TEL AVIV TOTAL - משחה מים פתוחים

TEL AVIV TOTAL - משחה מים פתוחים

כן כן זה מגיע ב 28 למאי נתכנס כולנו בחוף גורדון שבת"א למשחה מים פתוחים ראשון מסוגו בתוכנית: -תחרות שחייה למרחק של 1.5 ק"מ - תחרות שחייה למרחק של 5 ק"מ - משחה עממי למרחק של 800 מטרים המשחה מיועד לכל מי שאוהב לשחות - אבל מאוד אוהב לשחות.... :) עד כאן פרטים ראשונים על 'תל-אביב טוטאל'. פרטים נוספים על המשחה ומידע משלים נרחב - נפיץ בתקופה הקרובה. בין השאר תפיץ TI ישראל, לכלל ציבור השוחים בארץ, תכניות אימונים. תוכניות האימון יכוונו למרחקים שונים ולרמות שחייה מגוונות. כמו כן בכוונתנו לארגן לקראת התחרות סדרה של אימוני ים מכינים – פתוחים לכל. פרטים בהמשך..... אז נתראה במים צוות TI ישראל פרטים נוספים באתר TI ובטלפון 035400710

zzebra

New member
חבל, אבל ממש חבל

שזה יום לפני טריאתלון הנשים... לדעתי הפסדתם כמות יפה של נשים שהיו באות.

מדריכת TI

דווקא אני חושבת ההיפף ממך, זאת הכנה מצויינת לטריאתלון. נוכל לראות ולהרגיש את מצב הים, לא חייבים לעשות את המרחק הארוך.

zzebra

New member
אני חושבת אחרת

יום לפני טריאתלון אני אכנס לשחיה קצרה בים ואחריה ריצה קצרה.. ובנוסף יום לפני יש את התדריך + אימון ההחלפון בים. חבל כי דווקא בתור שחיינית הייתי שמחה מאוד להגיע למקצה הארוך. פשוט לא בתאריך הזה. ויש בנות נוספות שאני יודעת עליהן שיוותרו מאותה סיבה בדיוק. כדאי בפעם הבאה לבדוק אילו אירועים גדולים נוספים יש בסמוך ולקבוע תאריך שיאפשר להגיע ולהשתתף באירוע בצורה פעילה. קרן.

תשובה

קרן יקירה תהיי בטוחה שבדקנו כל תאריך אפשרי....לארגן אירוע בסדר גודל כזה זה תהליך מורכב ולא פשוט ולצערנו לא תלוי רק בנו. יש כל כך הרבה אירועים בחודשים האלה וכולם צפופים, איגוד השחיה ועיריית ת"א פינו את התאריך הנ"ל לאירוע הזה ואנחנו -מרוצים ממה שיש :) כל הזדמנות שיש לנו לשחות אחנו שוחים, לפי ריצה, אחרי ריצה, לפני ארוחה, אחרי ארוחה וכמובן בזמן השינה.... תתקבלי אצלנו בברכה גם אם רק תבואי להעביר איתנו את הבוקר, יהיה כיף, חוויתי, ועוצמתי אנחנו נהייה שם וכמובן גם למחרת בטרי נשים :)

zzebra

New member
צר לי

קודם כל התשובה שלך לנועם היתה פוגעת ומעידה שהתשובה שלי אינה מפרגנת וצר לי שאת מרגישה ככה. כמו שאמרתי בתור שחיינית הייתי יותר משמחה להגיע לאירוע כזה. אבל טריאתלון נשים הוא לא עוד אירוע בחודש עמוס. הוא האירוע היחיד בו משתתפות 1500 (!!!) נשים בשנה כולה. אני בטוחה שבדקתם ועדיין חבל שזה מה שיצא. אני מעדיפה לשחות את אימון ההכנה בחוף התחרות לאחר התדריך והכרת המסלול באימון פתוח ולא בתחרות בחוף אחר. אבל זו דעתי שלי. מי שמתאים לה תגיע. רק הבעתי את דעתי וצר לי שמהתשובה שלך התפתח ויכוח.

