TESTING,TESTING..על פמיניזם..

TESTING,TESTING..על פמיניזם..

הפמיניזם-כתנועה מתקנת בדיוק כמו גישתי ביחס לפער החברתי כך אני רואה בתנועה הפמיניסטית גוף מוקצן אמנם,אבל מבורך בקיומו. כשם שיש צורך לעודד את תושבי עיירות הפיתוח בתנאי קבלה מקלים לאוניבסיטאות זאת-בעיקבות השליטה הגורפת של עדות האשכנז שם.. על מנת לאפשר הווצרות מצב עתידי שיבוטלו בו ההקלות הנ"ל.. וכל אחד יגיע ליצוג הולם אך ורק בזכות כישוריו. כך גם - דעתי למתן תנאים מועדפים לנשים,במקומות העבודה, בתנאי השכר המופלים לרעה, וגם כן גם בכנסת.. אני מאמין שבתוך עשר שנים לא נזדקק עוד לכל אילו. נשים-רק במאה הנוכחית קמו לתבוע את זכויותיהן בחברה,ביצוג הולם בממשל ותתפלאו-גם במיטה.. ואם יש פחות מעשר נשים בכנסת אז משהו דפוק כאן,רבותי וקל להאשים את הנשים דוקא שאינן מתבלטות דיין בודאי שלא מתבלטות כי רק החזקות באמת-קוראות תיגר על ההגמוניה הגברית.. החלשות ,,לא אבל מה עם הגברים החלשים שרבים מתוכם מקבלים את מעמדם בחברה רק בזכות העדפת היתר..? ועל כן תמיכתי באפלייה מתקנת ויסלחו לי בעלי הכח..ז"ל שיצטרכו לוותר על המעמד כמו שהבריטים ויתרו על האימפריה כי ברגע שנשים תגענה לאיזון יצוגי לא נראה עוד תופעות כמו "גולדריזם" או תאצ´ריזם" נראה בהן בנות אדם-נטו טובות יותר וטובות פחות בדיוק כמו הגברים כיום שחלקם הגדול הגיעו למסדרונות הכח תוך כדי "עקיפת-מכרזים" בוטה וגסה.. לבטח,ללא שום הצדקה. מרק.

למעלה