TERMINAL 3

מצב
הנושא נעול.
TERMINAL 3

TERMINAL 3
כבר ידוע כי הטרמינל שנבנה בימים אלו, יהיה גדול יותר מהטרמינל של שדה התעופה HEATHROW, אך האם יוכלו 24 שערי העלייה למטוסים לשרת 40 חברות תעופה (+-) בו זמנית. איני מבינה למה לא בנו את כל חמשת הקונקורסים שהיו מעלים את כמות השעריים האויריים ל40.

tzvika pick

New member
נכון חלקית

TERMINAL 3
כבר ידוע כי הטרמינל שנבנה בימים אלו, יהיה גדול יותר מהטרמינל של שדה התעופה HEATHROW, אך האם יוכלו 24 שערי העלייה למטוסים לשרת 40 חברות תעופה (+-) בו זמנית. איני מבינה למה לא בנו את כל חמשת הקונקורסים שהיו מעלים את כמות השעריים האויריים ל40.
נכון חלקית
אני מצרץ קישור להודעה בפורום מלפני כמה ימים, המדברת על הנושא.

omer landau

New member
אבל......

TERMINAL 3
אבל......
נכון שיש המון חברות תעופה אבל אין כל כך הרבה טיסות באתר שצורף לפני כמה ימים(תודה לכם מאוד מעניין) כתוב שחלק מהמטוסים יחנו ברחבות והנוסעים יגיעו באוטובוסים וגם מטוסים שהורידו נוסעים יכולים לפנות את השער ולתת לנוסעים להיכנס למטוס שעוד מעט ממריא לדעתי בארץ אפשר להסתדר עם 24 שערי עלייה למטוסים ובלי שום קשר אני מחכה לפתיחת הטרמינל הוא יהיה ממש יפה לפי התכנון וגם תיהיה בו תחנת רכבת ממש כמו בחול שאלה קטנה למי שיודע: יש מצב שיפתחו את הטרמינל החדש ועדיין יצאו טיסות מטרמינל מספר 1 יעבדו במקביל,תקופת הרצה או משהו ???.

omer landau

New member
קישור לאתר...

TERMINAL 3
קישור לאתר...
קישור לאתר שכבר צורף פה לפני כמה ימים מאוד מעניין .. לפחות אותי .(לא הפסקתי להיכנס ) טרמינל 3

מצב
הנושא נעול.
למעלה