חלילה וחלילה

הבנת אותי לא נכון! הכל ברוח טובה ומפרגנת, אני יותר מאשמח לראותך במשחה וכמובן שאגי גם אגיע לטרי נשים לעודד ואולי אפילו להשתתף לרגע לא מזלזלת בטרי נשים - מי כמוני מבינה את החשיבות של האירוע כולנו למען אותה מטרה בסופו של דבר :)

הייתי באה, אפילו בשחיית חזה אם זה לא היה

יום לפני הטרי. יהיה נחמד לנסות את אימוני הים הפתוחים. מקווה שעד אז אוכל כבר לעשות כמה תנועות גם בחתירה בלי לטבוע....

מדריכת TI

אני באמת לא רואה קשר בין שני האירועים, יום לפני הטרי להגיע לבדוק ולחוות את הים כשיש פיקוח ועוד אנשים סביבך זאת אחלה של הזדמנות. לגבי חתירה או חזה - אם את בעיצומו של קורס אז סביר להניח שעד אז כבר תשחי חתירה, ואם לא, מי אמר שחזה זה רע? :)

noamkul

New member
משחה מים פתוחים

אני דווקא חושבת שזו יכולה להיות הכנה מעולה לטריאתלון, יש הרבה מאמנים שממליצים על שחייה בים יום לפני תחרות. חשוב לבוא ולהרגיש את המיים, זה עוזר לראש... בכל מקרה בשני הארועים מה שחשוב זו ההשתתפות. המטרה היא לקדם דברים חדשים!!

מור שלז

New member
../images/Emo88.gifבואו נשמור על תרבות דיון בבקשה

אני קוראת את מה שקורה כאן ופשוט לא מאמינה דוגמא קלאסית לאופן שבו לפעמים המילה הכתובה יכולה לצאת מהקשר איך בחורה עדינה ואנרגטית (כן,"טוטאל אימרזיין" יקרה, אני רואה אותך בבריכה עם ילדים, ואת פשוט מקסימה איתם) יכולה לצאת תוקפנית בהודעה כזו. קרן, אני מאוד מסכימה איתך, וחושבת שההערה שלך מאוד במקומה. זו גם היתה התגובה הראשונית שלי כשנודע לי לראשונה על האירוע וגם העברתי את הפידבק הזה. אני יודעת שההערות שלנו נלקחות בחשבון, ויש לי תחושה ששנה הבאה זה יתנהל אחרת. יחד עם זאת, אני יודעת כמה קשה להרים אירועי ספורט בארץ, במיוחד בפעם הראשונה. ולכן חשוב לי לנסות ולפרגן לארוע הזה, להצביע ברגליים, מתוך כוונה שתהיה בכלל הפעם הבאה. יש לי עוד הרבה מה לכתוב על הנושא, אבל לא בהפסקת צהריים....

התנצלות כנה

בנות יקרות קבלו את התנצלותי הכנה, לרגע לא התכוונתי לפגוע באף אחת ובטח שלא בדיון שכזה כוונתי הייתה לתת תשובות ומענה לשואלות ובגלל שאין אפשרות לשמוע את האינטונציה שבה נאמרו הדברים אני חייבת הסבר.... כולכן, ללא יוצא מן הכלל מוזמנות לאירוע, מטרתו היא איננה רק השחיה, אלא הכרה, כיף, חוויה, פרגון והמון אהבה..... ברור לכולנו שהתאריך הוא איננו אידיאל, אך בשל כל הגורמים התלויים בנושא כך יצא, מקווה שבכל זאת נצליח להרים את הפרוייקט כפי שמתוכנן, מי יתן וזה יהיה ראשון מני רבים. תגובתי הייתה לגמרי בחיבה ואני שוב מתנצלת אם נשמעתי אחרת מקווה שתבינו, תסלחו, ובכל זאת תגיעו כי יהיה תענוג שלכן אור טיברג מדריכת TI

מור שלז

New member
תודה אור../images/Emo140.gif

מי כמוני יודעת כמה שאת משקיעה את הלב והנשמה ברור לי שהיו כאן אך ורק כוונות טובות תודה על ההבהרה

למעלה