TeeNick performance

FIRE GODDESS

New member
TeeNick performance

TeeNick performance Good Charlotte will be performing on Nickleodeon's TeeNick to celebrate the Nickelodeon Family Suites Grand Opening Weekend. TeeNick is on Saturdays/Sundays from 7-9 PM CT time. I'm not sure WHEN it will air but it will be airing withing the next 2 weeks and I will have it available to download immediately after it airs. As soon as I find out an exact air date I will post it A.S.A.P. Check out some high quality pics taken today from the event HERE.​

EleVaTioN

New member
רגע לא הבנתי..../images/Emo129.gif

זה היה או יהיה?

FIRE GODDESS

New member
שירשור" 5 דברים שלא ידעתם עליי"../images/Emo70.gif

שאהבתי פעם את בריטני ספירס כריסטינה בקסטריט ואנסינק (פעם אבל היה לה קול יפה יחסית)
קיבלתי את המחזור הראשון שלי בחופש שבין כיתה ד' לה' (מוקדם מדי, אה?)
אני אוהבת חזיות ופלטפורמות
כל החלומות שהיו לי בחיים (עד עכשיו) היו: * להיות זמרת *להיות שחקנית *לגור באמריקה *להיות בלהקת רוק כמובן שכל זה אמור להיות באמריקה lol עכשיו אני חושבת משו יותר ריאלי בכיוון היי טייק ומחשבים
אני אהבתי לשמוע שירי התאבדות היום אני מתונה יותר....

Glory For Death

New member
Me Me Me

את החבר הכי טוב שלי בחיים לא ראיתי.. אני מכירה אותו ארבע שנים מהמחשב.. XD מצחיק אה?
פעם אמרתי לאבא שלי שהחבר של אמא שלי מרביץ לי.. אבל הייתי קטנה.. באמת חשבתי שהוא הרביץ לי;/
את העגיל בגבה שלי עשיתי כשאמא לא ידעה ואחרי שיכנועים רבים שאבא שיכנע אותי... כן כן, אבא שלי שיכנע אותי..
אני בפורום הזה רק כי אני רוצה שתהייה לי סיבה מוצדקת לבוא ולראות אותכם:p והתחלתי לרפרף בשירים של גוד שרלוט
אההה אני עוברת לביצפר דמוקרטי!!!!;]

Just Angel

New member
בצפר ש..

כל תלמיד יכול לארגן לו מערכת שעות משלו. כל תלמיד יכול להחליט מה הוא רוצה ללמוד ומה לא. אין תלבושת.לא חייב נעליים.מותר פירסינג/צבעי שיער וכאלה.. לא מחייבים להיכנס לשיעורים.. יש מקצועות שבבתי ספר רגילים אין.. ועוד הרבה דברים כאלה שנותנים לתלמיד הרגשת חופש ו..המילה דמוקרטי מסבירה את הכל..כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה-בגבול מסויים אבל בכל זאת..

Glory For Death

New member
אין גם... אין גם |מתרגש|

תעודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מבגרויות.. אז מה? נותן לי שנה חופש;]

EleVaTioN

New member
החמממ../images/Emo129.gif

כה גמאני אהבתי פעם מוזיקת פום, בצעירותי
החברים הכי טובים שיש לי הם מהמחשב (חוץ מכמה
)
כל החברים הכי טובים שלי לצערי מפוזרים בקצוות הארץ השונים (חוץ מאחד שגר רבע שעה ממני
)
בנג'י (החתולע שטיפלתי בה שהיא הייתה פיצית שנה שעברה) הולידה 3 גורים מקסימים ועכשיו היא חזרה איתם לפה אז אני מטפלת גם בהם
זהו ופעם הבאה לא צריך לנצל"ש בשביל זה במיוחד לא שרשור חדשות! טודע..

EleVaTioN

New member
אולי לא ראו..../images/Emo129.gif

אולי אין מה לומר אבל שמנצל"שים ככה אז רוב הסיכויים שגם לא יגיבו לזה..

yardenbm

New member
אני חולהעל השרשור הזה

החברה הכי טובה שלי היא הבנדם שאני דיי הכי שונאת בעולם (אנחנו לא בריב או משו)
אפחד מהחברים שלי לא מכיר אותי באמת
לפני שבועיים התכוונתי לעשות עגיל בפיטמה אבל המוכר ראה שאני לחוצה ולא הסכים לעשות לי
אני מכורה לגרביים יש לי לפחות 70 זוגות שונים
הייתה לי את האופציה להתנשק עם מישו שממש רציתי ולא הסכמתי
אני יודעת שזה שישי אבל זה מאגניב שאח שלי נולד הוא נולד כתום הרופאים חשבו שהוא חולה אבל זה בעצם היה כי אמא שלי אכלה הרבה מנגו בהריון איתו

Just Angel

New member
אם היית עושה את הפירס..

הייתי סוגדת לך ^^ גמאני רוצה לחורר את פיטמתי אבל למזלי אני עוד מתפתחת

Just Angel

New member
מיין ../images/Emo26.gif

יש לי 13 פירסינגים ועוד 2 או 3 בתיכנון *למרות שהבטחתי שיהיו לי רק 14
*
בשנה שעברה לא הלכתי לבצפר חצי שנה ומפסח של השנה אני הולכת יומיים כע ויומיים לא בערך
והכל בגלל האנשים בבצפר..
עד היום החלפתי צבע בשיער 9 פעמים..
בדרך כלל אני לא נרדמת בלילות ואני מתחילה להתעייף רק כשהשמש זורחת
אני אוהבת אלכוהול&חיבוקים&נשיקות&כפר סבא
עוד חצי שעה אני נוסעת לת"א לפגוש את אורן
.

למעלה