telos den xparxei edo

avinishri

New member
telos den xparxei edo

זהו שם של שיר חדש יחסית של אלפטריה ארווניטקי,המופיע בסינגל שלה.זהו שיר נפלא עם אופי "יהודי" המזכיר שיר ערש ביידיש. והביצוע? ממיס את הלב! הייתי מאוד שמח לקבל פידבקים מאלה שמכירים את השיר. נראה לי שהוא לא מושמע בארץ (כמעט?) למרות שהוא נשמע כשיר שישראלים יאהבו.

GLGGM

New member
../images/Emo7.gifאתה צודק

אבל הוא יותר מידי איכותי לרב ה"עורכים" והשדרנים" של המוזיקה היוונית בארצינו...

F a d i

New member
אכן שיר יפהפה מתוך פס הקול הסרט

"אוקסיגונו"... ואתם מוזמנים לשמוע אותו בתכנית שלי מחרתיים (איך אסביר לכם שזה נכלל בתכנית עוד לפני שראיתי את ההודעה הזו?!
)

תמנונה

New member
אנג'לו אני שמעתי אותה../images/Emo168.gif

בפסטיבל ישראל לפני כמה שנים בירושלים היא ענקית. אולי תשמיע שיר שלה מחר בתוכנית שלך? נונה

ל-avinishri, ברוך הבא לפורומינו,

וסחתיין על הכניסה המעניינת עם הזמרת אלפטריה ארווניטקי, שהרבה אנשים בפורום הזה בינהם המלך פאדי ואנוכי פשוט מעריצים...

avinishri

New member
תודה לכולם

הצגתי את השיר הזה לירון אנוש באי-מייל לפני מספר שבועות ועד היום אין תגובה. אולי ל"קול ישראל" אין תקציב לדיסק הזה?אז שלחתי לו את השיר באי-מייל והוא חזר. ואם כבר מדברים על אלפטריה שהיא באמת הפבוריטית שלי אז הנה עוד שיר נהדר-"אני נוסטלגית לעתיד" מתוך האלבום BROADCAST שוב,שיר שבקשתי מפרנס להשמיע ולמיטב ידיעתי ללא תגובה.שיא שמדבר על אהבה,אך בשקט אפשר לכתוב אותו כשיר של אחווה בין עמים.אבל כאן נגמרת היצירתיות שלי...

GLGGM

New member
../images/Emo2.gifידידי אבי

בהכירי את הנפשות הפועלות בשידורי מוזיקה היוונית בתחנות הגדולות אומר כך: 1. לגבי רשת ב' ישנם לצער כולנו נושאים אחרים שהטיפול בהם דחוף יותר מאשר השיר. בהכירי את ירון היכרות קרובה אני יודע שהוא מגיב אך לאט ביותר. 2. לגבי גל"צ אין לי הסבר הגיוני לשתיקה הרועמת. נראה לי שהמלצת שירים למומחים מהווה קריאת תיגר למומחיותם. באם אתה חובב ו/או אוהב של מוזיקה יוונית תאזיין לשידורים של RADIO YASOO ושל ידינו פאדי בRADIYO [נדמה לי שהוא משדר מחר בלילה) ואולי תמצא נחמה פורטה בתכנים שלנו. מושא הערצתך היא ידידה אישית שלי וגם אני כמו פאדי מרבים לשדר אותה. יום טוב לך

GLGGM

New member
וכדי שכולם יבינו לפחות את המילים...

שאת מדבר עליהן הנה הן: Εγώ το μέλλον νοσταλγώ Αρβανιτάκη Ελευθερία Μουσική/Στίχοι: Λεμονίδης Σωτήρης/Γκανάς Μιχάλης Δίσκος: «Εκπομπή» Να που ξημερώνει γλυκά μες στο φως η μέρα κιβωτός Σα νησί ο Υμηττός Όλα στο φως κι εσύ αόρατος, ναι τόσον καιρό Λες πως με θυμάσαι συχνά μα εγώ ποτέ δε νοσταλγώ Αν με θες, αν μ’ αγαπάς Όχι το χθες, το μέλλον μου χρωστάς και σου χρωστώ Όχι το χθες και τις κλεμμένες χαρές εγώ το μέλλον νοσταλγώ Να δω τι χάσαμε κι οι δυο Ζωή μου χρωστάς και σου χρωστώ Πάντα σ’ αγαπούσα τρελά και γι’ αυτό τα πάντα σου ζητώ Αν μες θες, αν μ’ αγαπάς όχι το χθες, το μέλλον μου χρωστάς και σου χρωστώ EGO TO MELLON NOSTALGO אני לעתיד מתגעגעת מילים: MIHALIS GANAS לחן: SOTIRIS LEMONIDIS הנה השחר עולה מתוק, בתוך אור היום ודומה לתיבת נוח וההר ממול לאי, הכל באור ואתה בלתי נראה, כן זמן כה רב. אתה אומר שאתה נזכר בי תכופות, אך אני אף פעם לא מתגעגעת אם אתה רוצה אותי, אם אתה אוהב אותי, אתה חייב לי לא את אתמול, אלא את העתיד,אתה חייב לי ואני לך. לא את אתמול ואת השמחות הגנובות, אני לעתיד מתגעגעת, לראות מה שנינינו הפסדנו. חיים שלמים אתה חייב לי ואני חייבת לך. תמיד אהבתיך בצורה מטורפת לכן את הכל אני דורשת ממך. אם אתה רוצה אותי, אם אתה אוהב אותי, אתה חייב לי לא את אתמול, אלא את העתיד,אתה חייב לי ואני לך.

למעלה