Thailand!

krembobibop

New member
Thailand!

היי מצאתי את הפורום הזה ממש בדקה ה90 :] אז ככה .. אני וחבר שנינו בני 18 טסים לטיול בתאילנד עוד יומיים! ב4 לפברואר למשך 3 שבועות . אשמח עם תעזרו . אנחנו נוחתים בבנקוק ומשם אנחנו מתכננים לנסוע \ לטוס לצפון למשך כשבוע , האם אפשר לסוע ברכבת או באוטובוס ? כמה זמן זה לוקח ? מה העלות ? אין לנו ממש מושג לאיפה בצפון ואיך מסתדרים שם .. המליצו לנו לבקר במאו צאנג יש כמה דברים לא ממש ברורים לי.. איך אני מסתדר עם כל הציוד? אני לא מתכוון להיסחב עם כל התיק בטרקים מה עושים בעניין הזה? ומה עושים עם הכסף הדרכונים והכרטיס טיסה נראה לי די מפחיד להסתובב עם כ"כ הרבה רכוש עלי.. יש במלונות שם כספות שאפשר לאכסן בהם את הכסף וכו' בבטחה? או שלא מומלץ? עוד דבר האם אמורה להיות בעיה לסגור איזה דיל לטיול בצפון ( בקאואסן סטרייט? ) או שזה עניין פשוט? צריך בגדים ארוכים בתקופה הזאת? אחרי שבוע אנחנו כנראה נרד לאיים – קופאנגן , קוסמוי , קוצ'אנג .. בחלק זה של הטיול אנחנו די מכוסים חוץ מכנ"ל העניין של הכסף .. ואם יש לכם המלצות לדרום וכמובן לצפון אני אשמח לשמוע ! :] מקווה שתוכלו לעזור לי בהתראה כו קצרה , מחכה לתשובה , תודה מראש – יובל .

../images/Emo98.gifאז ככה...

אתם יכולים לעשות לילה שניים בבנגקוק תכלס כולם מקבלים שם הלם ראשוני..אבל בנגקוק מדהימה.. משם אתם יכולים לנסוע לצ'אנג מאי באוטובוס משהו כמו 14 שעות ..אני טסתי מצ'אנג מאי לאיים ככה שזה נראה לי חכם לעשות תראו רק איפה אפשר לנחות אם לא בא לכם על פוקט תבררו מה האופציות ..אל תוותרו על קופנגאן .. ותעשו חיים !! מבחינת הכסף תקחו חלק בטרוולים ואפשר גם אשראי (למרות שנראה לי מיותר כי אתם טסים ל 3 שבועות).. לטרק בצ'אנג מאי (אם בא לכם-אני אישית ממליצה) אתם לא צריכים לצאת עם כל הטיול אפשר להשאיר שם .. אני לא כל כך יודעת דרך איזו חברה עדיף לצאת לטיול עכשיו ..אז אני מקווה שמישהו יענה לכם כבר פה בקשר לזה תעשו חיים !!

sharon247

New member
היי

קודם כל אני חייבת לומר שאני מקנאה א ככה בקשר לשאלות אני הגעתי לבנגקוק התארגנתי בחדר וירדתי לקווסאן נכנסתי לקשר הישראלי ושם לקחתי אוטובוס לילה לצפון זאת נסיעה של 10 שעות היא יוצאת ב 18 בערב(אם תקחו את הטיול בקשר תוכלו לשמור שם את החפצים כי את מקום הלינה צריך לעזוב עד 12) כדאי לקחת זה בלילה עובר מהר מאוד, מיותר לקחת טיסה. נסיעה כזאת עולה 400 באט (40 שח) לדעתי כדאי לכם לקחת מהקשר הישראלי טיול בצפון ואז אתם משלמים 4000 באט בערך וזה עבור טיול גיפים 3 ימים מטריפים וזה כולל הכל גם הנסיעה לצפון, אתם מגיעים ב5 לפנות בוקר ואז יש לכם לינה בגסטהאוס לילה נוסף ואז יוצאים בבוקר לטרק חוזרים לליה נוסף ואז אתם יכולים כבר להדרים כל זה כלול במחיר. בקשר לתיקים אתם לא צריכים להיסחב איתם כשיוצאים לטרק בגסטהאוס שומרים לכם הכל לכל ב 3 ימים אבל תיקחו תיק קטן שבו תשימו דברים ל3 ימים ולא הרבה דברים מיותר. בקשר לכסף והדרכונים(כל אחד עם הכסף שלו) שיהיה תמיד עליכם עם חגורת כסף או גרב כסך גם בלילה תישמרו אם צריך גם ב... אין צורך בבגדים ארוכים רק ג'קט אחד יספיק ומינימום בגדים אם אתם לא שמנים אז הכל תיקנו שם בזיל הזול. וזהו תיזרמו הכל נראה מכאן מסובך אבל זה כל כך פשוט. והכי חשוב לאכול בננה לוטי אשמח לענות לכם על עוד שאלות אם יש

דמיקולו

New member
כמה שנים לא אכלתי בננה לוטי

krembobibop

New member
Thanks!! :]]]

