Tekamine VS Fender

yogevabr

New member
Tekamine VS Fender

גיטרות אקוסטיות רבותיי.

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב קרוב אקוסטית חדשה, אין עדיפות למוגברת או לא, מקסימום קונה פיקאפ...
תקציב: 1000-1200 ש"ח... מחפש שיהיה צליל מתכתי, שהבאס יהיה טרבלי...
למטרות: להפוך שירים לאקוסטיים בשביל הכיף, לא למטרות מקצועיות.

אשמח אם תעזרו לי וגם, מי מבין שתי החברות עדיפה מבחינת ראקוסטיות בתקציב הנ"ל?

yogevabr

New member
G series זו סדרה טובה?

כי יש את G320\340 שעונים יחסית לתקציב שלי.

תודה!

byrdparis

New member
בתקציב שלך

אין פה הרבה "בשר" כדי להתחיל להיות פינשמייקר..

ב 1,000 שקל קונים או טאקאמיני או הולכים על CORT למשל שמצאתי לא פעם שהם נותנים VFM יפה מאד
בתקציבים הללו.
יש עכשיו גם חברות אחרות בתקציבים הללו שיכולים לתת מענה מצויין כמו ALVERZ (ווילד גיטארס מביאים אותן)
צריך לכתת מעט רגליים ולשים את הידיים על כמה גיטרות. מאד יכול להיות שאחת תדבר אליך הרבה יותר מהאחרת.

שים את ה NAME שעל ה הד סטוק בצד ולך תבחר לך כלי נגינה.
בהצלחה

yogevabr

New member
תודה רבה! אבל..

העניין הוא שאין לי כל כך מבחר חנויות כלי נגינה באיזור שאני גר (צפון רחוק).
אז זה מסתכם באיזה זכיין של כלי זמר, כלי זמר הגדול בחיפה, חלילית ומרום.

כל היבואנים של הגיטרות האיכותיות של החברות הקטנות נמצאות במרכז ואין לי את היכולת והזמן להגיע לשם...

בגלל זה אני מנסה לברר מבחינת סדר גודל על מה להסתכל כדי להרוויח מקסימום זמן...

byrdparis

New member
אם אתה מגיע לחיפה

אז יש את אילן מבוסטר שיכול להביא לך אלוורז מווילד גיטארס (לפעמים יש לו 1-2 במלאי בתצוגה ליד 2-3 קורטים שהוא גם מחזיק..)
כך ש.. סיבוב בחיפה.. יכול להיות של בוקר אחד... כלי זמר, מרום ממול וקצת מאוחר יותר (מ11 בבוקר) אצל אילן להחזיק קורט
או אלוורז (אם ישנן)..
כך תוכל להחליט באופן הגיוני ונכון, מי מצלצלת לך ומשביעה את רצונך בצורה הטובה ביותר.

שוב, בתקציב הזה, אין הרבה "בשר" למרות שיש כלים לא רעים בכלל לדעתי..
טאקאמיני זה שם טוב לאקוסטית, אבל כמובן שמה שמקבלים ב 1,000 אלו לא בדיוק הגיטרות שמגיעות מאותו המפעל של אלו שמשלמים עליהן 2000$...
לכן לדעתי בתקציבים הללו, אלוורז ו קורט למשל שנותנת המון SPEC FOR THE BUCK עדיפות, אבל זה IMO.

horsie

New member
יש לך גם את בוסטר בחיפה

החנות הכי טובה בצפון לדעתי
והם שלוחה של ווילד גיטרס אז יש להם אלוורז ועוד כמה אקוסטיות

salo22

New member
לוח עץ עליון סוליד ונוחות בנגינה

פלוס מבנה אמין ובמצב טוב. לשם אין שום משמעות. אני לא מתחבר לאיפיון של גיטרה אקוסטית במילים צליל מתכתי ולא ברור לי למה מיתרי באס צריכים להיות טרבליים, אז בקטע הזה ממש לא יכול לעזור.

למעלה