Temporary profile windows 8 - מדוע זה קרה?

G Gabi

Member
Temporary profile windows 8 - מדוע זה קרה?

שלום,
לפני מספר ימים החלפתי את הכונן הקשיח במחשב של קרוב משפחה מכונן מכני לכונן SSD.
במקום לעשות Image מלא, התקנתי מחדש את Windows 8.1, התקנה נקיה לחלוטין. תהליך שעשיתי עשרות פעמים...

לאחר מספר ימים הוא אומר לי שכל הקבצים שלו נעלמו. שולחן העבודה שלו "התאפס" וכל הגדרות המערכת חזרו לברירת המחדל (למשל, איחוד חלונות בשורה המשימות).

בעת ההתקנה, יצרתי רק User בודד, נניח MOSHE. כמובן, בעל הרשאות מנהל.
לא נוצרו משתמשים נוספים במערכת ההפעלה.

הקבצים עדיין שמורים במחשב:
C>Windows>Users>Moshe. לקבצים שלום ויש גישה לכולם.

אבל:
1. כאשר מדליקים את המחשב, למרות שמערכת ההפעלה מציגה שהיא נכנסת ל-Moshe, הקבצים אינם ב"מסמכים שלי" ויתר תיקיות המשתמש ריקות, כך גם הגדרות המערכת.
2. בתיקיית ה-Users יש תיקיה בשם TEMP (בנוסף לתיקיית Public ו-Defualt שאמורות להיות שם). אני מניח שזו התיקיה של ה-Temporary profile וכל פעם שמכבים את המחשב, התוכן של הפרופיל הזמני נמחק.

לא חסרים פתרונות לבעיה, אפשר למצוא בקלות. למשל כאן - http://www.eightforums.com/tutorials/38817-youve-been-signed-temporary-profile-fix.html

אבל, מדוע התקלה הזאת מתרחשת?
חיפשתי מידע, לא מצאתי.
מה מביא את מערכת ההפעלה להפעיל את הפרופיל הזמני? איך להמנע שהעניין לא יקרה שוב?

תודה

Avis1964

Member
תנסה לקרוא את המאמר...

שעוסק בנושא כאן
מקווה שיהיה לך לעזר
בהצלחה

Y. Welis

New member
זה קורה בד"כ כשיש פגם בפרופיל.

ב-XP יותר מאשר בגירסאות הבאות, כי שם המערכת היתה רגישה יותר.
&nbsp
כדאי לבדוק את הדיסק למקרה של שגיאות (לחיצה ימנית על כונן C ב'מחשב שלי' -> מאפיינים -> כלים -> בדיקה).
&nbsp
וכן ליצור משתמש חדש ולבדוק אם הוא יציב.

G Gabi

Member
תודה על התגובות, וסליחה על הדיליי שלי

קשה לי להאמין שמדובר בשגיאה בכונן, זה כונן חדש של crucial. אבל, הכל אפשרי.
את המאמר ש-דרור064 הפנה אליו קראתי לפני שהגעתי לכאן. המאמר בעיקר מתמקד בפתרון הבעיה ולא בגורמים ובהמנעות ממנה...
&nbsp
איך בודקים אם משתמש חדש יציב?

Y. Welis

New member
ע"י העברת הגדרות אליו והתקנות של תוכנות דרכו

תוכנות בד"כ ניתן להתקין למשתמש ספציפי או לכל המשתמשים. בחר בהתקנה ספציפית ובדוק דרך הפעלות מחדש אם הוא יציב.

SSD אינם אמינים יותר מרגילים; אפילו פחות - זו תגלית מטרידה שגיליתי לפני חצי שנה, כשדיסק כזה קרס לי אחרי שנה וקצת של עבודה, וללא התראה (מה שיש בד"כ במכאניים). לא איבדתי דבר כמעט, אבל למדתי לקח.

יש שמות טובים יותר מאחרים. קינגסטון למשל.

למעלה