ובכן
1. לא רלוונטי. אף אחד לא מצפה שתכסה את כל הדברים שצריך לבדוק כשאתה כותב תוכנית בדיקות למשהו שאין לך שום ניסיון לגביו (האם אתה מכיר את התקנים של מכון התקנים לגבי מקררים? האם אתה יודע אילו סוגי גז ניתן לשים וכמה כל אחד מהם רעיל? האם יש לך מידע לגבי הצטברות בקטריות מסוכנות בגומי המבודד? האם אי פעם התעסקת עם בלאי של חלקים? עם התכווצות והתפשטות של חומרים בטמפרטורות שונות? עם צריכת חשמל? עם עוד עשרים אלף דברים שאני לא מצליח לדמיין כי גם אני לא התעסקתי איתם? התשובה היא לא - וזה נכון גם לגבי מי שמראיין אותך.) כששואלים שאלות כאלה מנסים (לפחות אצלנו) לראות איך אתה חושב וכמה אתה מסוגל לראות מעבר לדרישות הפונקציונליות הישירות. אם לקחת את זה לקיצוניות, אתה מוזמן להסתכל על זה -
https://www.youtube.com/watch?v=ILkT_HV9DVU&t=46m26s (אגב, מומלץ לראות את כל הוידיאו, קישרתי לנקודה שנראית לי הכי רלוונטית מבחינתי).

2) אני לא יודע לענות על זה. אני יודע לומר מה אפשר להוסיף כדי שאני אחשוב שאפשר להעביר אותך הלאה. בהחלט יכול להיות שמי שבדק את המבחן מחפש דברים שונים מאוד ממה שאני מחפש (למעשה, זה די בטוח שאנחנו מחפשים דברים שונים - אני לא משתמש במבחני בית כי הם לא עוזרים לי לבדוק את מה שאני רוצה).
כדי שאני אקבל מסמך כזה הוא צריך לכלול:
א) סיכום זריז של המוצר הנבדק (נניח - האם מדובר במקרר לרכב? מקרר תעשייתי? מקרר ביתי? האם מדובר במוצר יוקרה או במקרר שצריך להיות קודם כל זול? האם מדובר במקרר חכם או בכזה שלא יודע מה זה אינטרנט?)
ב) ניתוח סיכונים - הוא לא חייב להיות שלם, אבל אני רוצה לדעת שהבודק הקדיש מחשבה ל"מה יכול להפריע לעסק שמוכר את המקרר הזה".
ג) תיעדוף בדיקות. זה חשוב לדעת אילו בדיקות חשובות יותר ואילו חשובות פחות. חוץ מזה, זה משהו שאוכל לשאול עליו בראיון ההמשך (למשל: "למה אתה חושב שחשוב יותר לבדוק שצריכת החשמל נמוכה ולא שהמקרר מגיע בדיוק לארבע מעלות?")
ד) דרישות מעבדת הבדיקות - אני לא מצפה שתכיר את השמות הרשמיים של כל מיני מכשירים, אבל אני מצפה שתדע לבקש מראש דברים כמו מדי-חום, מקררים, מדי-מתח ועוד כמה שטויות שתדע לתאר "משהו שמסוגל לשלוט במתח" - אם יש לך דרך גרפית נוחה להראות לאילו מקרי בדיקה תצטרך את זה, בונוס. אם אין לך, אשאל בראיון.

ה)קטגוריות בדיקה שונות. פחות מעניין אותי לשמוע איזה חלק מהבדיקות הוא בדיקות רגרסיה ואיזה חלק נחשב smoke, אבל מאוד מעניין אותי לשמוע על קטגוריות מעניינות - פונקציונליות, ביצועים, שימושיות, בטיחות, תקינה וכו'. לא הכל חייב להיות שם, אבל צריך להיות שם לפחות משהו אחד שלא ראיתי ברוב הראיונות האחרים (לא צריך להיות כל כך מבריק בשביל זה, רוב המתראיינים שמגיעים למשרות בדיקה מפגינים ביצועים ממש גרועים).
ו) אם אתה כבר מתאר מקרי בדיקה, אני רוצה לראות שאתה לא מחמיץ את הדברים הברורים מאליהם, וגם שאתה מדגים כמה מקרי בדיקה שמייצגים חשיבה מעניינת (נניח - השפעה של הכנסת סיר חם למקרר על צריכת החשמל). פחות חשוב לי להגדיר בדיוק מה התוצאה הצפויה ברמת המסמך הזו.

ז) בדרך כלל אני רוצה לשמוע שאלות - זה קשה יותר במבחן בית, אבל בפעם היחידה בה מילאתי מבחן בית, הוא כלל בתוכו הערות לבודק בסגנון "אני לא בטוח אם מדובר בא' או ב', לצורכי הבדיקה החלטתי ב' ")

כמובן, אף אחד מהדברים האלה לא היה מפיל אותך אם הוא היה חסר, ויכול להיות שהיית ממלא את כל המסמך כך שיכלול את כל מה שתיארתי ועדיין לא תעבור כי המסר שקיבלתי מקריאת המסמך לא הצליח לשכנע אותי שאני אוהב את הדרך בה אתה חושב. בסופו של יום, ריאיונות עבודה נועדו למטרה אחת - לנסות להעריך את הכישורים של המועמד. אחד הכישורים הכי חשובים הוא "איך המועמד חושב". אם המסמך שלך לא מייצג מחשבה בצורה בולטת, לא תעבור אצלי. (אחרים, אגב, יחפשו דברים כמו סדר והיכרות עם מתודולוגיה ויפסלו מועמדים שלא שמו ID ייחודי וקישור למסמכי הדרישות, או שהם יחפשו מישהו עם ידע באלקטרוניקה\פיזיקה ויפסלו כל מי שלא מקרין ידע בפיזיקה).