THANASIS POLIKANDRIOTIS

F a d i

New member
THANASIS POLIKANDRIOTIS

למי יש מידע עליו? דיסקוגרפיה?משהו? כרגע מאזין לדיסק יפה שלו העטיפה----------> תודה לענת על ההמלצה (אם אני זוכר נכון אז הזהוב עשה לנו היכרות עימו לפני כמה חודשים)..ולפני יומיים שאמרתי לענת שאני עושה תכנית מיוחדת על ניקולופולוס אז היא אמרה לי "יש עוד בוזוקאי גדול"(או יותר גדול...לא זוכר בדיוק),וכמובן התכוונה לפוליקאנדריוטיס..ואז הלכתי למאגר של הסטרימלוד ומצאתי דיסק אחד...שלחתי מסר וכבר הוא מתנגן אצלי...דבר יפה,מענין ושונה...בוזוקי עם מוזיקה קלאסית... אם מישהו רוצה אותו בסטרימלוד מוזמן לשרשר או לשלוח מסר ואשלח בשמחה לילה טוב

rodedy

New member
פאדי בוקר טוב

כל יווני שני זמר לך תעקוב אחריהם.............. אם אתה לאמכיר אני בטח שלא נחכה ךשאר התותחים ...גרב?????????

zbekiko

New member
בוזוקאי וירטואוז נחבא אל הכלי

בין הבוזוקאים הגדולים נמצא לימונופולוס, בעל סגנון נגינה דומה לחיוטיס ואף עולה עליו .אלא מה, לא היו לא מרפקים לא ידע להדחף וסגר הסכמים דפוקים עם מועדונים ולכן לא קודם לחזית המוסיקאים ביוון. מי ששומע לא יפסיק לומר את שמו. המאפיין את נגינתו שילוב של פריטה נוספת בין שתי פריטות בנגינה רגילה. אשתדל להרשם לסטרים ולהעביר דיסק מדהים שלו.

פאדי מו ..

הזמר מוכר לי.. יש ברשותי דיסק שלו וביצוע מדהים שלו לשיר Zilevo iati sagapa'w הדיסק שנמצא ברשותי נקרא : ta xarisa tragoudia אם תרצה אשמח לשלוח לך .. באהבה גרב. :)

פאדי, אין לך דרך אחרת להעביר???

תודה על כל הצעה, אפנה כמובן לגרב, בטוח שיש משהו...

12אניהיא

New member
טאנסיס פוליקנדריוטיס

כשאמרתי שיש עוד בוזוקאי גדול התכוונתי להכי גדול שיש. מדובר בבוזוקאי בחסד.מלחין ומוזיקאי בינלאומי. הדיסק הזה מעולה אבל אני המלצתי על דיסק אחר. הבאתי המלצות כאן בעבר ואני עדיין ממליצה בחום. תחשבו כמה ניקולופולוס גדול... הוא עובר אותו בהרבה. אבא שלו בוזוקאי בחסד בעצמו. אבא שלו עדיין חי מנגן ושר במיוחד בסיגנון הרמבטיקה.

arik87

New member
אבא שלו זה תאודורוס?

זה שהיו עליו 2 תוכניות ביס בריזה? אם כן אז הוא כבר לא חי...מישהו פה בפורום הודיע לפני כמה חודשים על פטירתו

12אניהיא

New member
לא אריק זה לא זה

לפי מיטב זכרוני. רק שאני לא מצליחה להוציא את השם שלו מהקודקוד עכשיו. מה שאני בטוחה שהוא עדיין חי נושם מופיע ומנגן.

ענת אני חייב לתקן אותך אבא של

טאנסיס פוליקאנדריוטיס הוא בנו של תיאודורוס פוליקנדריוטיס כמו שאריק אמר. והוא נפטר לפני כמה חודשים והזהוב שם על כך הודעה בפורומים. ואריק אתה צודק עשו על תיאודורוס פוליקנדריוטיס תוכניות ביס בריזה. אני יכול לגם להגיד לכם שכאשר תיאודורוס פוליקנדיריוטיס היה מופיע בשוק הבשר תאנסיס בנו היה בא לבקר שם ואף היה עולה לנגן איתו כמה שירים על הבמה. את זה שמעתי מגש שראה את טאנאסיס פוליקנדריוטיס עולה לנגן עם אביו בשוק הבשר. אבישי

arik87

New member
אבישי אתה זוכר איך הוא מת אולי?

הוא ישן ולא קם זה נכון או שאני טועה?

F a d i

New member
תודה ענת...חיפשתי את השרשור הזה

גרב,שים לב יש שם את הדיסק שהורדת היום (בהודעה של אלי..זה שענת שמה את רשימת השירים שלו) מאוד מעניין

../images/Emo24.gifפאדימווווו

הורדתי כבר כמה אלבומים רק מקווה שיהיו תמונות בכל אופן אצרוב לך הכללללללללללללל אוהב אותך מאודדדד גרב

12אניהיא

New member
|../images/Emo24.gif אךך גרב.. גרב..

אין עליך וטוב שאין
תודה אהובי היקר על הדיסק ששלחת לי. אמרתי כבר היום ש... אני אוהבת?

yannhs

New member
מי שלא שמע את פוליקנדריוטיס מנגן

עם הפילהרמונית את " מחול הונגרי" של בראהמס- לא שמע עילוי כזה מימיו!!!

DANYDAN

New member
ניו יורק

שלום מה זה אני מחפש את הדיסק הזה . אני נמצא בניו יורק וכל החנונים שפה לא יודעים מה זה איך ואיפה אני יכול להוריד את הדיסק נסיתי בקאזה ולא מצאתי בברכה דני

sony121

New member
פוליקנטריוטיס

אניהיא ידידיתי אין כאן מקום להשוואה בינו לבין ניקולופולוס הענק פוליקנדריוטיס מנגן קלאסיקה!! זה דבר אחר לגמרי אבל, אין בכלל וויכוח הוא מעולה! בין אומני בוזוקי(בוזוקיסטים יוונים כמובן)אין דבר כזה מי מנגן הכי טוב או יותר טוב. בוזוקי זה סגנונות-לכל אומן סגנון משלו ציצניס-במבקריס-זמבטס-ניקולופולוס ואפילו פלולוגו הגדול(זוכרים מהדיסקים של קאזנזידיס)לכל אחד היה סגנון נגינה אחר אבל כולם ביחד ענקים. נשמה!!-את ניקולופולוס לא עוברים כל כך בקלות

למעלה