Temporary profile windows 8 - מדוע זה קרה?
שלום,
לפני מספר ימים החלפתי את הכונן הקשיח במחשב של קרוב משפחה מכונן מכני לכונן SSD.
במקום לעשות Image מלא, התקנתי מחדש את Windows 8.1, התקנה נקיה לחלוטין. תהליך שעשיתי עשרות פעמים...
לאחר מספר ימים הוא אומר לי שכל הקבצים שלו נעלמו. שולחן העבודה שלו "התאפס" וכל הגדרות המערכת חזרו לברירת המחדל (למשל, איחוד חלונות בשורה המשימות).
בעת ההתקנה, יצרתי רק User בודד, נניח MOSHE. כמובן, בעל הרשאות מנהל.
לא נוצרו משתמשים נוספים במערכת ההפעלה.
הקבצים עדיין שמורים במחשב:
C>Windows>Users>Moshe. לקבצים שלום ויש גישה לכולם.
אבל:
1. כאשר מדליקים את המחשב, למרות שמערכת ההפעלה מציגה שהיא נכנסת ל-Moshe, הקבצים אינם ב"מסמכים שלי" ויתר תיקיות המשתמש ריקות, כך גם הגדרות המערכת.
2. בתיקיית ה-Users יש תיקיה בשם TEMP (בנוסף לתיקיית Public ו-Defualt שאמורות להיות שם). אני מניח שזו התיקיה של ה-Temporary profile וכל פעם שמכבים את המחשב, התוכן של הפרופיל הזמני נמחק.
לא חסרים פתרונות לבעיה, אפשר למצוא בקלות. למשל כאן - http://www.eightforums.com/tutorials/38817-youve-been-signed-temporary-profile-fix.html
אבל, מדוע התקלה הזאת מתרחשת?
חיפשתי מידע, לא מצאתי.
מה מביא את מערכת ההפעלה להפעיל את הפרופיל הזמני? איך להמנע שהעניין לא יקרה שוב?
תודה
שלום,
לפני מספר ימים החלפתי את הכונן הקשיח במחשב של קרוב משפחה מכונן מכני לכונן SSD.
במקום לעשות Image מלא, התקנתי מחדש את Windows 8.1, התקנה נקיה לחלוטין. תהליך שעשיתי עשרות פעמים...
לאחר מספר ימים הוא אומר לי שכל הקבצים שלו נעלמו. שולחן העבודה שלו "התאפס" וכל הגדרות המערכת חזרו לברירת המחדל (למשל, איחוד חלונות בשורה המשימות).
בעת ההתקנה, יצרתי רק User בודד, נניח MOSHE. כמובן, בעל הרשאות מנהל.
לא נוצרו משתמשים נוספים במערכת ההפעלה.
הקבצים עדיין שמורים במחשב:
C>Windows>Users>Moshe. לקבצים שלום ויש גישה לכולם.
אבל:
1. כאשר מדליקים את המחשב, למרות שמערכת ההפעלה מציגה שהיא נכנסת ל-Moshe, הקבצים אינם ב"מסמכים שלי" ויתר תיקיות המשתמש ריקות, כך גם הגדרות המערכת.
2. בתיקיית ה-Users יש תיקיה בשם TEMP (בנוסף לתיקיית Public ו-Defualt שאמורות להיות שם). אני מניח שזו התיקיה של ה-Temporary profile וכל פעם שמכבים את המחשב, התוכן של הפרופיל הזמני נמחק.
לא חסרים פתרונות לבעיה, אפשר למצוא בקלות. למשל כאן - http://www.eightforums.com/tutorials/38817-youve-been-signed-temporary-profile-fix.html
אבל, מדוע התקלה הזאת מתרחשת?
חיפשתי מידע, לא מצאתי.
מה מביא את מערכת ההפעלה להפעיל את הפרופיל הזמני? איך להמנע שהעניין לא יקרה שוב?
תודה