Tennis Elbow... עזרה דחופה.

Jeezy

New member
Tennis Elbow... עזרה דחופה.

שלום, הומלץ לי להכנס לפורומים ואני שמח להצטרף :). בכל מקרה יש לי בעיה. כל חיי אני משחק כדורסל. לפני שהתגייסתי לצבא עבדתי חזק בחדר כושר. 4 פעמים בשבוע. כל יום חלק אחר בגוף. בכל מקרה, באיזשהו שלב התחי לכאוב לי מרפק ימין ובגלל זה הפסקתי כל פעילות בחדר כושר. עברה שנה מאז ואני חייל בצבא ועדיין משחק כדורסל אבל לא עושה פעילות מעבר. הבעיה היחידה היא שחזרו לי הכאבים במרפק בפתאומיות. כל פעם שאני פושט את היד קדימה או מכופף חזרה (תנועת הקליעה,אגב) אני מרגיש כאבים. נחתי יומיים ואני מרגיש את זה פחות, אבל בכל אופן זה ממש מדאיג אותי. אובחנתי שיש לי Tennis Elbow. איך מרפאים כזה דבר? ומתי אני אוכל לחזור לחדר כושר בלי חשש (הרי זו היד הקולעת בסופו של דבר ואני לא רוצה לפגוע בה). תודה רבה לעוזרים.

מרפק טניס

לא חייבים לשחק טניס כדי לקבל מרפק טניס... הטיפול מתחיל מכדורים נוגדי דלקת ורצועה למרפק, אם לא עוזר מזריקים חומר נוגד דלקת למרפק ואם גם זה לא עוזר מנתחים. כל חזרה לפעילות עלולה להחזיר את הבעיה (אפילו אחרי ניתוח).

Jeezy

New member
מעניין... אז איך זה ש...

שיש שחקנים, נגיד גיא גודס, מייקל ג'ורדן (בעונתו השנייה) שנפצעו בברך פציעה הרבה יותר קשה ממני וחזרו אחרי זמן מה כמו חדשים (יותר למקרה של ג'ורדן)... עשיתי צילום רנטגן והמבנה הגרמי שלי בסדר. העצמות בריאות. עכשיו מה עליי לעשות כדי להתגבר על שאר הבעיה? תודה

למעלה