. אלאניס מתכננת להוציא גרסה חדשה לדיסק עם קטעים אקוסטים ועוד בונסים וכנראה גם אוסף להיטים. כול זה מחכה לנו ל2005.
 

j u n k

New member
וואו 10 שנים!!

איך עברו להם השנים בלי שנשים לב :) אוסף להיטים? אוי ויי אף פעם לא חשבתי שאלאניס תוציא אוסף להיטים. אבל גרסה מחודשת ל JLP נשמע מגניב לחלוטין.
 

Lotzifer

New member
לי זה דווקא לא נשמע כ"כ טוב...

בגלל שאנחנו כל הזמן נשווה את זה לגירסה המקורית, ואין סיכוי שזה יתקרב למה שהיה אז..... אבל אוסף להיטים נשמע נחמד....
 
למען האמת...

אני אף פעם לא אהבתי את השירים מהדיסק הזה בגרסת האולפן אבל בהופעות זו פשוט יצירת מופת כמו למשל ב light my fire או אפילו באנפלאגד או בהופעה בראשון (גירסה המעולה לnot the doctor). אגב, רציתי לשאול יש כאן פליטי אמנט כלשהם? מישהו יודע מה קרה לאתר הזה?
 

Rוית

New member
../images/Emo2.gif!!!

כמה דברים מרגשים וסוטרים- 10 שנים
קטעים אקוסטים
אוסף
נו, יש שנה עד שזה יקרה.
 
אני גם לא כול כך מתלהב מהרעיון של

אוסף. אבל נו שיהיה אני רק מקווה שהיא לא תתקמצן ולפחות תעשה שיר חדש יחד עם האוסף! אני גם הייתי רוצה לשמוע בבנוסים של jlp את האנריליסס שהיא שרה באותה תקופות בגרסאות אולפן.
 

AlanisJunkie

New member
אותי דווקא מאוד מסקרנת הגירסא שהיא

מתכננת להוציא לJLP. זה יהיה חייב להיות משהו טוב לציון עשור לאלבום. בקשר לאוסף להיטים, זה כבר רעיון שראוי לגניזה. איך אפשר לבחור להיטים מבין השירים שלה? כל שיר ושיר הוא פנינה. :)
 

ערן1987

New member
נייס נייס נייס

אם יהיו דברים מעניינים בגרסה החדשה,אני לא אתפלא אם אני אמצא לי אותו בבית ואוסף להיטים? אממ.. הדעות שלי לגבי זה מעורבות
 

BaBa LiVe

New member
נשמע מצוין! אנשים, מה קורה??

נקווה שהיא תוציא משהו טוב (ותעשה גירסת סטודיו לנוט דה דוקטור הארוך...)
 
למעלה