Tell me, people...

L i l o o S h

New member
Tell me, people...

איזה שחקן אתם חושבים שמשחק הכי מה שנקרא "מהתחת"? יש לכם אפשרויות: שירלי-אגם רודברג יוליה-בר פאלי יונת-שרון חזיז איציק גולדמן-אין לי מושג איך קוראים לו גולן-סמי הורי אתם יכולים כמה אנשים... לדעתי, יוליה, יונת וגולדמן.....הם כאלה מאולצים...בעעע אם יש לכם עוד מישו אז חופשי... לילוש נ.ב! אני חדשה... =) נ.ב!
 
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

שרון חזיז לא יודעת לשחק
היא שחקנית מעולה
איך אפשר להגיד דבר כזה
טוף,לדעתי בכל אופן,היא משחקת ממש ממש ממש ממש ממש טוב
 

love amor

New member
לא יודעת לשחק?../images/Emo12.gif טוב נגיד..../images/Emo3.gif

כל אחד והדעה המוזרה שלו...
 

אוראל 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo18.gif לילמוד מישחק

אתה צריך לילמוד מישחק כידי לך זה כייף אני נישתי ואפילו קיבלו אותי לשחק באצגה כידי לך לקבל את ההצעה זה ממש מעולה אפילו שבה לנסות אפילו מם לא תירצה אני מוחנה ללכת בימקומך
 

dht160

New member
חד וחלק אושרי כהן

ואני מוכן לגל שהולך לבוא בעקבות מה שכתבתי גיא
 
אה אופס..... חשבתי בידיוק הפוך...

|הגדש|לא יודעת מה יש לי עם הטעיות שלי היום!! אוף!!!!!
אז תיקון.... לפי דעתי דני שטג לא יודע לשחק... וגם בר פאלי...
 

L i l o o S h

New member
אה! שכחתי מישו שאני גם שונאת בטירוף

ארז...הוא לא יודע לשחק ב-ג-ר-ו-ש!!!!!!!! הוא מקריא טקסט!!! פשוט מקריא טקסט!!!!..הוא גם הולך כמו איזה נרקומן שתקעו לו מקל בתחת..חיחי ו..מי שאמר ששרון חזיז יודעת לשחק, תסלחו לי אבל...ממש לא!!! בפרק שהיא התוודתה על אהבתה אל גולדמן כשהם התנשקו במטבח ואז היא הלכה להתקלח עם גולדמן וטל ראה אותם, אז היא הייתה הכי מאולצת...פשוט הקריאה את השורות מהמוניטור!! איכסה... אני שונאת את הדמות של גולן ושל ליסה.....גולן הוא סתם ערס מגעיל וליסה היא ביצ'ית נורא!!!! גם את עדן אני לא מחבבת יותר מידי.. את עודד אני אוהבת..הוא חמוד..הוא היה פעם מנחה בסטגדם..=) חיחי תסלחו לי על התפרצויות הזעם שלי...זה קורה לפעמים כשמ-ש-ע-מ-ם ל-י!!!! נשיקות לילוש!!
 
השאלה שלך לא היתה על:../images/Emo26.gif

השאלה שלך לא היתה על הדמויות אלא על יכולת המשחק של השחקנים!!! אז תחליטי מי משחק בעיניך טוב או רע אבל אל תערבבי את אהבתך לדמות כזאת או אחרת... כי הסיבה שאת שונאת את משה ואת ליסה למשל היא כי הם עושים אחלה תפקיד של רעים...טוב אולי משה יגאל שדה השחקן שמגלם את משה הוא קצת צעקני אבל בגלל שהם כאלה משכנעים בדמויות שלהם כלומר שחקנים טובים את שונאת אותם...תחשבי על זה...מה את אומרת???
 

L i l o o S h

New member
השאלה הייתה על היכולת, אבל

באותה ההזדמנות כבר הבעתי את דעתי על הדמויות... מיכל פורס וסמי הורי באמת עושים עבודה נפלאה בתור ליסה וגולן.... נשיקות לילוש!!!
 

dafi 15

New member
פשוט צודקת!!!!!

אני ממש מסכימה איתך, לילו'ש, בכל מילה!!!!! במיוחד מה שאמרת על ארז (יוני קיסלוב), יואו אני פשוט שונאת ת'בנאדם הזה, אני לא יכולה איתו, הוא מביא לי ת'סעיף!!!!!!!!!!!!!!
 
למעלה