תודה ענקית לשנכן ! :]] עזרתן לי מאוד.. איזה כיף אני מתחיל לארוז עכשיו הכל.. מחר אני עושה את כל הסידורים האחרונים . עוד כמה שאלות .. נגיד שאנחנו הולכים לים מה לעשות עם הכסף והכל? להשאיר במלון ( בונגלו סביר להניח ) , זאת נראת לי אופציה עדיפה מאשר להשאיר על החוף .. יש טיסות מהצפון ישר לדרום? כי אמרו לי שיש רק דרך בנקוק.. אה.. אתם ממליצים על קוסמוי ? הבנתי שהוא יותר למשפחות וזוגות.. איך המסיבות שם? כדי להביא גינסים \ סריגים או שמיותר? חוץ מזה נראה לי שנסתדר כבר שם , עם כל הגיחה לצפון.. שוב תודה !!! ואגב אנחנו לא שמנים :]

תאילנדדדדדד!!

קודם כל מיותר לדעתי להביא סריגים בכלל אולי איזה עליונית לטיסה או שיהיה למקרה הצורך לא סריג מה שבטוח ... ג'ינס אם בא לכם תביאו .. יש טיסה ישירה מצ'אנג מאי לפוקט בטוח.. קוסמוי סבבה ממש לא רק למשפחות וזוגות ..קופיפי היה אי מדהים אבל מה נהיה ממנו עכשיו .. ובננה לוטי חייב לטעום!! אין קשר לעובדה שאתם לא שמנים ... אל תקחו הרבה בגדים !!! אתם תשתוללו כבר בבנקוק עם הקניות ויש שם הכל מהכל אז תביאו כמה טי-שירט'ס ומכנסיים קצרים לים .. איזה כיף לכםםםםםםם!! צ'או ..טיסה נעימה .. (יש מצב שטעיתי ..10 שעות בנגקוק-צ'אנג מאי לא זוכרת ..)

לא יודע מה עם בונגלוס, לא נשמע טוב

להשאיר את הדרכונים וכל הכסף מאחורי מנעול של 3 דולר... כשאני הייתי שמתי את הדברים היקרים בכספת במלון הקטן שלקחתי שם ללילה הראשון. יש גם גסט האוסים שיש להם כספות בכניסה, תשאלו.

sharon247

New member
אוי אתם זורים לי מלח על הפצעים

לגבי הכסף אני לא הייתי משאירה אבל תישאלו שם ישראלים, אני מבינה את הלחץ שלכם אני הייתי יותר גרוע ואני עוד בחורה אז רק לידע כללי, אתם נוסעים לתאילנד אבל מרגישים בישראל, בכל מקום שתהיו תפגשו מלא ישראלים אז שואלים מתייעצים ואין דבר כזה שלא יעזרו לכם אתם פשוט לא תכירו את הישראלים שם כמה שהם נחמדים. לגבי הטיסות יש טיסות מהצפון לקוסמוי לפוקט ולא יודעת לאן עוד בכל אופן טיסה לפוקט לוקחת שעתיים בערך בטח לא 10 שעות. שלא תחשבו לפספס את קוסמוי הוא אי לצעירים אני אישית מאוד אהבתי אותו אולי התבלבלת עם פוקט שהוא באמת אי למשפחות ולמבוגרים יותר בקוסמוי אחלה מסיבות תלכו לגרין מנגו ולרגייפאב. זהו חברה תהנו מכל רגע

sharon247

New member
פארבתי חבל שלא התבטאת נכון

לא מוזכר כאן בכלל נסיעה באוטובוס

eyal0003

New member
לא באוטובוס

שלום אני לא ממליץ לנסוע באוטובוס בכלל מפני שייש הרבה גנבות אל תפקידו כלום בכספות של הבתי מלון בכלל לא בטוח את הכרטיסים ןהכסף תצמידו לארנקים ולא כדאי לכם לסגור מלונות לפני שאתם מגיעים לאיים שם אתם יכולים להתמקח ולהוריד מחירים המקומות המומלצים בדרום הם פוקט אי קטלני יש בו חןף ים מדהים ושני דיסקוטקים הכי יפים בתאילנד הטייגר והבננה ובחורות הכי כוסיות בקשר לקופאנגאן כראי להניע יומיים לפני הפול מון וקוסאמוי אי מגניב חוף אחלה מסאז בחוף מעולה וזול יש בחור ישראלי עם שיער אפרו אל תתקרבו איליו הוא מסדר ישראלים יש לכם את מרכז הדיסקוטקים והדיסקוטק הכי מגניב זה הגרין מנגו ואם לא התעיפתם יש לכם מהשעה שתיים בליילה עד הבוקר את המסיבת בריכה וכל המקומות נסגרים בשעה שתיים בליילה וכדאי ללכת למופע של הלידי בוי לא תאמינו וחובה להעביר את ארוחת ערב השבת בבית חבד שיש בבנקוק ובקוסאמוי אני מקווה שעזרתי תהבו ותשמרו על עצמכם

למעלה