TEKKEN 3

d e e

New member
TEKKEN 3

My name is maayan and my favorite game is TEKKEN its the best game ever and the best players are:bryan,jin kazama,nina and anna williams,eddy and yoshimitzu. if u didnt play this great game u gotta try it now and ull like it for sure. have a nice finish
bye.

yoo

New member
טקן 3 זה המשחק הכי חרא שיש!

אם כבר משחקי מכות אז רק של capcom ושל snk !!!!!! ורק דו מימדיים! (טוב...יש כמה תלת מימדיים נחמדים
אבל רק כמה)

odiman11

New member
לא רק

טקן אומנם חרא של מישחק אבל יש את vitua fighter או dead or alive שהם מישחקי מכות טיפה יותר נורמלים ועם כבר מדברים של דו מימדיים יש את marvel VS. capcom 2

albatross

New member
מה אתם דפוקים?

טקן זה אחלה משחק ולפי דעתי טקן טאג הכי טוב מבין כל הסדרה, אפילו יותר מטקן 4, מי שחושב שיש לו סיכוי מוזמן לדו-קרב!
(לו שיש לו סיכוי או משהו)

d u n e

New member
TAKKEN TAG הכי פצצה

TAKKEN TAG משחק המכות הטוב ביותר אין מה להתווכח יש בו מבחר ענק של לוחמים לפי כל אומניות הלחימה הקיימות(אני הכי אוהב לשחק עם אדי הוא הכי טוב) -ובעניין הקרב, לא אכפת לי לשחק נגדך, אני בטוח ינצח. הבעיה שאין איך בעתיד יהיה אפשר לשחק ב PS2 ברשת ואז נראה כבר. נ.ב זה ברור שאני THE BEST ביייייייייי

bakara15

New member
טקן טאג שולט!!!! ../images/Emo47.gif

יש בו את כל הלוחמים משושלת הטקן(למעט כמה) , בערך 32 ומודים חדשים והגרפיקה והמוזיקה פצצות אין מה להשוות לטקן 3 הענתיקה.אם טקן 3 נראה לכם טוב אתם לא תאמינו מה יש בטקן טאג. Virtua fighter גרוע בכל 3 הגרסאות הראשונות שלו ואני לא יודע בקשר לרביעי אבל לא נראה לי שהוא שווה משהו אם הוא דומה איכשהו לשלישי בסדרה.

albatross

New member
וואי וואי וואי

מי חושב שיש לו סיכוי על ה Hwoarang/Baek שלי? כל מי שרוצה להפגש ולשחק שיכתוב לי בפרטי

bakara15

New member
../images/Emo66.gifכן הא?

הורנג הוא מעולה אין עליו!! גם אני אוהב אותו אבל באק?.... הוא רדוד ומסכן יש לו טריקים מלוכלכים כאלה והוא משמיע קולות מפגרים אבל ביחד הם צות טוב (הם מורה ותלמיד לא?) אם כבר אז הורנג ולאו או מישהו יותר דומיננטי

albatross

New member
הצחקת אותי

אם תרצה להפגש ולשחק אני יוכל להראות לך מה BAEK באמת שווה.

albatross

New member
תותח ../images/Emo11.gif

ברצינות, אני מוכן אפילו לעשות התערבויות

bakara15

New member
תותח.. תותח.. לאיזה שלבים הגעת?|בנד

מי פתחת? משהו? רמות? מודים?

albatross

New member
פתחתי הכל

מה הבעיה לפתוח הכל? גם גמרתי את המשחק ב ULTRA HARD

שאלה לגבי TEKKEN TAG

קניתי את המשחק לאחרונה ושיחקתי בו לא רציני עד עכשיו. חיפשתי שם את הSTORY MODE אך לא מצאתי... יש איזה דרך לשחק את המשחק ולא רק קרבות חסרי טעם וכל פשר? וחוץ מזה, כיצד אני מקבל את שאר הלוחמים המוסתרים?

albatross

New member
טקן טאג

הוא חסר עלילה לכן אין לו STORYMODE ופתיחת שחקנים חדשים מתבצעת ע"י ניצחונות ב ARCADE MODE, כל שחקן שאתה מנצח איתו את הARCADE MODE יביא לך שחקן אחר.

bakara15

New member
מצטער לאכזב אותך../images/Emo4.gif

אבל אין סטורי מוד באף טקן אם אני לא טועה והיית צריך לדעת שגם אין בטקן טאג לפני שקנית אותו אך עדיין זה משחק טוב ואל תחשוב שפישלת, יש בו מודים אחרים שכיף לשחק בהם כולל הבאולינג. בעקרון אתה צריך לסיים את הארקייד מוד כדי לקבל דמויות ולפתוח מודים חדשים אם יהיו לך עוד בעיות בקשר למשחק תפנה אלי.

למעלה