Ten Vs. Dirt

E GirL

New member
ten....

אממ... שאלו את זה כבר 988798 פעמים בערך... אבל לא נורא חח

dirty frank

New member
אי אפשר להשוות

זה כמו לשאול מי עדיף: אבא או אמא זה שני דיסקים מעולים כל אחד בסגנון שלו את שניהם אני שומע די הרבה את dirt יותר אבל זה לא אומר כלום. דרך אגב, היי לכולם, אני חדש כאן טוב לראות שיש קהילת גראנג' בארצנו הקטנטונת

George W Bush

New member
ובהקשר

אני ממש רוצה לדעת למה פעולתו הראשונה של מנהל הפורום החדש היתה לבטל את האפשרות של הוספת הודעה כאורח. לא פעם ולא פעמיים קרה שמישהו נכנס לכאן והשאיר לינק או איזה פריט מידע חיוני. זה מה שאנשים אוהבים לעשות! להשאיר הודעות בלי הרבה להתחייב! למה צריך להכריח כל אחד "להתאזרח" בפורום? מי שרוצה, יעשה את זה מרצונו. תוחזר אפשרות הוספת הודעה כאורח לאלתר!

שקר החן

New member
הפעולה הראשונה של מנהל הפורום

היתה להגיד שלום לכולם, מה שאתה קיבלת בבוז. את האופציה לכניסת אורחים לא אני ביטלתי, תבדוק את העובדות לפני שאתה מאשים ומבקר.

Sinteti

New member
What's Your Drug Of Choice?

זה בעצם די לשאול אם אוהבים יותר את אליס או את פרל. טן דיסק מעולה, מאד כיפי, מאד בועט, שזה מצוין בפני עצמו, וזה מביא את הסוג הזה לרמה הכי גבוהה. אבל בתור בנאדם שאישית מחפש במוזיקה את גורם האיקס שמביא אותי למקומות שאי אפשר להסביר אותם, אני חושב ש dirt בתור דיסק, ואליס בכלל בתור להקה, עושים לי את זה בצורה הרבה יותר רחבה ועמוקה. זה דיסק כואב, חולה, ומפיל, לעומת דיסק יפה, סוחף, ומרשים. בדיוק כמו ליין לעומת אדי. אני אישית מעדיף את ליין.

RaSTA La Vista

New member
מי? מו? מה?? אה...

אני יותר אוהב את טן, אני לא חושב שאפשר להשוות אותם, אבל אני יותר אוהב להאזין לטן, וזה מוזר כי בדיוק אתמול שמעתי אותו. בקשר לדירט, מכל האלבומים של עליזה, אני הכי פחות אוהב את דירט. הוא "להיטי" מידי.. שירים קליטים מאוד. סתם מעניין אותי לדעת, מהו סדר עדיפויות האלבומים אצל כל אחד מכם, אבל רק אצל אליס.. שלי- facelift alice in chains jar of flies sup dirt

Layne Staley

New member
אתה יכול להסביר בקשה?

זאת אומרת , אני בטוח שעל כל שיר להיטי (זאת אומרת קליט) שיש בDirt אני יכול למצוא לך שיר כזה בTEN. ובכלל , אם אתה שואל אותי , רק Rooster איכשהו מגיע לתואר "קליט" . זאת אומרת, כל האלבום הוא לא שיא התחכום אבל לפי דעתי אין שם עוד שיר אחד שהוא יותר מדי קליט.

BiRd Of PrEy

New member
Dirt

Ten יצא כבר מכל החורים למרות שגם ב- Dirt השירים די קליטים... אבל לא כמו ב-Ten

jez23

New member
Vs. אח"כ Dirt.... ובסוף Ten....

התשובה למה תהיה..... כי נמאס לי מten אחרי 10 שנים של חרישה?! וכי בחיים לא ימאס לי מ-VS. וכי dirt זה דיסק למצב-רוח שאני לא זוכרת שקיים במקום אחר... ואלי פשוט כי טן כזה חרוש המוני ופופלרי שאני רוצה להגיד כל דבר אחר חוץ ממנו? לא אני לא חושבת שזו התשובה
אני

jez23

New member
ושכחתי לומר שאני נגד בחירות....

אני ממש לא אוהבת את הקטע שצריך לבחור דיסק אחד... או שיר אחד... אני מבינה שזה צורך אנושי בסיסי שלרובכם יש... אבל אני לא מרגישה את זה... אצלי זה תמיד יהיה מלווה בהמון רגשי אשמה והמון "אבל" ו"וגם" ואני אף-פעם לא אוכל לתת תשובה כזו ולהרגיש כנה וקלילה. הייתם מבקשים מאמא לבחור את הילד שהיא הכי אוהבת מהילדים שלה? מי קודם? יוסי, משה או שמחה? לא נראה לי....
ממש אין לי בעייה שתעשו את זה. זה כנראה גורם אושר וסיפוק להרבה אנשים- אחרת זה לא היה נושא לדיון כזה פופלרי... אני פשוט תמיד מקנאה במי שיש לו את היכולת הזו לבחור. כי לי אין אותה. זה תמיד תלוי - תלוי באיזה מצב רוח אני ובכמה זמן לא שמעתי את הדיסק, ובכמה זמן חרשתי אותו עד שנמאס, ובמי זה מזכיר לי ובכלמיני דברים. היחס שלי לדיסקים הוא לא אובייקטיבי. הם שינו לי את החיים והם עדיין עושים זאת. איך אני אמורה לבחור אחד? סתם. חולקת איתכם בעיות שיש לי .... בשלוש וחצי בלילה (?!) jez נ.ב- כל הכייף זה שלא צריך לבחור. שומעים הכל. שומעים הרבה. ואז שומעים שוב ועוד. music rules.

stone cold jane

New member
איזה סקר לא מקיף.....

חחח אני יענה אחרי שנגמא רק בשביל להביע את הדעה שלי :) אני אישית לא אוהבת את דירט בכלל, אלבום חלול ומעצבן וגם מטן יש לי הסתייגויות כי יש לי את הגירסה האירופאית (כמו לרובנו) אבל אני בהחלט אוהבת יותר את טן

שקר החן

New member
לא סקר ולא נעליים

אני לא באתי לשאול כאן איזה דיסק יותר טוב כי ברור שלכל אחד יש את הדעות שלו, אני באתי לבדוק מה אתם אוהבים יותר לשמוע.

stone cold jane

New member
כן אבל אחרי זה סיכמת את זה ב:

"אהבתם יותר את דירט" סיכום תוצאות שכזה... עזוב לא משנה, לא ניכנס לפרטים...

למעלה