אם נשאר מקום לעוד שופטת
M my presious New member 23/9/05 #38 ../images/Emo42.gifאופס, רק עכשיו שמתי לב שאין מקום לעוד שופטת:[ לא נורא אני אנסה להכין בד
B broken winges New member 23/9/05 #39 בד כלבלבי ../images/Emo9.gif אממ השראה כמובן מתמונה חמודה של כלבלב
ש שושה היפיופה New member 23/9/05 #41 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאממ.. נגיד ואני בוחרת את בד הפיסלברי, או הכלב.. איך אני בדיוק עושה את זה על הדולי שלי?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאממ.. נגיד ואני בוחרת את בד הפיסלברי, או הכלב.. איך אני בדיוק עושה את זה על הדולי שלי?
ה המפלוץ קריימר New member 23/9/05 #49 ../images/Emo45.gif קצת בעייתי גם יש את הקטע שצריך להצליל את הדוגמאות בהתאם לבגד וזה קצת בעייתי עם בדים שיש בהם שימוש בפלטות><
../images/Emo45.gif קצת בעייתי גם יש את הקטע שצריך להצליל את הדוגמאות בהתאם לבגד וזה קצת בעייתי עם בדים שיש בהם שימוש בפלטות><
8 8ar8ie New member 23/9/05 #52 אמממ בעיקרון תנסו להשתמש בבדים שאתן מסוגלות לעבוד איתם... אבל אתן יכולות "להגדיל" מאוד את הדוגמא וככה להקל עליכן... או להשתמש בזה למשו שפחות צריך הצללה קשה... לודעת, תהיו יצירתיות:]
אמממ בעיקרון תנסו להשתמש בבדים שאתן מסוגלות לעבוד איתם... אבל אתן יכולות "להגדיל" מאוד את הדוגמא וככה להקל עליכן... או להשתמש בזה למשו שפחות צריך הצללה קשה... לודעת, תהיו יצירתיות:]
S shronet New member 23/9/05 #64 אבלל.... זה נורא קשה! נגיד הפילזברי ( ) שכבר מוצלל בפני עצמו, איך אפשר להצליל אותו עוד פעם? בלי תוכנה...
אבלל.... זה נורא קשה! נגיד הפילזברי ( ) שכבר מוצלל בפני עצמו, איך אפשר להצליל אותו עוד פעם? בלי תוכנה...
M my presious New member 23/9/05 #44 ../images/Emo42.gifבד גאווה../images/Emo34.gif תיכף אני אשים עוד גרסה
S shronet New member 23/9/05 #50 שלליי../images/Emo9.gif ציירתי את העיגולים ככה שאפשר לחבר אותם אחד לשני בצדדים ואז זה נהיה יותר גדול אני דיי אוהבת את זה.
שלליי../images/Emo9.gif ציירתי את העיגולים ככה שאפשר לחבר אותם אחד לשני בצדדים ואז זה נהיה יותר גדול אני דיי אוהבת את זה.
א אנבלייי New member 23/9/05 #51 שאלה ../images/Emo2.gif אבל קודם כל, זה יכול לצאת לא, אמממ.. *מדהים* אם יהיו ארבעה בדים, כל אחד עם דוגמא שונה, על אותה דולי ודבר שני, צריך לעשות את זה לפי הבגדים אז אם אני צריכה לקחת את הבד פילסברי שלי אני אצטרך בייס גדול. לא?? |מתה|
שאלה ../images/Emo2.gif אבל קודם כל, זה יכול לצאת לא, אמממ.. *מדהים* אם יהיו ארבעה בדים, כל אחד עם דוגמא שונה, על אותה דולי ודבר שני, צריך לעשות את זה לפי הבגדים אז אם אני צריכה לקחת את הבד פילסברי שלי אני אצטרך בייס גדול. לא?? |מתה|